• Sajla
    25k
    naravno da bi za godinu dana trebao naučiti - pod uvjetom da uči. ali to se može reći i bez toga da se izmišljaju načini da ga se zove glupim.
  • prefontaine
    11.6k
    Možda čovjek samo nema vremena.
  • Masto
    2.6k
    Šta će učiti engleski kad igrači uče hrvatske izraze
    Nek pokažu oni na terenu sta se od njih očekuje i briga me kako komuniciraju
  • C@ptain Koons
    556
    Ja odbijam vjerovati da nema vremena. Očito mu se neda što mi je neshvatljivo jer bi kao trener trebao imati nekakve veće ambicije od HNL-a?
  • Mr Anderson
    22.8k
    ako mi se bude dalo ovih dana ću baš odvrtiti opet da se nasmijem :lol: — tp1997

Koga boli kurac?
  • rokikaciga
    18.9k
    jer bi kao trener trebao imati nekakve veće ambicije od HNL-a? — C@ptain Koons

Hoces rec da postoji nesto vise od Dinama?
  • tp1997
    3.5k
    Koga boli kurac? — Mr Anderson

Tebe očito, kad imaš potrebu prokomentirati.
  • Mr Anderson
    22.8k
    naravno da bi za godinu dana trebao naučiti - pod uvjetom da uči. ali to se može reći i bez toga da se izmišljaju načini da ga se zove glupim. — Sajla

Kolega je vjerojatno doktorirao kognitivne znanosti pa na daljinu procjenjuje nečije sposobnosti, općenito inače ništa ne piše o nogometu . Pričalo se da uči engleski, nitko ne zna na kojem je stupnju, paušalno se procjenjuje u svrhu omalovažavanja. Možda na treninzima već i koristi u osnovnoj komunikaciji s igračima. S druge strane, sigurno ima manje vremena nego igrači.
  • Mr Anderson
    22.8k
    Tebe očito, kad imaš potrebu prokomentirati. — tp1997

Pa moram komentirati nešto tako jadno.
  • Mr Anderson
    22.8k
    Nadam se da ako sutra Dinamo ne pokaže dobar nogomet će i BBB reći što misle o treneru — Archangel

Kad si ti počeo pratiti Dinamo? Prošli tjedan?
  • Dzoni
    8.3k
    U svlačionici Dinama bi se uvijek morao govoriti hrvatski kao glavni i službeni jezik, to svi moraju prihvatiti. Sve dalje je na treneru dal želi ili ne, ali da time samo sebi šteti, apsolutno
  • Archangel
    460
    A koliko ti je Kova platio da ga tako žarko braniš tu i komentiraš svaku stvar koju nešto napiše?
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    pa valjda je on iznad prosječnosti poznavanja zemljopisa pa je mislio na regiju srednji jylland (midtjylland) po čemu klub nosi ime :lol: ako ga pitaš reći će da je to i mislio ,sreća da protiv Anderlechta igramo doma :lol: a ne u Anderlechtu
  • Thor
    4.5k
    Anderlecht? Di je to? Trazim na karti,nema tog grada. :rofl:
  • Mr Anderson
    22.8k
    koliko ti je Kova platio da ga tako žarko braniš tu i komentiraš svaku stvar koju nešto napiše? — Archangel

Ne branim ja njega nego se osvrćem na tvoj smiješni komentar o BBB. Shvati to dobronamjerno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.