• Sibirski plavac
    10.2k
    Ali kakav članak u Sportskima, prvo spominje da je trener siguran do zime i nema imperativ protiv Andelrechta, a članak završava sa "Anderlecht bi mogao odlučiti o mnogo toga"

:rofl:
  • ZgDLions
    2k
    Nije to od jucer, Kelava nam uigrava prekide.
    Važno da smo mi kad je izbio cirkus sa Livajom i njihovom financijskom situacijom pekli kokice i natipkali sto stranica ismijavanja, a imamo svojih problema preko glave.
  • NORTE
    27.9k
    Proces srozavanja kluba. — Klenx

To više nije ni pitanje, to je činjenica.
    Ove informacije o stručnom stožeru, koje ne čude, samo potvrđuju kome je predana daleko najskuplja momčad lige.

Sviđa mi se što si spomenuo kako komentator europskih i milanskih nogometnih zbivanja koji pametuje drugim trenerima, igračima i klubovima, istu pamet ne primjeni na klub u kojem je alfa i omega.

Nemoć je riječ koja najbolje opisuje dinamo u EL, a često i u hnlu!
    Nama je Viking preteška prepreka, a ne tako davno sanjali smo nove Chealseaje.

Iz ove prespektive teško je očekivati konkurentnost u EL.

Trenutno smo treći u hnlu jer sad je i Varaždin ispred nas, a pobjedom Rijeke u Koprivnici pali bismo na 4. mjesto.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Eto nas na trećem mjestu...
  • San Lorenzo
    24.8k

To je još i dobro jer dan možda završimo i na 4. mjestu...da citiram jednog velikog mislioca 'nije nam lagano'... :grimace:
  • Gringo
    1.6k
    Treći smo u HNL-u, 23. ligi europe, u Europskoj ligi se tresemo, svaki bod nas veseli kako kaže Kova...

Marketing +
    HNL dominacija. -
    Europa konkurentnost -

Za sada smo na 1/3
  • jp23
    4.9k
    Dobro, što je bilo sa onim kondicijskim, profesor sa Kineziološkog, što je kako se pisalo jedan od najvećih stručnjaka kojii radi sa Modrićem i mnoštvo velikih sportaša? Jel on u stožeru prve momčadi ili ne? Jel uopće još u klubu?
  • Zg123
    4.8k
    on je vanjski suradnik samo i to za mladje kategorije
  • austrijanac
    14.3k

Vucetic, nije s prvom.

Ali bez obzira na Murka, Dinamo ima jos hrpu kondicijskih i ne bih ovome pridavao previse paznje.
  • Markelo
    4.2k
    Mi sada imamo dvije ključne europske utakmice unutar 7 dana i obje igramo na Maksimiru. Protivnici ne pripadaju u neki europski vrh. Tu bi nam neka 4 boda trebala. Računat na neki veći broj bodova na gostovanjima bi bilo ridikulozno pa na gostovanjima u Hnl-u ne možemo do bodova
  • Fan
    2.9k
    Treći smo u HNL — Gringo
    4.
  • Brusa
    4.4k
    Kondicijski trener kojeg je doveo sa sobom do prije dvije godine bio je profesor tjelesnog u osnovnoj školi u Podturnu i vodio je Nedelišće i Bratstvo Jurovec. — Klenx

Znam da se ti ne zajebavaš sa ovakvim stvarima, pa neću ni pitati jel istina.
    Bože dragi....
  • Ijayi Atiemwen
    6.6k
    Kondicijski trener kojeg je doveo sa sobom do prije dvije godine bio je profesor tjelesnog u osnovnoj školi u Podturnu i vodio je Nedelišće i Bratstvo Jurovec. — Klenx

Jel to onaj koji se naslikava na svakom stadionu kad igramo Europu. Sjećam se lani izgubimo u Lillu 4-0 on lagano nakon tekme opali selfie za instagram. Valjda da moze djeci pokazat di je bio
  • Klenx
    12.3k
    Znam da se ti ne zajebavaš sa ovakvim stvarima, pa neću ni pitati jel istina.
    Bože dragi....
    — Brusa

Štefanić je vjerujem Bog i batina što se tiče kondicijs, njega stvarno smatram stručnjakom i već se dokazao kod nas, ali evo da ne ispadne da valjam gluposti…
    Bezveze mi je da se ovako tanki CV-ovi uopće povezuju s prvom momčadi Dinama…

https://medjimurski.hr/luka-murk-iz-podturna-naj-nogometni-trener-iz-medimurja-i-trener-nk-a-dinama-zagreb/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.