• NKDZ86
    10.1k
    Zvone podržava Kovu ko novi stadion. Jedino u ovom slučaju nema pritiska grupe da ga makne...
  • Mr Anderson
    22.6k
    mislim da bi ga svi trebali podržati, makar i protiv sebe, — FazeN

Što to znači...makar protiv sebe? Pa valjda je u cijeloj priči najvažniji Dinamo. I ja mislim da je on svoj maksimum dosegao i da nas ne može dignuti na višu razinu. Ali ako netko priželjkuje da trener sad kiksa u narednim utakmicama kako bi zadovoljio svoj ego i mogao reći da je bio u pravu taj i nije navijač Dinama nego kurac od ovce.
  • FazeN
    9.5k
    Što to znači...makar protiv sebe? — Mr Anderson

Sam si odgovorio na ovo kasnije u svom komentaru, jer takvih ljudi ima.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ne bi izgubio od hajduka pa taman da nam poraz osigurava ligu prvaka ,eto . Koliko god bio protiv Kove ja jedva čekam tekmu i da pobijedimo na JNA stadionu. Tako da podrška nikad veća do sad . A u suprotnom kenjam po starom
  • NVKOD
    14.2k
    Pitanje za trenera: koji k uvodiš Stojkovića na 3:0 na ovakav teren?!

Samo nam nedostaje da se teže ozljedi... kakve to kerefeke izvodi zaboga miloga!

A da ne pričam o Mudrome kojeg je više puta otpisao, a klinci neka trunu na klupi. Vizija nula.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Bravo Kova, legendice naša. Uvodiš Stojkovića na ovo krumpiralište na 0:3 par dana prije derbija.
  • striko
    4k
    Njemu ne trebaju ni pojačanja ni dinamo b. On zna sastav i za proljeće
  • fakin
    6.9k
    Protiv drugoligaša kod 3 gola razlike trener uvodi Zajca i Stojkovica.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Samo on zna zašto je uveo Stojkovića na ovu njivu , samo je njemu ovo valjda jasno. Nadam se da de Stoje nije ozbiljnije potrgao jer u suprotnom bi ga pustio da pješke ide doma i potjerao ga iste sekunde . Kakav redikul za ne povjerovati. Da je ne znam šta ,nemogu vidjeti kako su ove minute po bilo čemu mogle biti dobre za Stojketa. Ne vidim niti jednu stvar. Pa da se utakmica lomila a prpa ga bila za svoju guzicu shvatio bi. Ali ovo ovako,3-0 halo . Ako se bojiš da će te tankirati opet onda ti i nisi za trenera i nemaš vjeru u sebe . Ne stojiš iza svojih poteza ,odmah te ni igrači ne mogu respektirati.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Sere se malo previse, najbolje stavit stojkovica pod stakleno zvono. Sto je onda igra dominguez, vinlof, ivanusec, sto njih ne cuva. Moglo se desit svakome
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    ivanušec nije igrao godinu dana stari moj . Ako su ikome potrebne minute onda je to on. Jeli ti Dominguez ušao kod 3-0
  • Kami
    64
    Da se Stojke nije ozljedio hvalilo bi se Kovu kaj mu je dao minute. Jbg ispalo je kako je ispalo. Mene vesele minute Mikiću koje je dobro iskoristio.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    i stojkovic je u kurcu teskon triba mu minuta da se digne, ozljedio se pa ozljedio
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    ma ok ,skužio sam tvoj post stari. Ali sad je baš u kurcu . Nadam se da nije ništa ozbiljno. Ali opet ,moje mišljenje stoji. Teren ovakav nije za igrače potrganog koljena .
  • mali M
    10.9k
    ma je u pravu si ali veli Fatos dobro.. Stojke, Zajc, Kravcov pa i Kač i Ivanušec su malo van forme i trebaju minute da se podignu... Iskreno jesam na prvu bio ljut na Kovu, al ovaj s odmakom, a htio je dat Stojketu da se lagano istrči na 3:0 bez da mora divljati..
    Zapravo mi nije uopće krivu postavu poslao na teren, eventualno je mogao Fuzzya za Kača da Kravcov uz Ivanušeca igra osmicu a Fuzzy niže.
    Mada to su sad kemije...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.