• crophantom
    8.8k
    Placu UDBAši o centralizaciji, Split zasluzuje bolje, ZG=BG, a elegantno zaborave napomenuti da će država pomagati i s Brodaricom, Spaladium Arenom i Gripama.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Nek si zovu PiriČa i onog Ukrajinca.
  • Sajla
    24.8k
    ZG=BG — crophantom

debila koji ovo izjavi bih zatvorio zbog prijetnje nacionalnoj sigurnosti i rušenja ustavnog poretka RH. pasmumatergrobarsku.
  • Droljo
    32.4k

:lol:
    Šta te naljutilo tak :lol:
  • prefontaine
    11.5k
    pa dobro, ljudi se referiraju na Torcida Zagreb = Grobari Beograd, ne znam što te to toliko živcira.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ovu poruku upozorenja ko da im je onaj Ricard pijani pisao , za dvije pive :lol:
    Smiješno jest ,ali se bojim da će opet nove svastike nicati i da će sranj raditi kad repka bude igrala u svemu. Ja sam uvijek zato i govorio ko ih jebe ,repku nikad više meni u Split poslao . Ni da je boćanje u pitanju pa nek se jebi i neka ovog puta pukne i po normalnim Splićanima. Nema ih takvih
  • Thor
    4.4k
    [img]http://Screenshot-20261002-201700-Samsung-Browser.jpg
    [img]http://Screenshot-20261002-201714-Samsung-Browser.jpg
    Top komentar na koji sam naletio :rofl:
  • Sajla
    24.8k
    Šta te naljutilo tak — Droljo

ovo:
    VK.png
    mrak mi padne na oči kad vidim da netko ide s tom pričom, ne mogu ostat normalan.
  • NORTE
    27.8k
    A pazite ovo:

Sanacija postojećeg Poljuda
    82,5 mil. €

Iznos koji vlada daje za novi Maksimir
    87,5 mil. €

Razlika je 5 milijuna eura državnog novca, ali to su samo procjene.

Izgranja novog Parka mladeži koji bi platila država koštala bi otprilike 35 mil. € (ovaj iznos pišem napamet, ali je tu negdje).

Ako će ići "u cent" guba će debelo premašit iznos koji ide za Maksimir.

O ostalim sportskim i inim projektima da i ne govorimo koliko stotina milijuna eura vlada ulaže i već je obećala uložiti u Split.
  • rioda
    18.7k
    Screenshot-20261002-204325-Chrome.jpg

Meni tu nije jasna osnovna logika. Kako je rušenje starog i izgradnja novog stadiona toliko jeftinija od izgradnje novog na drugoj lokaciji?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.