Comments

 • Grad Zagreb
  postoji snimka na internetu?SAS1987

  Evo, KLIKNI!
 • Grad Zagreb
  Bandić je u naletu.

  Gradska uprava Grada Zagreba po prvi put u 26 godina nije osigurala financijsku podršku za rad Zelenog telefona, servisa Zelene akcije na koji su se mogli javiti građani prijavljujući ekološke probleme još od 1992. godine. Iz Zelene akcije su se stoga oglasili priopćenjem u kojem od Grada traže da hitno osigura financijsku podršku Zelenom telefonu i time omogući njegovo daljnje djelovanje.

  Podsjećaju kako telefon svakodnevno koriste građani, inspekcijske službe, institucije Grada Zagreba i cijele države, mediji, udruge i ostali, da godišnje zaprime i obrade više od 1.200 prijava građana i građanki te da je sam gradonačelnik Milan Bandić u prvim godinama mandata nekoliko puta dežurao na Zelenom telefonu promovirajući ga za javnost. Dodaju i kako je Bandić tada u više navrata izjavio kako je riječ o kvalitetnom programu koji treba sačuvati.

  “Međutim, kako je gradonačelnik Bandić pogodovao različitim sumnjivim investitorima, a Zeleni telefon često ukazivao na manipulacije u sustavu prostornog planiranja i zaštite okoliša u Zagrebu, dolazilo je sve više do konfrontacija s Bandićevim načinom upravljanja gradom”, kažu iz Zelene akcije te podsjećaju kako im je financiranje bilo ukinuto u 2010., ali je kasnije ipak vraćeno nakon pritiska javnosti, no u umanjenom iznosu od tek 50.000 kuna godišnje.

  Kažu kako je ove godine Gradska uprava raspisala javni poziv za financiranje na koji su se prijavili, ali su 5. studenog dobili dopis od gradske uprave prema kojem Zeleni telefon neće biti financiran zbog nedostatka sredstava.

  Budući da je, kako kažu, taj servis u skoro tri desetljeća obradio više od 30.000 prijava, a njegov rad je prepoznat i na međunarodnoj razini od Grada traže da im se isplate sredstva predviđena proračunom za 2020. te da osigura nastavak financiranja na način koji “neće biti podložan samovolji gradonačelnika ili bilo koje institucije čiji rad udruga kritizira”.

  Inače Grad kojem je problem dati 50.000 kuna za Zeleni telefon u posljednjih je mjesec dana lokalnim župama dodijelio čak 1.248.812 kuna za radove poput ugradnje videonadzora i klime ili zamjene klupa.
  — Telegram
 • Zdravko & Zoran Mamić
  Čekaj, zbog Vrbanovića tj. njegove bolesti odgođena su tri posljednja ročišta? Hebena neka bolest, ima smisla za tajming.
 • ZonaDinamo.com na društvenim mrežama!
  naš je. Ispravljeno, hvala. Malo sam smušen zadnjih dana. Stvarno nisam pouzdan kao što rekoh dečkima u privat, treba netko sve dodatno prekontrolirati. :grin: :mask:

  Pokušat ćemo nešto s vremenom vratiti na kanal, ali nažalost puno toga nećemo moći.
 • Modri Šank - Ajd na Pivicu
  već sam mislio da si srca kamenogNeki tip sa Zapada

  Nikada, čista emocija.
 • Modri Šank - Ajd na Pivicu
  Meni isto, svaki put kad čujem oko mi zasuzi.
 • Modri Šank - Ajd na Pivicu
  Svirala Paloma nera. Ja pustio emociju.Majki2111

  Kralj si, stvarno :lol:
 • Dinamo Zagreb 2020/2021. - O svemu pomalo
  Sad se sjeti svih njegovih flopova u tih 10+ godina šerifovanja.NORTE

  Možemo možda i to jedan dan izvući, ali potrajati će :yum:
 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  Večeras se u 23:20 u COPA Diego Maradona sastaju Baca Juniors i Newells Old Boys.
 • UEL - 5.kolo - Feyenoord vs. Dinamo Zagreb - 3.12.2020. - 18:55h - Rotterdam - De Kuip
  Puno veće šanse za prolazak nam daju kladionice nego mi sami :grin:marcio amoroso

  To onako iz opreza. Ako ispadnemo bit će "znao sam, nisam ni očekivao više, navikli smo", klasične priče koje često sami sebi prodajemo. A, zapravo u sebi se većina nas nada prolasku, sad već i očekuje.
 • Modri Šank - Ajd na Pivicu
  A daj, ja sam mislio da ce Majki bar cugu dofurat :fear:Dino

  pa bude... za sebenkdz

  Umirem :lol:

  zamisli da ju dopelja doma i onda skupa npr. ulogiraju se na Zonu i diskutiraju o utakmicama protivnika Dinama u domaćem prvenstvuKwedi

  U društvu mame i bake :grimace:
 • Bivši Igrači & Treneri
  Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Borna Sosa produžio je ugovor sa Stuttgartom do ljeta 2025., objavio je u petak njemački Bundesligaš.
 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  nisu im ništa rekli nego zakon tako nalaže pošto se nalaze na njujorškoj burzi, što znači da podliježu američkim zakonima.
 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  MANCHESTER UNITED je pod velikim napadom hakera koji su probili klupski sustav za pohranu podataka, piše Daily Mail.

  Klub je zatražio pomoć stručnjaka kako bi se obranio, no navodno je prekasno i hakeri su ukrali jako puno podataka iako se još ne zna jesu li u opasnosti i članovi kluba. Engleski mediji pišu da hakeri traže milijune funti otkupnine, ali Unitedu prijeti šteta od ukupno 33 milijuna funti ako se ne uspije obraniti./quote]
 • Ostali Sportovi
  Ja nisam neki košarkaški sladoku*ac, ali post @Kwedi me potaknuo da bacim oko na utakmicu. Nije bilo loše pogledati trice Krušlina, Šakića i simultanku Bilana, zanimljivog malog Prkačina... Hvala, Kwedi :grin: