• Herca
    94
    čak i sa ovakvom igrom!
  • criticus
    9.6k
    Jel na ovaj trenutni krov ide jos nekakav sloj ili je to to?

Vidio sam na projektu sirraha da je na krovu uzorak drugaciji (kao kod slaganja keramike ili kamenij ploča, ne ne mislim da će to bit već o uzorku govorim nemojte se kačit) i da je krov siv više nego bijel kakav je sad.
  • dumitrumitu
    2.2k
    Na prvim renderima krov je bio siv, ali na zadnjim su promijenili i bijel je. Tako da vjerovatno ostaje kakav je trenutno.
  • Droljo
    32.5k
    kamenij ploča — criticus

Jesi ti iz stare subocke? :lol:
  • fakin
    6.9k
    vjerujem da bi do idućeg vikenda mogli imati do kraja spojene krovove na kranjči
  • Antee
    160
    Kranjca ce bit stadion s posudbe u kojeg se nesmijes zaljubit
  • ReidWebb
    27
    Tesko, ja bih rekao 3 tjedna da se i taj kut zatvori i natkrije.
  • Hnlovac
    8.2k
    A obzirom na proglase koje rade, očekujem da će određena skupina na prvom gostovanju na Kranjči probati demolirati stadion i okolinu iz jala, nemoći i ljubomore
  • Benedikt
    394
    sigurno, neka odmah naruče rezervni set stolica za gostujući sektor
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Imam jedno mozda cudno pitanje pa ako netko zna odgovor. Postoji li šansa da se u kutevima na Kranjči instaliraju montazne tribine po potrebi? Npr. kad se igra derbi pa da se malo poveca kapacitet. Smije li se to uopce?
  • Denle
    1.3k
    Imam jedno mozda cudno pitanje pa ako netko zna odgovor. Postoji li šansa da se u kutevima na Kranjči instaliraju montazne tribine po potrebi? Npr. kad se igra derbi pa da se malo poveca kapacitet. Smije li se to uopce? — Dinamo-SB

Ne moze se i ne smije se.
  • miro
    10.3k
    A smiju li se eventualno zatvorit staklom/pleksiglasom?
  • građanin
    247
    A smiju li se eventualno zatvorit staklom/pleksiglasom? — miro

mislim da ne, isto kao i postavljanje dodatne montažne tribine.

za svaki od tih radova mislim da bi trebao nanovo tražit izmjenu glavnog projekta itd.
  • rupke
    306

trajnijom kontrukcijom vjerojatno ne, ali da bi se moglo nekom ceradom sa sponzorima, vjerojatno da
  • mali M
    10.9k
    Ma kakvo zatvaranje Kranjče.. i ovo je super riješenje za privremeni stadion. Baš se veselim.. sad sam već nestrpljiv jer su radovi debelo odmakli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet