• NitkoBitan
    34.5k
    Nemam pametnijeg posla nego gledati komentare tetaka sa fba poslije prijateljske tekme.
  • Crni86
    19.1k
    U svakoj akciji se spominje hoxha. Uz njega beljo najaktivniji
  • Laugreano
    5k
    Upravo objavljeno
    30' Prva pauza
    Udarcem Coulibalyja s ruba kaznenog prostora završio je prvi dio prvog poluvremena.

Dobar je s obzirom da je tek dosao
  • Jurki
    21.7k
    Nije me briga jel bilo moguce obraniti tu loptu ili ne.. ali potjeral bi sve i jednog trenera golmana.
  • fakin
    2.7k
    U ovoj 4-3-3 postavci, Zajc i Stojković su istureniji u veznom redu, dok je Mišić iza njih. Vezni red plavih dobro donosi loptu u zadnju trećinu, ali nema završnog dodavanja. Prilika nema u nastavku susreta.

i dalje smo kraljevi ulaska u zadnju trećinu :rofl: :rofl:
  • ElDorado
    8.9k
    I dalje nastavljamo u revijalnom tonu
  • krvaveoči
    21
    Koji je uopće kadar dostupan na tekmi?
  • FrenchMontana
    1.5k
    Evo i Ničota zadnjih 10min stao s pisanjem izvještaja s tekme… učinkovit i atraktivan Kovaball se nastavlja i u prijateljskim tekmama.
  • Zg123
    3.3k
    I dalje nastavljamo u revijalnom tonuElDorado

Isti je trener, ne znam zasto ima itko vjeru da ce se ista po pitanju nase igre promijeniti
  • Marley
    5.5k
    20260115-165645.jpg

Tako blizu, a tako daleko!
    A nista, jos malo strpljenja i opet punimo tribine :heart:
  • Mr Anderson
    16.5k
    Meni je drago da neće, da svi ovi negativci i paničari imaju što manje materijala za pisati
    — plavi devet

Pratit će tekstualni prijenos na Indexu, dovoljno nekima
    Mr Anderson

Kaj sam rekao, uvijek se nađe pacijenata.
  • Crni86
    19.1k
    Ekipa za drugi dio tekme

Nevistić - Mikić, Pavić, Theophile, Šutalo - Ljubičić, Soldo, Mudražija - Varela, Kulenović, Vidovic

Vidovic na osmici ne
  • Mr Anderson
    16.5k
    Gdje je Villar?
  • fakin
    2.7k
    I druga momčad Dinama dominira u posjedu, Mudražija je najaktivniji. Ipak, prilika nema.
  • rioda
    12.8k

Vidio je komentare i prepustio mjesto Mudrom.

Sad ozbiljno, ušao je umjesto Ljubičića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.