Comments

 • Nogometni Stadioni


  I novu "retro" istočnu tribinu :rofl:
 • Dinamo Zagreb 2020/2021. - O svemu pomalo
  Kad se to dogodi, onda će samo formulacija biti drugačija...neće više biti "zanemarimo sudske procese i koncentrirajmo se na teren" nego "nema uopće smisla pričati o Zokiju treneru jer se sudska presuda jednostavno ne može zanemariti".
 • Nogometni Stadioni


  Dobro, ima sličnosti, ali ona prva slika je "definitivno Maksimir" :cool:

  navy_after.jpeg
 • Nogometni Stadioni


  Najbolje je što je ovo vizualno toliko slično Maksimiru da iz ove perspektive na prvu uopće ne skužiš da se stvarno radi o drugom stadionu, a ne o malo fotošopiranom Maksimiru :rofl:
 • Dinamo Zagreb 2020/2021. - O svemu pomalo


  Nisam se šalio, stvarno nisam pročitao tekst do kraja...ovo je baš degutantno.

  Zoki je "autohtoni Dinamov trener" jer je bio igrač Dinama i kasnije trener, prvi takav nakon Horvata...a što onda s Cicom, Kužeom, Vlakom..? Oni nisu bili igrači Dinama i kasnije treneri? :chin:
 • Dinamo Zagreb 2020/2021. - O svemu pomalo
  "Ne umanjujući veličinu Bjeličina opusa u Dinamu, koji je bio blistav i antologijski, nekako se čini prirodnim, pa čak i poželjnim da Dinamu proljeće u Europi napokon osigura i jedan trener koji je gotovo cijeli svoj sportski vijek proveo u Dinamu."


  Nisam mogao dalje od ovog čitati...da, "najprirodnije" i "najpoželjnije" je da je na klupi Dinama osoba koja je osuđena da je ukrala milijune iz tog istog kluba, a sudi joj se u još nekoliko procesa :vomit:
 • 1. HNL 2020/2021


  Prvo, moram priznati da mi nikad nisu jasni treneri koji robuju određenoj formaciji. Pa valjda slažeš sustav igre prema igračima koje imaš na raspolaganju. No čak i da baš "moraš" igrati određenim sustavom, lako se to riješi prodajom dva igrača i kupnjom dva nova.

  No moram priznati da nisam uopće stekao dojam da je taj komentar išao u tom smjeru.
 • 1. HNL 2020/2021
  Malo mi ovo objašnjenje o tome kakve trenere traže sportski direktori ne drži vodu. Što znači "za igrače odnosno za sebe, a on će tražiti trenera za Hajduk"? Onda imaju krive sportske direktore...
 • Nogometni Stadioni
  Imaju, ali samo u engleskoj di su građeni tako kako su građeni u stambenim naseljima između kuća... komedija je ovako sagradit stadion u 2020.Guinness

  Baš to. Stadioni u Engleskoj su redovito nagurani u stambenim ili industrijskim kvartovima i više su puta kroz svoju povijest renovirani i nadograđivani pa takav izgled nije ni čudan, ali ne znam zašto bi netko "iz ničeg" krenuo graditi takav stadion.

  No Ameri kao da baš zaziru od simetričnosti i vole te otvorene prostore. Tako izgleda i većina postojećih NFL stadiona...no i jedan od najnovijih NFL stadiona je jako asimetričan (ali nema otvorenih prostora):

  57da74c44ad4b.image.jpg?resize=1200%2C800

  usbank16957.jpg
 • Zdravko & Zoran Mamić
  Pa Vrbanović je pozitivan već mjesec dana :brow:
 • UEL - 5.kolo - Feyenoord vs. Dinamo Zagreb - 3.12.2020. - 18:55h - Rotterdam - De Kuip
  Di si vidio?Majki2111

  Stvarno ga to pitaš? Pa znaš da @Neki tip sa Zapada ima dosjee o svima ovdje :cool:
 • Dinamo Zagreb 2020/2021. - O svemu pomalo


  Zbog europskih obveza jer smo imali još jednu odgodu na raspolaganju, ali ako nisu ništa promijenili u pravilima od početka sezone, nemamo više odgoda na raspolaganju.

  Jedino da bude zaražen veći broj igrača jedne ili druge momčadi.
 • Dinamo Zagreb 2020/2021. - O svemu pomalo
  Ima kakvih naznaka da bi se i tekma protiv Slavena mogla odgodit?NORTE

  Zašto?
 • UEL - 5.kolo - Feyenoord vs. Dinamo Zagreb - 3.12.2020. - 18:55h - Rotterdam - De Kuip


  Ma nema ovo veze s prošlom sezonom nego s desecima godina raznih nesretnih ispadanja.

  Prošle sezone nam je svima još na stadionu bilo jasno da su šanse za prolazak realno male nakon što je Šahtar izjednačio jer je Dinamo imao još dvije utakmice u kojima su protivnici bili apsolutni favoriti. Znači na papiru je izgledalo da bi mogli proći, ali jasno je bilo da je daleko najizgledniji ishod upravo ovaj koji se na kraju i dogodio. Ove godine to nije slučaj i realno bi trebali proći, ali to je već onaj strah da ne "ureknemo"...znači ono kad bi trebali proći, ali se bojimo da se ne dogodi nešto što nije najrealnije.
 • UEL - 5.kolo - Feyenoord vs. Dinamo Zagreb - 3.12.2020. - 18:55h - Rotterdam - De Kuip


  Kladionice računaju vjerojatnost...ne uzimaju u obzir naš (s razlogom) ukorjenjeni strah da ako postoji mogućnost da nešto krene krivo, da će se to sigurno i dogoditi :monkey: