• Zagi
    19.2k
    Odlično. Uskoro neizostavan u prvih 11.
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    Bravo Kac, bravo Kovacevicu. Sad bi se zivcirali kako nam je miskovic uzeo igraca
  • CastAway1986
    6.7k
    nadam se ,samo da ga zdravlje posluži
  • Nogo
    13k
    FB-IMG-1787676613193.jpg
    FB-IMG-1787676615519.jpg
    FB-IMG-1787676617774.jpg

/Sportklub
  • Nevo7
    1k
    Kad bi barem imali nekog u klubu plaćenog da usmjeri igrače, iskoristi njohove prednosti i sakrije mane na najbolji način. Ah, da, taj nas gura u ispodprosječnost Slavena.
  • miro
    10.3k
    Odlično odigrao jučer, mislim da super igra uz Ivanušeca i očekujem da se uskoro zacementira u prvih 11
  • ElDorado
    15.9k
    Meni jučer bio naš najbolji vezni. I onda ga lik bezveze vadi…
  • NKDZ86
    10.2k
    trčao ko navijen, tak se bori za naš klub i grb.
  • Fan
    2.9k
    Tipični igrač kojemu treba trener.
    Ima energiju, volju, želju, htjenje, i dovoljno snage da to može sve popratit.
    Problem je što nema nekoga ko će ga naučit pametno trčat i stajat na terenu pa se često zna pozicijski pogubit, al jbg, takva nam je skoro cijela ekipa pa eto...ugl, vjerujem da ima još viši plafon od ovog što pokazuje.
  • Zg123
    4.8k
    Ja ne znam koja je njegova uloga na terenu osim da se svadja sa sucima i cudi na svaki debilni faul koji napravi. Covjek samo trci gore dolje ko bezglava kokos, jako lose
  • Dinaminjo
    2.5k
    Najgori danas
  • Crni86
    25.2k
    Bio je los, ali mislim da je ipak mckenna uvjerljivo najgori danas s dvije greske koje su diretkno kaznjene golovima.
  • Dinaminjo
    2.5k

Na koju foru je McKenna pogrijesio?
    Prva lopta pada nisko, buket igraca, Beljo mu vjer zaklanja pogled, lopta ga pogada i dobija neuhvatljiv let.

Druga situacija, standardni blok, odbija se lopta i na mokroj podlozi prevari vratara.
    Mozemo rec da nije dobio duel, ali gdje je greska ako je uz igraca i radi sto stoper treba?

Sto je napravio Kaca, a da pamtis, osim trebao dobiti zuti i svadao se sa sucem.
    Trebao je pomagat, pretpostavljaam, obrani lijevo, tu nam je Bamba!! napravio najvise problema.

11 dodavanja za 63 min
    27 Zajc za 70 min
    32 Kiril za 90
    (kad podijelis na 63 min to je 22, dakle duplo)

Ima napadacki doprinos losiji nego da je igrao cistu 6icu, a nije. I defanzivni doprinos koji je gotovo nevidljiv
  • Crni86
    25.2k
    mozes gra branit do prekosutra. Mckenna je jucer bio nas najlosji pojedinac. Skrivio je direktno dva gola.

Da bilo je jos groznih igraca na terenu od lisisce do kacavende i tabinasa, ali ni jedan nije uspio skriviti dva gola. Treba rec kako je, covjek je jedna od nasih najslabijih karika ove sezone u obrani.

Svaka cast za proslu sezonu, ali ove je debelo ispod nivoa.

Sto je napravio Kaca, a da pamtis, osim trebao dobiti zuti i svadao se sa sucem.
    Trebao je pomagat, pretpostavljaam, obrani lijevo, tu nam je Bamba!! napravio najvise problema.
    — Dinaminjo

Kaca je igrao desnu osmicu, nije nikako mogao pomagat zatvorit Bambu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.