• C@ptain Koons
    556
    nama navijačima ne ali igračima i trenera u 9 od 10 slučajeva sigurno da postoji, čast izuzecima kao Totti, Scholes i sličnima.
  • Benedikt
    397
    Iskreno nebi imao ništa protiv kad bi Kova rekao dolje u hajdučkom brlogu
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    haha pa kad je rekao u midtjyllandu može i u Anderlechtu :rofl: očigledno nisi skužio moj komentar ,kolega @tp1997i ja se malo zezamo,opušteno pred derby
  • Thor
    4.5k
    mislim da jesam...zato sam i napisao da ga trazim po karti,nema ga :lol: (sorry ak sam krivo ipak razumio)
  • prefontaine
    11.6k
    Tehnički gledano, da igramo protiv Istre i kaže "idemo u Istru po dobru igru i pobjedu", ne bi ništa krivo rekao...
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Alo sutra igramo derbi protiv hajduka u splitu i dan ranije se na zoni doslovno sprda našeg trenera o znanju engleskog jezika,izrazavanju i kognitivnim sposobnostima. PRED utakmicu s tovarima alo.Mogu shvatiti kritike poslije tekme,ma mogu shvatiti i zazivanje ostavke poslije tekme,al ovo sada ne mogu shvatiti nikako.Doslovno je Cannavaro imao bolji tretman.
    Dinamo sutra igra protiv jugo blitvara i zelim pobjedu vise nego ikad.
    Maksimalna podrska Kovi,stozeru,igracima i svima koji su sutra u toj grobarskoj jazbini.
  • Mr Anderson
    22.8k

[img]http://WWYvHgt.jpeg

Tko se sprda
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ljudi ponekad zajebanciju treba shvatiti kao zajebanciju a ne u svemu tražiti hejt . Valjda je sviđa jasno da se ovdje među svojima imamo pravo zezati ,dok bi svaki normalan navijač izvan ovog foruma branio i trenera i sve što je vezano za Dinamo do samog kraja .Ne mora sve uvijek biti crno i bijelo .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.