• Ludovic IX
    7.4k
    Tolić osim rolica, slab. On je vezni i treba puno više trčati od ovog što trči. Mi ne možemo istrpiti Tolića i petka u isto vrijeme. Osim protiv HD ili kad vodimo već 3,4 razlike
  • Gelipter
    3.8k
    Trebali smo možda već i prije kritizirati. Lijepi golovi, a posebno mi je drago da su upravo ovi strijelci.
  • Olmic
    3.7k
    Drugo poluvrijeme odlični... Da ekipa iz prvog poluvremena ponovi pristup ekipe iz druge to bi bilo to..
  • Nino Bule
    14.5k
    Cak i u onako losem prvom poluvremenu bockaj je pokazao da je ogroman napredak naspram stefulja.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Livaković- Theo (Ristovski), Šutalo, Franjić- Ristovski (Špikić), Gojak, Bulat, Ivanušec, Bočkaj- Oršić, Jurić

Tako bi ja ako je Petko ozlijeđen. Ademiju treba još malo da se oporavi od korone.
  • deda
    34.1k
    Zadovoljan sam ovim dijelom priprema. Igra mi izgleda zanimljivije, dinamičnije.
  • Zagi
    8.5k
    Isto zadovoljan. Danas primjetan umor al ajd.
    Jedino kaj mi je prva jedanaestorica sve manje i manje jasna.
    Ajd Bombardero je očigledno u prvoj ali kaj sa Jurićem,Špikićem , Bulatom? Perić ili Franjić?
    Baturina?
    Zamjene odlično reagirale , nek se Kopp jebe s tim problemima. Za to je i plačen :)
  • Captain America
    18k
    Kopić mora imat muda i stavit bez straha igrača u boljoj formi u prvih 11. Nema nedodirljivih, moraju igrat oni u najboljoj formi makar to značilo klupu za kapetana, Oršića ili Petka.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Livaković- Theo (Ristovski), Šutalo, Franjić- Ristovski (Špikić), Gojak, Bulat, Ivanušec, Bočkaj- Oršić, Jurićmarcio amoroso

Također. Gojak ako ne mogne radi kartona ili radi ozljede(jer kod njega nema umora :smile: ) onda Baturina. Dosta je Mišića i njegove filozofije netočnih dodavanja, lik zabrijo da je Jorghinho.
  • Zagi
    8.5k
    Ajd zamjenit najboljeg igrača polusezone (Mišić) jer se Bulat opasno nudi ali di vam je kapetan? Ja bi isto Baturinu ali kako mu dat minutažu?
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ajd zamjenit najboljeg igrača polusezone (Mišić) jer se Bulat opasno nudi ali di vam je kapetan? Ja bi isto Baturinu ali kako mu dat minutažu?Zagi

Ne znam kako si došao do toga da je Mišić najbolji igrač polusezone. Meni osobno nije ni blizu najboljeg. Mišić je ekstremno kvalitetan igrač, ali trenutno mi se Gojak čini u boljoj formi.

Ademi je tek izasao iz korone i nije još na 100 posto. Kad bude na 100 posto neupitan je, to je valjda svima jasno.

Baturina može dobijati svoje minute protiv slabijih momčadi i mirno se razvijati. Drugi su čekali red, morati će i on.
  • Zagi
    8.5k
    Ekipa opasno podcjenjuje Miška. Ne mora moje mišljenje ništa značit , pogle trenere.
    Bulat , svakom je jasno da je dečko jako talentiran. Tehnika, pregled igre, centaršut , trka sve odlično..
    Pored Mišića nemre prismrdit prvoj. Ni kod Krznara ni Kopića za sad, Nije to slučajno jebiga.
    3
    mišić je jedan od najboljih veznih igrača kompletne hnl. onaj tko to ne vidi slabo poznaje nogomet. jedna tekma loše odigrana sigurno nije dovoljan razlog da ga se pljuje i govori da je klinac koji još nema 5 seniorskih ozbiljnih tekmi bolji od njega. da je malo startniji, hitriji ne bi ni bio u dinamu nego ligama petice.
  • Infinity
    16.6k
    Meni je takodjer Misic ostavio najbolji dojam proslu polusezonu.
  • miro
    4.7k
    Ova postava gore plus Petko i Ademi i minus Gojak, a Jurić po potrebi umjesto Petka. Osim toga bi Mišić, Baturina i Tolić isto mogli dobit neku značajniju minutažu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.