• Eduardo
  4.8k
  Mene je obradovala vijest o izlasku nove, posljednje sezone Gomore. Tko nije pogledao moja topla preporuka da to učini pa ako tko planira neka izbjegne priloženi trailer nove sezone zbog spoilera.

 • Krizy
  5.2k
  Des je mini serija od 3 epizode temeljena na istinitoj priči o Škotu Dennisu Nielsenu, serijskom ubojici koji je krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća ubijao u Londonu.
  Tijekom tri epizode poput poglavlja u knjizi "Killing for Company" dijeli priču u tri dijela – misterija slučaja, analizu psihopate i suđenje.

  Ulogu Dennisa Nielsena glumi za mene jako potcijenjeni David Tennant.


  ka6uk4xlh5xxytjm.jpg
 • xavier
  4.6k
  Ne znam kako misle napraviti novu sezonu s obzirom na sva "eliminiranja", bit će gore od La Case De Papel ako dođe do tog.namodi grebza

  La Casa de Papel nema tih problema. Jednostavno smisle nove likove koji su "cijelo vrijeme s njima, ali iz nekog razloga ipak nisu bili u prvom poslu i nisu se pojavljivali kao likovi u dosadašnjim epozodama" :cool:
 • namodi grebza
  1k
  cijelo vrijeme s njima, ali iz nekog razloga ipak nisu bili u prvom poslu i nisu se pojavljivali kao likovi u dosadašnjim epozodama" :cool:xavier

  Ovo je jedan od glavnih razloga zašto sam ju prestao gledat. Prve dvije sezone top i onda je krenula sapunica s novim likovima, podsjećalo na Esmeraldu.
 • cron1ck
  534
  Mene je obradovala vijest o izlasku nove, posljednje sezone Gomore.Eduardo


  To se čekao kao ozeblo sunce :grin: ja sam neki dan poceo ispočetka jos jednom pa taman dok krene nova sve ce mi biti frisko.

  I daa, htio sam s vama prokomentirati kultnu seriju Žica, prvi put sam je pogledao prije nekih 5 godina i nije ostavila takav dojam kao sad kada sam je ponovo pogledao. Poslije Sopranosa definitivno najbolja serija, pogotovo 2. sezona koja je po meni najbolja, ali razlike s drugim sezonama su samo nijanse i ni jedna ne odsakace lošom kvalitetom.
 • Crusades1986
  3.5k
  s80hys3yemez74ip.jpg


  Bio na Interliberu neki dan i naletio slučajno na ovu knjigu...

  Zbirka Židakovih tekstova iz njegove "Maksimirske šume"
  Jako se lijepo prisjetit mnogih njegovih tekstova sa vremenskim odmakom. Svakako preporuka za pročitat onima koji jesu, a i onima koji nisu čitali njegove tekstove.
 • ZGBhoy
  378
  a088fswoma4rbosd.jpeg

  Našao na Njuškalu i jako zanimljive Knjige za pročitat
 • Mali dioničar
  4.7k


  Pogotovo jer je ova sezona 40 godina od te.
 • superSantos
  1.9k
  Mene je obradovala vijest o izlasku nove, posljednje sezone Gomore. Tko nije pogledao moja topla preporuka da to učini pa ako tko planira neka izbjegne priloženi trailer nove sezone zbog spoilera.Eduardo

  Nova sezona Gomorre izlazi u subotu (20.11.)
 • marcio amoroso
  7.1k
  Sinoć sam pogledao Honest Thief, nije imao loše ocjene.
  Meni osobno užas. Ne volim film kad nakon 7 minuta znam kakav će biti kraj.
 • Papastrumf
  2.5k
  Preporuka za Netflixov film “Bitka za Scheldu”.
  Bas dobra ratna drama.
 • Navijač Dinama
  2.3k
  Gledo nwtko drugi dio Južnog Vetra?
 • Dino
  833
  Ja sam pogledao. Bio sam na premijeri kad su glumci dosli hehe.

  Meni se film svidio, ali prijatelju koji nije pogledo seriju je bio banana jer ne kuzi kaj se desava. Ocekivao sam ce bit los film jer se dizao ogroman hype oko tog i onda u principu bude na kraju razocaranje, ali ja sam zadovoljan i preporucam ako si gledao seriju.
 • Navijač Dinama
  2.3k
  gledao sinoć. Samo pito imal itko da podjeli mišljenja. :smile: .meni jako dobar.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.