• hardek
    13.7k
    Dobivamo lagano 3:0 i onda visimo za vikend u HNLu
  • Thor
    4.6k
    glasao i ja kao i ti.
    Nikad drukcije nisam ni glasao jer je klub izand svega.
    Ali da smo losi,losi smo
  • Sava Krpa
    1.1k
    slazem se da je posjecenost tekmi mala cak sta vise porazavajuca ali u tome traziti alibi ili neku odgovornost za losu igru i rezultate bas je besmisleno. Sta ne bi veci dolazak navijaca bila poruka suprotno od ocekivanog?
  • Mr Anderson
    22.8k
    glasao i ja kao i ti.
    Nikad drukcije nisam ni glasao jer je klub izand svega.
    Ali da smo losi,losi smo
    — Thor

Pa nego kako, naravno da ne možemo biti sretni. Ali ovi koji se nešto inate preko interneta, siguran sam da ionako ne dolaze na utakmice ili dolaze jako rijetko. Na nama je da dođemo i navijamo i usput se nadamo nekim promjenama.
  • fakin
    7k
    mi vodili 1:0 pa izgubili. Anderlecht danas gubio 1:0 i okrenuo golovima u 86. i 93. minuti.

oni su sad u full pozitivi, a mi negativi. jedino rješenje vidim da kova složi teški bunker i da izvučemo 0:0
  • Keyser Soze
    21.4k
    Pa tebe treba za trenera Dinama. Bio bi uspješan sigurno.
  • criticus
    9.6k
    traziti alibi ili neku odgovornost za losu igru i rezultate bas je besmisleno. — Sava Krpa

Apsolutno nigdje to nisam spomenio ni povezao. Samo sam podvukao da nisu samo trener i igrači trenutno sramotni za razinu kluba kojeg želimo.

Sta ne bi veci dolazak navijaca bila poruka suprotno od ocekivanog? — Sava Krpa

Dolazak velikog broja navijača je uvijek dobra poruka. Kojeg predznaka je poruka je na tim navijačima koji dođu i pošalju poruku. "Navijač" koji ostaje kući šalje poruku boli me kurac za klub.
  • fakin
    7k
    a gle gori od kovačevića je zaista teško biti. toliko nelogičnih njegovih poteza zadnjih godinu dana da je to strašno. doslovno 90% stvari koje radi radi nelogično.

u stanju kakva nam je momčad, zahvaljujući njemu, i ovom porazu, jedini način da ne izgubimo u četvrtak je bunker. sve ostalo bojim se neće dobro izgledati za nas.

tovari su nas danas dobili, a zadnju tekmu su ih riječani satrali koliko su loši. nama dolazi anderlecht
  • Keyser Soze
    21.4k
    "Navijači" Dinama da su zapravo navijači bi u četvrtak rasprodali tih 18 tisuća stolica, al na kraju će ipak biti sasvim solidnih 7689 gledatelja što ne bi rasprodalo ni Kranjču.
  • NitkoBitan
    40k
    Da, jbg, kad trener ne zna trebale bi tribine pogurat na energiju ali kaj ces, ljudi traze izvrsnost na svim razinama al su zato vrlo slabi na svojoj - navijackoj.

Btw. za kladionice smo favoriti protiv Anderlechta :rofl:
  • miro
    10.3k
    to ce bit jedan tvrdi X na 0:0, a ako primimo gol onda će dat Stojkoviću da mu izjednači nekim potezom...opet grda jesen
  • Gemišt86
    688

Gdje je granica pesimizma i realizma?
    Ako smo ovako izgledali protiv hajduka, kak bi trebali izgledati protiv iole ozbiljnih momcadi?
  • prefontaine
    11.7k
    Gdje je granica pesimizma i realizma? — Gemišt86

Pesimist je realni optimist.
  • Gemišt86
    688

Odnosno optimist s iskustvom? :smirk:

Bio sam otpimistican za proslu europsku sezonu, pogotovo nakon Fenera. Svakako sada nisam optimistican. I prozivljavam krizu jer ne znam jesam li pesimist ili realist. Svakako idem na tekmu porucit deckima da nema predaje, ali ne mogu rec da cu ovaj put s nekim rezultatskim nadama potrosit grlo.
  • IceMan
    4.6k
    Sve me ovo podsjeća na film Groundhog day.

“I got you babe…”

Svaki put isto, ista igra, iste isprike, isti igrači…

Evo - 05:59 - 06:00 - Lisica, Mckenna, Dominguez…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.