• fakin
    7k
    Rekao bih da ove sezone igramo najgori nogomet zadnje 4 sezone u prvom krugu prvenstva. Svi znamo na šta je ličila utakmica protiv gorice ili spašavanje vojnika Ryana protiv Lokomotive zadnjih par minuta.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Ovo nama fali u ekipi, mudonja, igraca s karakterom, koji ce zgaziti jucer Racija nakon onakvog starta, koji ce jebat mater Pajacu.... Nitko od trenutnih igraca to nije, niti Misic, a kamoli Zajc i McKenna....
    A bojim se da i sami igrači nisu neka klapa...

images-12.jpg 66a612f5-614b-47ab-b864-8d43440d53f8.png
  • prefontaine
    11.7k
    A bas, nakon onakvog starta bi oprastao i crvene da namlate smrada — flexXy

Tko će od naših ikoga namlatit? Nema ti tu ni ekipe ni ratnika. I oni što imaju karakter su upali u letargiju većine pa idu sa stavom "ne bih se štel mešat"
  • De Oliveira
    1.9k
    Koji gadan vikend…
    FK Dinamo 2-2
    NK Dinamo 1-2
    RK Dinamo 30-30
    KK Dinamo 55-100

Sreca pa odbojkasi nisu igrali ovaj vikend…
  • Gringo
    1.6k
    Mene od jučer proganja misao, kako ti netko može slomit onako suigrača kao što je to Rači učinio a tebe boli K**ac. Mislim Derbi je, gdje to je vatra gdje ti je želja? — ZGBhoy

Fali jedan Dilaver, Gojak ili Ademi.
    Fali nam muda.

Zlo mi je kada se sjetim kako se nije reagiralo na masakar Kalika u Maximiru.

Siguran sam da i naša svlačionica to ima u sebi ali Kova to ne zna izvući iz njih. Kao što je Pacho rekao, Kova nije Lider nema on to u sebi.
  • NORTE
    27.9k
    Sve zbog jednog prosječnog HNL trenera koji ne želi učiti i nema muda dati ostavku. — Dragon1Warrior123

Problem je isključivo Boban jer njegov trener što god i koliko god loše napravi i dalje ostaje ključna figura momčadi.

Zvone je doveo trenera za sebe, a tekme ne gleda, osim kad se treba družiti s gubom, onda ode i u Split da s njima pogleda tekmu očajnog dinama koji je njegova zasluga.

Zvone o svemu odlučuje, on dovodi i drži trenera, on radi igračku križaljku, ko je za teren, a ko ne valja.
    To treba gledati i u kontekstu njegovog ponašanja oko izbora stadiona, gdje se povukao tek nakon priopćenja grupe.

dinamo je u teškom padu, a Bjelica koji je top fit za dinamo je i dalje slobodan.
    Bobanu vjerojatno ni ne pada na pamet dovesti takvog trenera.

Bila su tri tjedna ligaške pauze, ali džaba kad je Bobanov trener bezuvjetno u sedlu.
    Igra i rezultati su nebitni, bitno je samo da ne mijenjamo trenera ni pod koju cijenu.

Suludo je uopće gubiti živce oko Bobanovog trenera i što rade od dinama.

Nama ne treba na terenu netko tko će napasti Racija zbog starta, nego netko tko će ih uništiti igrom, netko tko zna stvoriti rezultat i netko tko će prozvati savez zbog suđenja i neće se zbližavati s pokvarenom gubom.
  • Droljo
    32.6k
    Nikakav bjelica! Samo stranac!
  • Masto
    2.7k
    znaci Bosanac
  • NerminB
    2.1k
    Tovari nas prebili jucer, mi ko mrtve macke. Reakcije bez. Strasno.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Samo stranac! — Droljo

Ako je istina da se u klubu vode idejom "samo domaći trener" onda bumo se za stranca, i to solidnog, načekali.

Nadam se nije istina da će stalno biti ta ideja da mora biti domaći. Slobodnih domaćih imena koji bi nam bili kvalitetni baš i nema. Stranaca imaš puno širi izbor. Zato je vjerojatno Kovačević i dalje tu. Da postoji domaća kvalitetna i realna opcija mislim da bi davno do smjene došlo. Donedavno se zazivalo Jovičevića, ali evo nije više ni on slobodan.
    Iako, unatoč toj viziji da samo domaći bude trener, nije li bila prošle sezone priča oko Riere? Ili je to na kraju patka? Doduše nakon epizode u Celju nije baš da mu ide najbolje hahah
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    Ljudi se prodaju za Sopića , jučer kolega @Fatos Beqirajkaže kakav on ,najurili ga u Rijeci . Pa Koga bi nakon dva kola dobio šut kartu u Rijeci, do duše oni ga nikad nebo ni uzeli sa onakvim referencama. Zar neko sumnja da Sopa nebu uzeo titulu sa Dinamom u odnosnu na groznu i nikad goru konkurenciju.
  • Marc
    1.4k
    Mislio sam da ću nakon prospavane noći biti smireniji, ali ja i dalje ne vidim ništa za što se mogu uhvatiti i graditi neki optimizam za ovu sezonu. Ako se nešto ne promijeni ovo će bojim se biti fijasko sezona. Za sada si zabijamo autogolove doslovce na svim razinama. Uprava, trener, igrači. Daj Bože da griješim.
  • Gringo
    1.6k
    Mislio sam da ću nakon prospavane noći biti smireniji, ali ja i dalje ne vidim ništa za što se mogu uhvatiti i graditi neki optimizam za ovu sezonu. — Marc

Tutto passa :cool:
  • Neron53
    2.9k

Nisi me ocito citao sa razumijevanjem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.