• C@ptain Koons
    560
    Netko te smiruje time sto je sam smiren i sto je cooler u takvim situacijama — Pacho

[img]http://dea778c72448e89d3c96b7f92f306d56.jpg
  • Zg123
    4.8k
    Ponizni se razbahatio, jos da nauci neku prostu prosirenu recenicu i moze se reci da je savladao komunikacijske vjestine. Za trenerske ima jos vremena, izvlaci jos pouke iako se dobro radi na treninzima
  • Laugreano
    6.1k
    Antolic i Vlatka se nece vratit. Ne trebas ni pokusavat
  • Jos-Optimus
    13.8k
    nisam ti htio staviti lajk, slucajan je, ti nisi dobronamjeran tip i ne zelis dobro Dinamu.

Kovacevic treba letiti
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Što je najjače mislim da nam je trener siguran čak i da protiv Slavena i Anderlechta izgubi obje.Možda sam u krivu,ali takav mi je dojam. Sredinom studenog je ako se ne varam iduća reprezentativna stanka, dobro vrijeme za smjenu. Ako i tad ne bude promjene siguran je vjeorjatno do zime. Ako i nakon zimske pauze ne bude promjena, a ništa, čekat ljeto...
  • hardek
    13.7k
    Jel realno da lik na Zoni dobije 40 pluseva za post o rušenju uprave. Ironija je da se igrače proziva mentalnim patuljcima, a koji smo onda mi kurac? Navijači postale najveće tetke na kugli zemaljskoj, pazi ti to, uprava koja je napravila 90% dobrih poteza ali eto sjebalo se sa ponekim transferom i trenerom i tjeraj sve napolje. Krasni ste stvarno
  • San Lorenzo
    24.8k

I sad probaj zamislit Kovačevićev team talk u svlačionici na poluvremenu...
  • Jima
    1.9k
    Pa sam si napisao da se sjebalo sa trenerom. Riješi to i idemo dalje. Ne kužim napad na ljude koji su nezadovoljno sa trenerom. Koji realno nije nivo za voditi Dinamo. Možda je bio dobar za Strmec iz Bedenice. Za GNK Dinamo sigurno nije.
  • hardek
    13.7k
    Frende ja sam prvi nezadovoljan trenerom. Ali gdje ćemo dospjeti ako tražimo rušenja uprave jer smo nezadovoljni trenerom?

Oćemo izglasati novu upravu pa je rušiti nakon 18 mjeseci jer je dovela 3 loša igrača?
  • Sibirski plavac
    10.2k
    index

Zato pitanje više nije treba li Kovačević dobiti otkaz nakon poraza od Hajduka. Pitanje je dokle Dinamo namjerava tolerirati izostanak napretka i prema čemu uopće procjenjuje da je njegov trener na dobrom putu.

Bobanovo odbijanje paničnih reakcija ima smisla. I više od toga, to je jedan od principa na kojima bi ozbiljan klub trebao počivati. Ali kontinuitet nije sam po sebi dokaz dobrog upravljanja, kao što ni promjena trenera nije nužno dokaz lošeg. Oboje ima smisla samo ako iza odluke postoji jasna nogometna logika.

Trenutačno je teško vidjeti tu logiku.

U takvim okolnostima povjerenje prestaje izgledati kao sredstvo kojim se štiti dugoročni plan i sve više postaje samo sebi svrha.

Veliki klub ne postaješ tako što odbijaš smijeniti trenera. Veliki klub postaješ tako što znaš zašto ga držiš, što od njega očekuješ i u kojem trenutku moraš priznati da plan ne funkcionira. Dinamo zasad pokazuje samo da ga ne želi smijeniti.
  • Miro Vugrinec
    10.8k
    nisam ti htio staviti lajk, slucajan je, ti nisi dobronamjeran tip i ne zelis dobro Dinamu. — Jos-Optimus

Ovo je najjača stvar kad god neko dovede u pitanje Zvonu Bobana i njegove odluke odmah se Dinamu ne želi dobro ili si mamicevac. Ne stari nisam ni za Zdravka ni za njegovu djecu Krešu Antolica i Vlatku Peras, nit sam ih ikad podržavao, a kamoli da žalim za njima. Ali kad se nešto apsolutno jasno vidi da ne valja sta čovjek ne smije kritički nešto prokomentirati i postaviti pitanja. To je spika na razini mozemosa da si automatski bandicevac ili HDZovac ako nisi za njih. Pa može čovjek valjda propitivat neke odluke Zvone Bobana da nije mamicevac.

Ako ste vi sretni s ovakvim Dinamom i s očiglednom slijepocom na pad kriterija Dinama( da nam je uspjeh bit prvak u jadnom hnl, a Europu tko sisa) onda ste ili slijepi ili mislite da je ovo odlicno
  • Ivanmtk
    2.2k
    Mene zanima kako bi klubu i njegovoj stabilnosti u ovom trenutku pomogli novi izbori i sav taj cirkus koji bi se odvijao oko Dinama. Ko bi se uopće kandidirao? Mislim koliko plitko razmišljanje, samo pokazuje koliko smo zapravo navijači trenutka.
  • MarK
    1.5k
    ne kužim ovo navodno čekanje do rep. stanke ili do zime, ljeta... Ako si loš letiš sad, podne ili ponoć, kraj, gotovo, game over. Dobar novi trener nabrije ekipu za 3 dana, posložit će za 3 tjedna i tjt. Čeka se kao neki tajming dok u međuvremenu ispadaš iz europe, šamaraju te hnl poluamateri, ne razvijaš mlade igrače i valjda čekaš gubitak titule i financijski pad. Nema prezidente koga pronaći? Nije ni tražio. Ovaj je kriminalan već 3 mjeseca lista je mogla odavno biti spremna.
  • hardek
    13.7k
    Mislim koliko plitko razmišljanje, samo pokazuje koliko smo zapravo navijači trenutka. — Ivanmtk

Mi smo zapravo emocionalni patuljci.
  • Jima
    1.9k
    Dragi, pa uprava vodi klub. Njih će se prozivati za rezultate.Na njima je da se probude i preuzmu odgovornost. Nije to na nama. Potpora treneru koji ne može više napredovati i držati ga na poziciji nije normalno. Pa Dinamo je institucija, a ne prčva Zvone i Marija. Koliko god im davali kredita
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.