• NitkoBitan
    40k
    Ministarstvo gospodarstva podnijelo žalbu! — Neron53

Kadija te tuzi, kadija ti sudi :rofl: :rofl:

Ali neka, gustam. Politicko uplitanje nikad nije imalo vise smisla.
  • Netkos
    418
    Zakonski rok je 30 dana ali oni se toga ne pridržavaju, smatraju da je to više smjernica pa donošenje odluke o žalbi zna potrajati i 3-4 mjeseca pa i više.
  • gledatelj
    1.5k
    Ovo sve više i više ispada lakrdija, al neka, samo da se više poništi. Zanimljivo je kako i dalje nema ni slike više od pobjedničkog rada.
    E i kad bi makete trebale bit predstavljene? I to se najavljivalo
  • Thor
    4.5k
    :starstruck: ovaj je jos falio
  • NitkoBitan
    40k
    Ali ono, fakat nije fer napravit 88 arhitektonskih ureda budalama zbog amaterske greske.
  • Thor
    4.5k
    pardoncek 87 (bez emoija)
  • KrunoPesca
    151
    Ne bih se složio da je lakrdija. Zakon o javnoj nabavi kaže da se osim gospodarskog subjekta koji ima pravni interes žaliti smije Središnje tijelo državne uprave nadležno za politiku javne nabave (što je Ministarstvo gospodarstva) te Nadležno državno odvjetništvo.
    Tako da je sve u skladu sa zakonom, a natječaj će pasti zbog proceduralne pogreške.
    Po meni treba biti pametniji u ponovljenom natječaju.
  • CISCO
    1.8k
    Zbog rokova ocjenjivanja?
  • The Undertaker
    10.3k
    Kako nije lakrdija napraviti međunarodni natječaj vrijedan 13,5 milijuna eura i pasti na proceduri? To je lakrdija i diletantizam u jednom.
    Šteta stadiona, sve mi se više sviđa. Otegne li se ovo na 2027., mogli bi lako ostati bez ičega.
  • KrunoPesca
    151
    Natječaj će pasti jer su se počele ocjenjivati ponude prije nego što su zaprimljene makete. Radi se o proceduralnoj pogrešci, ali dovoljan razlog da natječaj bude poništen.
  • NitkoBitan
    40k
    Šteta stadiona, sve mi se više sviđa. — The Undertaker

Kojeg stadiona, nije valjda ovog od Talijana?
  • Pacho
    21.7k
    Vrhunac bi bio da usput onim neopranim masnokosim klosarima iz zirija izbiju tih 30k eura po glavi iz dzepa. Zasto platiti ujeban natjecaj?
  • The Undertaker
    10.3k
    Da. Meni se čini da su ovi lokalni arhitekti vidili priliku da direktno dogovore posao pa se granatira i prekomjerno.
    Ako i ponište natječaj, opet neki žiri mora odabrati novo rješenje.
  • Jurki
    27.9k
    Konacno lijepe konkretne vijesti.
    Isto tak nekaj pozitivnog da covjek dozivi od politicke elite.

Ako i ponište natječaj, opet neki žiri mora odabrati novo rješenje. — The Undertaker

Nadam se da ce izbor žirija biti mudrije i pametnije napravljen nego prvi puta.
  • Stadijon
    0

A ako budu isli na neusklađenost odabranaog sa uvjetima natjecaja? Nespojene tribine i otvoren stadion (famozna povezana i kohezivna struktura gledalista), nisu vece donje od gornjih tribina, jug nije u 2 nego u jednom komadu itd.. onda moguce da vrate na ponovni izbor
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet