Kršćanstvo započinje onima koji Isusa priznaju za Krista — Dalmatinec
Napiši nešto konkretno. Ne kažem da nije bilo nekih promjena, ali reci koje. Da vidim o čemu se radi. — Dalmatinec
Empatijski se uopće ne slažem sa tobom jer mislim da živimo na dnu civilizacijskog dosega nebrige za svoju okolinu. — mali M
Ne pratiš što sam rekao, ovo što si nabrojao spada u razvojno/tehnološki napredak. Ja bi to rekao ovako, živimo u vremenu obilja, kada možemo zbrinuti cijelu planetu, kada možemo iskorijeniti glad i neimaštinu i dati topli dom svakom čovjeku, dostojanstvo svakom čovjeku, a opet, valjda pola planete živi u takvim ekstremno nehumanim uvijetima da je to žalosno..
Da li to izgleda prema van bolje nego prije 200 godina? Naravno, lijepše je sve ušminkano, ali zašto onda i dalje imamo djecu koja rade u najgorim mogućim uvjetima, zašto dalje umiru djeca od gladi kao muhe, zašto se smrzne jedna mama s djetetom jer je zaboravljena od svoje okoline?
Baš su svi jako zbrinuti od "sustava" — mali M
Ako ćemo o znanosti, a upravo je Crkva udarila temelje odnosno metodologiju modernoj znanosti, a srednji vijek je bio zlatno doba znanosti u zapadnom svijetu. Osnovana su prva sveučilišta; Bolonja, Sorbona, Touluse, London...Ne treba taksativno nabrajati koje su sve stvari znanosti pridonijeli katolički svećenici. — Dalmatinec
to je kao da ja rušim tvoje stavove nabrajajući koliko je svećenika, ljudi, vjernika poubijano u ime raznih ideologija koje su "donosile napredak". Da ne kažem da je i dan danas najprogonjenija religija Kršćanstvo. Na dnevnoj bazi se ubija Kršćan — mali M
neću ti dozvoliti da ovdje pišeš gluposti. — deda
A sad stvarno, neću sudjelovati u raspravi u kojoj je argument "majka s djetetom se smrznula". — Bosskovitz
tvoji stavovi su izneseni u niže navedenim citatima:jer u ime mojih stavova nikada ni jednom vjerniku nije pala vlas s glave — Bosskovitz
leteće špageti čudovište — Bosskovitz
okorjeli branitelj sekularizma i odvojenosti vjere kao privatne stvari od države — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.