• Dani Olmić
    1.3k
    da, i ja sam procitao - ali pise da su „upitni“
  • Droljo
    14.7k
    2 para manje 7 eura višerkru

Neće ni tak...
    IMG-20250409-072253.jpg
  • javolimtebejako
    2.2k
    ima ko sta za danas? njusim neki gol raphinhe po 2.10
  • Zagreb1992
    2.2k

Guranje Dubrovnika prema gore da ostanu u ligi ..Nekom je u interesu očito iz saveza
  • Zagreb1992
    2.2k

Bravoo..iako je uzeo Cubarsiju gol al boli te :D
  • BBBaranja
    3.3k

Droljo je vjerojatno igrao Cubarsi daje prvi gol na tekmi :grin:
  • javolimtebejako
    2.2k
    lagano :cool: ukro mu gol ko nani ronaldu :lol:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Borac - Sloboda hendikep 0:2 - 1 (2,05 koef)

Prvi protiv zadnjeg. S obzirom da je Borac izjednacen sa Zrinjskim, a moguce je da ce za naslov gol razlika biti bitna ovo nije los pokusaj.
    Sudacka trojka dolazi iz Bijeljine, Trebinja i Prijedora. Simpatican izbor.
  • Paggini
    44.1k
    Sudacka trojka dolazi iz Bijeljine, Trebinja i Prijedora. Simpatican izbor.Nema zaleđa Mikića

:lol: :lol: :lol:

Ja da sam kladionica nema sanse da bih bosance stavljao u ponudu, ovo je urlanje
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    @Paggini nista cudno za BH ligu.
    Iako je Borac puno bolji, nista se ne prepusta slucaju.
    Crveni za Slobodu u ranoj fazi utakmice nije nerealan.
  • Rex Ramae
    3k
    Definitivno ako ijedna kladionica nudi trebalo bi odigrati crveni i/ili penal.
  • Navijač Dinama
    9.6k
    Sudacka trojka dolazi iz Bijeljine, Trebinja i Prijedora. Simpatican izbor.Nema zaleđa Mikića

Vico i Dodik da su osobno birali, ne bi izabrali bolje, srpski derknek u najavi, a i očiglednije.
    Posušje je imalo isto pravo domaćinsko i predviljivo suđenje protiv Sloge, pa nisu osvojili više od boda, a potrebno im je za opstanak, iako su i oni sami kao klub kuje ovih gedža iz BL.

Ruku na srce, imao je i Zrinjski ove sezone svojih epizoda što se pristranog suđenja tiče, ne treba bježat od toga, al baš na ovolikoj razini kao što ima Borac i ta njihova prodaja utakmica i namjestanja fore "ti meni, ja tebi" "tri za tri"(u ovom slučaju tri tamo tri ovdje) sam mislio da samo ima u nas Posavini u HNK-u, međutim ovi to rade i smiju se cijeloj zemlji sa tim pizdarijama i navlakušama.

i pogotovo što ova srpska čeljad suđenje pristrano imaju zadnje 3-4 sezone, ne znam jel itko imao toliko baš presvidljivo i namješteno, a što je najgore od svega, Borac ove sezone za razliku od prošlih ima ekipu, roster i kvalitetu, pa bi po zaključku trebalo biti, ako ne možeš pobjedit najgoru Slobodu ikad(osobno ne pamtim goru od ove sezone) onda nisi ni zaslužio biti prvak.
  • Peškaman
    6.5k
    A i crveni karton Slobode također.
    Nije loše ni Sarajevo-Zrinjski X (3.25)
    Zrinjski bez Bilbije,Dujmovića,Barišića,Ćavara,Šunjića.
    Sarajevo bez Guliashvilia,Gojkovića,Butića.
    Kruže priče da će Zrinjski biti i bez Tičinovića, navodno zbog ugovora.
  • kinfa95
    514
    Var ponistio 2 gola Borcu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.