• d-Zg
    138

Ja bih još malo pričekao da vidimo tekmu protiv Vukovara pa ako Lijo da gol, ok, do Božića može :snicker:
  • VolimDinamoOo
    920
    sva sreca pa niti jedan igrac dinama nije igrao u prvih 45 minuta... svi bi prstom na njega
  • criticus
    9.6k
    Mada se Mišić dosta letargično zagrijava a koliko čujem Beljo je nešto tipka na mobitel...
  • VolimDinamoOo
    920
    ma Beljo je tata, sam vuce dinamo i zabija gol svjetskim prvacima s ovakvim biserima iza sebe..
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    Daj mi samo Dinamo i utakmice protiv Belupa,Gorice i Istre, i onako ne volim ove reprezentativne pauze.
  • MateG
    401
    Hitno: je li ima netko jedno mjesto za Vukovar? Imam vec dobra iskustva s trazenjem prijevoza po Zoni, a ispao nam je neki problem u zadnji tren
    Edit: do tamo, za nazad ne treba
  • Thor
    4.5k
    Peseki su krasni :love:
  • Marley
    6k
    Fak, sad ce mi svaki igrac koji se slikao sa psom postati jos drazi. Cak i Valincic, stvarno moram malo poraditi na tome :roll:

Salu na stranu, pohvale klubu za ovu akciju.
    Mozda nekome zapnu za oko napokon, pa otvori srce i dom za nekoga od ovih "nevidljivih". Ajde dinamovci :heart:
  • Mr Anderson
    22.7k
    Moja kćer je prije 2 godine udomila psa iz jedne udruge, mješanku njemačkog ovčara i retrievera. U početku sam bio protiv jer smo godinu dana prije toga morali uspavati zlatnog retrievera koji je bio 13 godina s nama i rekao sam nikad više psa jer sam ja bio uz njega kad su ga uspavljivali. Na kraju nam se sad ova usvojena toliko uvukla pod kožu da ne mogu zamisliti kuću bez nje. I uvijek savjetujem ljudima ako planiraju psa da ne bacaju pare nego da obiđu malo te udruge, sigurno će naći nekog psa za sebe, a s druge strane ti psi pokazuju neizmjernu zahvalnost i sreću.
  • Thor
    4.5k
    udomili peseka (iz jedne štale u Lici prije 11g) i dvije mace (jednu prije 10 lokalnu i drugu dalmatinku prije 5g).
    One big happy blue family. :lol:
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    to je nešto najteže što čovjek može doživjeti ,ja sam 2 puta naše Francuze . Uz njih bio kad su ih ispaljivali. I djeca i supruga . Do zadnjeg otkucaja srca . Ali isto tako i nakhumanije biti uz njih do samog kraja jer oni osjete to. To nam je veterinar rekao. Bili smo slomljeni. A sad mi ovaj treći ima diskus herniu ,počeo je da šepa i pitanje je samo vremena kad će to biti kraj. Sama pomisao me jede iznutra . I mislim da će to biti to što se pasa tiče odavde . Možda iz hr kad odem udomimo nekog malog
  • Droljo
    32.4k
    kad su ih ispaljivali — Kujtim Shalla

To se iz topa dere u danskoj... :ok:
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    ma trebalo je pisati uspavljivali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.