• Jos-Optimus
    13.9k
    Odlika pravog navijača je da daje potporu novoizabranom stadionu i treneru Kovačeviću? Pa ako će ići glavom kroz zid sa ovakvim odlukama onda mi ne treba takav predsjednik
  • Sajla
    25.1k
    Samo da podsjetim da nitko na ovo nije odgovorio. — Praskaton

evo, sad će Kova napraviti account na zoni pa će objasniti.
    zbilja očekuješ suvislo objašnjenje od forumaša o tome zašto je lik koji danas forsira Lisicu jučer radio isto s Varelom?

osnivanje B momčadi i onda izjava da se ne vidi neki talent — vlatkomarkovic

zbog ovoga se koristi izraz "dnovinar", a smijemo se ljudima koji sve što takvi pišu uzimaju za ozbiljno.
    točan citat izjave: "trenutno vidim malo igrača za koje sam siguran da mogu napraviti veliki iskorak".
    prijevod: "ne vidim neki talent".
    pajebemumater i školstvu i obrazovanju i čitanju s razumijevanjem.
  • cibona
    8.5k
    Ova kriza rezultat je toga da se bobana prikazalo kao bezgrešnog mecenu koji jednostavno ne može biti u krivu jer to je zvone boban. Jedan jedini. Dali smo mu sve, nitko se nije usudio preispitivati njegove odluke, a kamoli proturječiti mu.

Mi stvarno idemo iz krajnosti u krajnost. Od Zeke koji je predsjednik bio samo na papiru pa do toga da nam klubom, odnosno sportskim segmentom, upravlja samo jedan čovjek. To jednostavno dugoročno ne može funkcionirati i bilo je pitanje trenutka kada će sve početi pucati. Nakon katastrofalno odrađenog prijelaznog roka, znalo se da ćemo upasti u krizu. Trenutno smo u rupi bez dna i bojim se da se promjenom trenera neće puno promijeniti na duge staze.
  • pešća
    2.1k
    Pa osvojili smo suvereno duplu krunu prošle sezone, a ova je tek počela. Pomalo sa zaključcima.
  • Boycie
    4.5k
    Boban ne odlucuje o stadionu, niti ce se stadion taj graditi. On ima svoje misljenje, na kraju je stao uz glas navijaca na vrijeme.

Taj Kova je donio prvenstvo i kup prosle sezone te izborio realnu razinu Europskog natjecanja ove sezone. Slazem se i ja da nije za dinamo (ono sto ja kao navijac i nogometni fanatik razumijem i vidim), ali sam isto tako realan da postoji niz okolnosti u ovom trenutku zasto jos nije smijenjen. I siguran sam da ce i tu biti promijene ako se nastavi pad, odnosno ugrozi prvenstvo ili dodje do veceg neuspjeha u europi.
  • Zvonkec
    702
    predstavnik dinama u žiriju mora pitati zašto se mijenjala formulacija u natječaju iz spojene tribine i zatvoreni stadion u kohezivna i povezana struktura a ne bit fikus ko senf i glavina.
  • Mali dioničar
    21.1k
    Pa osvojili smo suvereno duplu krunu prošle sezone, a ova je tek počela. Pomalo sa zaključcima. — pešća

Generalno se slažem s tobom, ali imamo jedini veliki flop, ispadanje od Vikinga.

Koje u biti determinira kakva će sezona biti.

Osim ako ne dodje neki spektakularni rezultat u EL, dvostruka kruna ove sezone bila bi stagnacija.

Ajde ako se ne osvoji kup, nije bitno. Ali ne osvojiti prvenstvo, a bez prihoda LP 2026/27 bio bi ozbiljan problem.
  • Ivanmtk
    2.2k
    Ali ne osvojiti prvenstvo — Mali dioničar

Deseti je mjesec
  • Praskaton
    6.3k
    evo, sad će Kova napraviti account na zoni pa će objasniti.
    zbilja očekuješ suvislo objašnjenje od forumaša o tome zašto je lik koji danas forsira Lisicu jučer radio isto s Varelom?
    — Sajla

Ovo bi značilo da je to s Varelom bila čisto ideja trenera.Ne znam sta mi je gore,da trener koji je svaki dan s njima vidi odnosno ne vidi kvalitetu malog ili da su tu postojale neke druge stvari pa je bio primoran stavit ga u igru.
  • Jos-Optimus
    13.9k
    ne odlučuje, ali nas na zdrave oči uvjerava kako su 2 pekinezera iz Milana vjerno prenijeli duh Dinama i Zagreba. Kovačević? Prestanite mi s duplom krunom, sramotimo se u Europi i doma, čovjek godinu i pol ima odriješene ruke da vodi momčad i napravio je kaos, izgledamo kao provincijska momčad protiv bilo koga u Europi. Mi smo već pali i to jako, a Boban mi priča kontinuitetu. Jedini kontinuitet je pad
  • Boycie
    4.5k
    postoji nesto sto se zove tajming i nesto sto se zove drugo rijesenje. Umjesto stalnih kritika, vise me zanimaju konstruktivni prijedlozi i misljenja forumasa ... sta bi, odnosno koje bi to rijesenje bilo po tebi u ovom trenutku, u ovoj fazi prvenstva? Mozes i neka imena dodati...

Ovo je tema ZB, ja sam se primarno dotakao njega i ekipe oko njega. Vjerojatno u povijesti nismo imali 'čišće' vodstvo sa više dinamovštine, zdrav temelj i uporište sa ispravnim ljudima. Suma sumarum počeli smo hračkati na to sve nakon 2g zbog loše igre u prvoj 1/4 prvenstva, iako smo jos uvijek prakticki na vrhu ljestvice i drugim kolom u europi... ja ne mogu ni zamisliti teror nekih 'dinamovih' navijaca da slucajno nema rezultata 2g.. vjerojatno bi dobar dio njih poceo navijati za nekog drugog, ne zajebavam se, siguran sam. Mene koga je na dinamo navukao stari koji je 23g hodocastio Maksimir i gledao dinamo bez prvenstva, jednostavno zalosti kolika je ljubav nekih prema dinamu samo zbog rezultata, a nema ih ni tada na stadionu.
  • Pacho
    22k
    Zasto bi Bobana trebali usporedivati samo sa spodobama koje su prije vodile klub, a ne i sa (glavnim) operativcima drugih ozbiljnih klubova. Ako treba, mozemo usporedbu svesti i samo na one koji su bili veliki igraci, a danas vode neki klub ili sportski sektor kluba cisto da se ne potegne argument da je Zvone unikatan.

Koliko lidera iole ozbiljnih klubova izvodi eksperimentan nalik ovom s Kovacevicem? Znaci da netko preuzme najjaci klub u ligi ili jedan od najjacih cisto da olabavimo kriterije, u isti dovede sredovjecnog trenera iz par klasa losijeg kluba, tolerira ovakve izvedbe te ga ludacki brani?

Koliko takvih ne dolazi na utakmice pogledati proizvod koji serviraju, jer im je "prestresno"?

Koliko glavnih operativaca radi kao komentator/pundit? I to za natjecanje u kojem se njegov klub ima priliku natjecati, a vjerojatno bi u njemu i bio da se ne inati situacijom iz prvog pitanja.

Ako iskombiniram zadnja dva pitanja - koliko glavnih operativaca je spremno propustiti utakmice klubova koje vode da bi istovremeno komentirali utakmice drugih klubova u tom istom natjecanju?

Koliko ih u 21. stoljecu zagovara i strastveno brani stadion iz 1970-ih?

Pa nisu valjda bas svi debili, a jedino Zvone zna sto radi.
  • Jos-Optimus
    13.9k
    stalne kritike? Stari moj, ako ja kritiziram i nisam optimistican, onda je voda došla do grla
  • Boycie
    4.5k
    uopce se ne referiram na tebe osobno, ne pratim tolko forumase ko ima kakav narativ. Kazem opcenito da bi volio cuti konstruktivno misljenje sta je rijesenje... osim nabadanja i nerealnih upisa, te sve vise hrackanja u zadnje vrijeme, nista konkretno nisam procitao. Opet ne od tebe nego generalno na forumu...
  • Boycie
    4.5k
    dapace... daj par primjera... ali ozbiljnih klubova sa dinamovim budzetom, snagom i mogucnostima, iz liga slicnog ranga, slicne infrastrukture i uvjeta... Filter moze biti aktualni prvaci svojih liga, minimalno igranje EL. Rezimski tipa Zvezda se ne pikaju, iako je i tu dinamo ispred.

I Boban nije glavni operativac, to nije njegova uloga, operativci su drugi u kubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.