• Ritam Ulice
    1k
    zato sto je govnar najobicniji
  • CastAway1986
    3.5k
    valjda Valinčić umjesto RPG-a?
  • E46
    1.6k
    da ako ne bude ovo ne znam kako bi to nazvao na golu. Mada, s obzirom kad mandzukic za sirotinju ode na klupu i kad uđe beljo nece nam ni trebat golman.
  • Georginho
    169
    Vidović je odličan. Ima ga po cijelom terenu, kao navijen je. :clap:
  • austrijanac
    7.5k
    1. Ponosan na zapad kako izgleda.
    2. Lijeva strana čudo kombinatorija, a onima kojima smeta Vidović na lijevoj strani, nek znaju da je to ciljano.
    3. Nevistic nastavlja gdje je stao. Radije bi trpio Čavlinu nego njega.
    4. Beljo je ko ormar ovak s tribine.
  • DiddyGuela
    3.9k
    Ova igra vec lici na nesta. Najboljih 45 minuta ovih priprema
  • Orc123
    12.6k
    da, ispravio...
    Dobro to sve djeluje, Vidovic je klasa samo ce vise morati pokrivati iza u jacim utakmicama..ako uspije to dvoje spojiti bit ce reprezentativac!
  • Zagi
    10.7k
    Već sam se spremao Ljubičiću pospominjat bližu rodbinu kada sam vidio da se sprema na udarac.
    Navikao sam da iz takvih akcija skidamo golubove.

Kada ono , lik je stisnuoooooooo. Kakva golčina!
  • vjeko1701
    16.6k
    mandzukic za sirotinjuE46

Kaj je rečeno za djetinjaste nadimke igračima?
  • ruicosta
    297
    evo prilike da mu odes to reci
  • hardek
    5.2k
    Šta kaže Zona jel može Vidović na krilo? 4 gola i asistencija na pripremama, izboren crveni karton. Dečka pun teren al eto ne može igrat krilo jer ne trči 35+kmh.

Dobra napadačka prezentacija, puno bolje nego prije tjedan. Kada dođe još Beljo, to će bit za prste polizat. Gol Nevistića neću ni komentirati
  • Orc123
    12.6k
    ma fuljao ktc i rpg.....Stojke umjesto Lisice, McKeena umjesto KTC i Beljo umjesto Kuleta.....Valincic ce biti ocito ispred RPG....nek se dokaze, za sad je to dobro....bekovi su nam dobri....
  • IceMan
    3.3k
    Eventualno Stojković prije Lisice i Beljo prije Kulenovića, al ne nužno… tko će biti bolji neka igra.

I ovo je sve super, puna mi je kapa pretplata na startnih 11, neka se trudi svaki trening svatko.
  • Dr Hofmann
    3.4k
    Iako je suludo neke zaključke izvoditi iz ovakve tekme, ipak se vidi razlika u volji i želji igrača, agresiji, pokušavaju igrati brže. Mislim da bu ovo bilo dobro, ali još me pere anksioznost od prošle sezone, ne mogu više, daj taj Osijek pa da krene prava stvar
  • CastAway1986
    3.5k
    ma vidim da je ispravljeno, slažem se , igraju jako dobro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.