• FazeN
    2.6k
    [img]http://Screenshot-20251006-182820.jpg

Ja se inače rijetko kladim, na Dinamo kad je dobra kvota da uzmem lovu i nekad malo pikado da ispratim preko prijatelja.
    Pa evo ako netko želi.
  • Mihael2305
    526
    Ode vec prvi par
  • Droljo
    21.7k
    Ode vec prvi parMihael2305

To je uglavnom loš znak...
  • Filip85
    985
    Čini mi se da će me samo Zadar skinut...a i ja kreten previdim informaciju da na dan branitelja grada Zadra igraju protiv Zvezde... :(

Inače, najveća kvota koju sam ikada pogodio na jednom paru bila je 12. Tada sam uzeo u obzir praznik, radilo se o latvijskom danu slobode - 4.svibanj - kada se održava i vojna parada u Rigi. Na taj dan 2003. igrali su na SP-u u hokeju (latvijski nacionalni sport) protiv Rusije....i dobili 2:1. Stavio sam 10 kuna, ostalo je povijest...
  • Zagreb1992
    2.6k

Nema ti veze sa danom branitelja grada Zadra ovo ..Bojkot zvezdinih očito protiv trenera
  • Filip85
    985
    Ma ok, ali sigurno su i Zadrani igrali sa motivom više radi toga...

Nadajmo se da će Valur sjebat isto, da ne ostane samo na Zadru... :(
  • Filip85
    985
    @Zagreb1992 - ako imaš nekad "sigurni" košarkaški par, stavi ga ovdje slobodno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.