• jp23
    4.9k
    Ajde sa proštenjem ne seri, od zadnjih 10 komentara, 6 ili 7 ti je namjerni cinizam i trollanje, nakon jednog kilometarskog komentara o razočarenju utakmicom i ishodom iste. Razumijem da je očito jako kul imati tu nenadjebivu želju spuštati se u sarkazam, cinizam i sprdanje kao način nošenja sa sa činjenicom da smo izgubili, ali dajte pokažite mrvicu poštovanja svima nama koji ta vaša sranja i istovare čitamo.
  • K3p
    518
    vrati se u rupu iz ooje si izgmizao, smecaru... kovacevic treba otici da se razumijemo.
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    ok shvatili smo da ti smeta boban ne tribas forsirat nakon svakog kiksa
  • rokikaciga
    18.9k
    Cak sam uvjeren da nas Kova nije neznalica. Uvjeren sam da zna nogomet i to dosta dobro. Jednostavno nema mentalitet za veliki klub.

Nema mentalitet postavit se kao da ce svima jebat majku i na treningu i sa klupe, a i nabrijat igrace na iste postavke. Prije 6-7-8 godina bi netko nas dobio 5 utakmica zabrane da je bio start kao Racijev na Kacavendu.
  • Peškaman
    9.8k
    Nije kriv trener već osoba koja ga je postavila na mjesto svetog kluba.
    Kao što sam i poslije Osijeka napisao,svaki idući kiks je na teret osobe koja ga je postavila i koja tvrdoglavo brani istog.
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Jedva cekam nakon Anderlechta priču “vrijede puno vise od nas, nije lagano…”
    Redovito ima priliku iskazati se protiv puno manje vrijednih ekipa pa opet nađe nova opravdanja za neuspjeh… lik je impotentno smece od osobe i nema obraza dati ostavku.
    — FrenchMontana

Budimo realni nije budala da sam podnese ostavku i popusi otpremninu. Jel to itko ikad napravija osim Solde ako se dobro sican. Problem je Boban, tj di je crvena ta linija za Kovacevica.
  • Jima
    1.9k
    Iskreno,ne poznam MK,niti sam pisao mjesecima na forumu,ali sam godinama vodio klub u ozbiljnom rangu hrvatskog nogometa.Uveli ga u najviši rang u povijesti i održali ga godinama u njemu.Danas sam pijan,jer smo prvi u toj ligi,sa najmanjim budžetom u istoj (Dugo Selo).Smjenili smo trenere,svoje prijatelje,s kojiima smo pili i veselili se.Ali svaka smjena je donijela pozitivino za klub i ova tvrdoglavost je nevjerovatna.Čovjek koji nema CV za voditi klub,koja "navodno" ne zna engleski,koji moja djeca od 10 i 8 godina znaju,ne može voditi GNK Dinamo.Kome pravo,kome krivo.Iskreno na ovom nivou, na mjestu trenera,nikad ga ne bi zaposlio.Jer on nema te kompetencije.I koliko god obožavao Zvonu, taj potez mi nikad neće biti jasan. Iskreno, puno toga mi više nije jasno. Od toga,stadiona,itd... Baš mi je krivo jer sam u njemu vidio našu ikonu. Ali čovjek ući dok je živ. Nažalost i razočara se.Samo da napomenem da vodim firmu od 60 zaposlenih i da mi svakih par dana kucaju na vrata sa svojim problemima. Iskreno mislim da nam klub vodi ekipa koja se trenutno pogubila u svemu. Zvone, probudi se,molim te.Inače smo u k....
  • Makedonion
    504
    Jel to itko ikad napravija osim Solde ako se dobro sican.

Krznar
  • San Lorenzo
    24.8k

I Zoran Mamić. :lol:
  • Makedonion
    504
    on je svejedno uzeo otpremninu
  • jp23
    4.9k
    U trenutku bijega od sudske presude ili nakon prve trenerske ture?
  • mrgud
    988
    I onaj koji drži prodike drugim trenerima a ne vidi kakav je njegov trener
  • Gemišt86
    688
    Na koliko godina smo potpisali naseg trenera?
  • ElDorado
    15.8k
    Do ljeta
  • San Lorenzo
    24.8k

Kad je pobjegao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.