• mosad
    3.3k
    Ako Mario Kovačević u ponedjeljak ujutro ne bude bivši, ja ćukao tvoj najveći obožavatelj početi misliti da ti radiš protiv Dinama. Prestani nam ovo raditi, predsjedniče. Molim te, prestani.
  • Thor
    4.6k
    Predsjednice, ovo nije dobro!
    Molim akciju odmah! Najslabija karika,trener!
    Krenite...
  • Nema zaleđa Mikića
    3.8k
    Nadam se da je uzivao u nogometu.
  • don
    22.7k
    sretan rođendan sa zakašnjenjem i nadam se da je zadnji kojeg ćeš proslavit u Dinamu.
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    Pa šta se čudite ,bilo je za očekivati da ga neće mjenjat i da će se inatiti ,jer su vi na žalost nije ništa drugo nego kontra svima. Koliko kredita neko može imati. Ja sam rekao da ću ga ocjenjivati po stvarima koje je napravio u Dinamu. Kovačević.mu je ogroman minus ko prvo a kao drugo odluka da ga se drži toliko na klupi je protiv interesa kluba. Ne može biti no po čemu u interesu kluba da ga se drži sekunde dalje . Stadion i podrška ovom odronu od projekta i prodavanje magle mu je drugi jebeni minus . Zvone vrijeme je donositi odluke u korist kluba
  • Slavonac86
    867

Ako Mario Kovačević u ponedjeljak ujutro ne bude bivši, ja ćukao tvoj najveći obožavatelj početi misliti da ti radiš protiv Dinama. Prestani nam ovo raditi, predsjedniče. Molim te, prestani.
    kojeg ponedjeljka? On treba biti bivši sad, ovog trenutka dok ja tebi odgovaram na post, iako je i to već kasno
  • Masto
    2.7k
    ne mogu zamislit kako bi to opet izgledalo bez bobana na čelu, al aj
  • Zvonkec
    702
    sad kad se zdrobilo sve pare koje je on imao kad je došao jako teško, kavokuharica, marić&zajec i boban na kraju umjesto da smo do mjeseca došli kak bi kovačević rekao mi kupamo u dubine i sad nam je beljo jedini nosi neku lovu a njega zamjenit nemožemo. Ali da je boban neki veliki stručnjak koji bu nas odveo u nove visine nije. Osim kaj je ''najpametniji'' na svijetu i niko mu o ničemu nema kaj reć ja nevidim neku njegovu veliku viziju. Proglasio je 433 dogmu, doveo španjolca u slobodnom padu i plato ga suhim zlatom ali tu istu školu ne jebe 2% i čeka da se maksimir izgradi da se smijemo potuć s nekim u europi Strašno razočaranje, za zajeca sam znao da nebu dobro ak bu se mješao u sportsku politiku ali zvone mi je razočaranje u razini crnog četvrtka i objave pobjednika natječaja
  • vlatkomarkovic
    4.5k
    Ja iskreno ne vidim ispunjenje vizije koja nam je bila predstavljena…. Mislim ok, sada će se naći netko pametan i napisati da treba godine da si ispuni vizija, ali ne vidim korake ka toj viziji…. Kako se neki potezi kao dovođenje hrpe prosječnih igrača (blago rečeno) i/ili van forme i/ili ozlijeđenih uklapaju u viziju…. Kako se forsiranje ovog trenera uklapa u viziju… Kako se istovremeno osnivanje B momčadi i onda izjava da se ne vidi neki talent uklapa u viziju…. Ne znam, lako je reci imamo viziju i nitko ju ne razumije ok, onda se objasni vizija, a koraci koji se provode odskaču od te vizije, ne znam šta da kažem….
  • Gringo
    1.6k
    "Međutim, prema informacijama Indexa, Kovačevićev status trenutačno nije upitan i njegova smjena u Dinamu uopće nije tema."

Kako vrijeme odmiče čini mi se da je Vice ovo napisao više kao provokaciju...
  • Archangel
    478
    mislim ima te vizije u dovođenju igrača kao Vinlof, domingez, Dani, Beljo. Tu je uglavnom bilo OK, najveći propust je trener kojeg daleko predugo trpi
  • jedan u nizu
    20.2k
    "Međutim, prema informacijama Indexa, Kovačevićev status trenutačno nije upitan i njegova smjena u Dinamu uopće nije tema." — Gringo

Koef da ovo izade i u petak ujutro pada na 1.05
  • Gringo
    1.6k
    Koef da ovo izade i u petak ujutro pada na 1.05 — jedan u nizu

Istina frende, nažalost..
  • dinamo u srcu
    3.1k
    Nije sramota izgubiti, sramota da se ovakvi kiksevi,porazi postali normlani, a kao klub trebamo težit iskoraku naprijed, rezultat nam opada zadnjih godina.

Ako izgubimo od Anderlcehta, trener treba biti bivši. Jer klub kao Dinamo treba težit iskoraku naprijed, kao što su nam Dinamovo proljeće govorili. Anderlecht, da smo u formi, zgazili bi ih bez beda i to na Maksimiru. Ovako se samo nadam da će igrači krenut davat više żelje znjania volje i da im je stalo.
  • Dragon1Warrior123
    5.5k
    Pogodio si baš u sridu kako bi se reklo. Nije sramota izgubiti, sramota je ako ti je postalo normalno da si izgubio. Pa bilo to HNL ili europa, uvijek moramo ciljati na pobjedu pa šta bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.