• Pacho
    21.6k

Zanimljivo. Hipotetski, kada bi u olinjaloj gospodi ginekolog nasao zaboravljenu sovjetsku spiralu iz doba Breznjeva, da li bi ona bila nadlezna za komentar medicinske usluge ili bi trebala prvo zavrsiti medicinu?
  • Paggini
    101k
    "Oni nisu Hrvati" — CISCO

Samo sam čekao kada će se ovaj vrući el classico iskoristiti, gdje te żrtve kritiziraju samo krkanski klerofašisti koji žele oduzeti drugima pravo na hrvatstvo, nebitna je činjenica što nitko nije spomenuo u ovoj raspravi jel netko Hrvat ili nije (a ne sjećam se da je itko to spomenuo).
  • Thor
    4.5k
    majko mila :scream: :lol:
  • Thor
    4.5k
    taj tekst sam vidio al ga nisam mogao cijelog otvoriti pa ne znam kaj baba ima za rec.
  • SanctaSanctorum
    635
    Sretan zadnji dan žalbenog roka svima koji slave. Baš me zanima jel bu sjela ona kolektivna tužba koju je čovjek sa ssc foruma spominjao.
  • Thor
    4.5k
    cekaj...sad ce krenuti prica Akcija stadion, ustase, partizani, antifasisti...tek smo se ugrijali na relaciji sjever-jug za pocetak i tko je veci ili manji hrvat. :lol:
  • građanin
    239
    novi tjedan, nova pitanja na tapeti:

1) jel postoji onda negdje vidljivo da se netko žalio? (ako je zadnji dan bio jučer za žablu)
    2) kad je ta otvorena tribina? pretpostavljam da možda i do nje neće doć ukoliko ranije ''sruše'' cijelu ovu lakrdiju od izbora natječaja, ili eventualno na njoj predstave, nadam se, novi model gdje će reć da idemo u novi pozivni natječaj za XX projekata i tamo nabrojat koji su to.
  • KrunoPesca
    142
    Zadnji dan za žalbu je danas. Samo se smije žaliti netko tko ima pravni interes odnosno arhitektonski uredi koji su dostavili svoja rješenja. Najbolje za nas je da jedan od žalbenih navoda bude da je započeo pregled i ocjena ponuda prije nego što je završio rok za dostavu maketa. Ovo je navod koju će DKOM ocijeniti kao proceduralnu pogrešku i poništiti cijeli natječaj.
  • građanin
    239
    Zadnji dan za žalbu je danas. — KrunoPesca

a ništa onda, čujemo se sutra ujutro... realno danas nećemo dobit niti jedan odgovor, al sutra ćemo već bit pametniji :)
  • KrunoPesca
    142
    Danas možeš pratiti stranice DKOM-a na kojoj će biti vidljiva žalba.
  • Masto
    2.6k
    negdje sam pročitao da je rok za žalbe deset dana, to bi bilo jučer
  • KrunoPesca
    142
    Ako zadnji dan žalbe pada vikendom onda je žalba pravovaljana prvi radni nakon vikenda.
  • crophantom
    8.9k
    "Niste nadležni." — CISCO

Sere mi se više koliko je pojmova ovih kurčevih studenata iz Srbije ušlo u Hrvatski javni prostor.

Odite tamo marširat s njima i njihovim ikonama i ostavite nas više na miru, jebali vas više čaciji, Kesići, nadležnosti i ostale istočne pizdarije.
  • dd29
    1.1k

o čemu ti, nadležnost je najnormalnija hrvatska riječ

Bože dragi, šta sve ljudima smeta
  • db-izbjeglica
    22.5k
    Fascinira razina bahatosti tih salonskih arhitekata i njihovih podupiratelja. doslovno treba prestati biti fin.

Nađite si investitora koji će platiti vaša izdrkavanja.

Ovo se gradi našim novcem, za nas i nama se to ne sviđa - ODJEBITE!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet