• wolfgang14
    3.4k
    Rumunjska zene timski over 31.5 (SP W)ksapi

31 gol :confused:
  • Petar86
    1.3k
    steta bas, ostalo sve proslo u knap
  • Droljo
    23.2k
    Danas samo dobitne parove molim.
  • Petar86
    1.3k
    Danas samo dobitne parove molim.Droljo

Nisi zahtjevan kolega :rofl:
  • ksapi
    6.6k
    Dečki, i dalje tražim ljude koji žive izvan Hrvatske za suradnju oko klade. Javite mi se u PM ili pišite tu, hvala unaprijed!
  • kratki
    0
    Decki jel ima kaj pametno za danas?
  • wolfgang14
    3.4k
    Decki jel ima kaj pametno za danas?kratki

osim jedinice na slaven, slabo skroz. I ta jedinica na slaven nije baš čvrsta ali mislim da će pobjedit, u borbi su za europu, ne smiju doma protiv gorice kiksat. Nestorovski daje gol je isto solidna opcija.

Lille - Marseille sam razmišljao 15 minuta ali kaj mi se god svidjelo je premala kvota bila
  • NitkoBitan
    33.5k
    I ta jedinica na slaven nije baš čvrsta ali mislim da će pobjedit, u borbi su za europu, ne smiju doma protiv gorice kiksat.wolfgang14

Ono kaj sam naucio od pomnog pracenja HNLa godinama je to da kad god neka ekipa izvan velike cetvorke sa sansama za cetvrto mjesto treba "potegnut" i dobit... kiksa.
  • wolfgang14
    3.4k

ja isto uvijek govorim da su sve utakmice u HNLu 50-50. Ako makneš veliku četvorku iz formule, dobiješ da je 33% da će domaćin pobjedit, 33% da će biti X i 33% da će gost pobjedit. Stvarno se čini da je tako ali sviđa mi se gregurina i mislim da će pobjedit goricu. I treće je mjesto u pitanju, ne četvrto. Pobjedom se odvajaju na 5 bodova varaždinu koji je na 4. mjestu a igra s lokosima, nebu im bilo lako
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Utakmica Slavena petkom pred 100 gledatelja je osuđena na X.
  • FazeN
    4.2k
    Ko plitak potok, vidimo se na tekmi!

Screenshot-20251205-214131.jpg[/img]
  • hanibal
    63
    ovo treba staviti kao neki uvijet jesi li navijač dinama prilikom puštanja na zonu da se ne ponovi opet koja jugo-kamikaza
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.