• Purgeri
    1.4k
    Krenula je
  • rupke
    305

nije njihova stranica nego ulaznice.hr, podaci za prijavu su isti kao kada se kupuju ulaznice za dinamo
  • Paggini
    101k
    breaking-bad-hank.gif

dosl ja nakon 5 minuta obitavanja na jugoslavenskoj stranici za kupovinu karata
  • don
    22.6k
    ja san kupia. Iša dodat članstvo piše neispravni podaci. Onda san ubra da san pokušava dodat hajdukovo članstvo..

uglavnom, slobodna je prodaja.
  • don
    22.6k
    i Bože dragi ko nama vodi ove društvene mreže. Prvo su pogriješili datum i stavili 4.10. Onda su izbrisali i sad su opet stavili istu sliku sa istim datumom.
  • podravskimodrikibicPMK
    554
    Koja je fora s ovim ulaznicama za gostujući sektor, pa kaj nije da ih ovak tovari bez problema mogu dijelom pokupovat?

5 eura je sića a svakak bi se rasprodalo
  • Mihael2305
    2.7k
    Moze netko pojasnit zasto nije standardna procedura, godisnjaci pa clanovi? Jer eto kao sto je kolega rekao, npr. mogu nam tovarije pokupovat.

Jer nije prvi put ovo, i protiv osijeka za box je pušteno sam tak
  • M94
    2.9k
    Vjerojatno jer je online, pa da imaju manje zjbancija.
    Moze netko pojasnit zasto nije standardna procedura, godisnjaci pa clanovi? — Mihael2305

Plus uvijek ostane i clanovima.

Al da, pomalo bezveze, ako je pravilo da kod takvih utakmica prednost imaju godisnjaci onda tako mora i bit.
  • ZG plavi 01
    650
    Isto je i za Osijek bilo, ali realno, nece sad karte pokupovati ekipa koja nije ni godisnjak ni clan, daleko je gostovanje, a nije sad hype kako zna biti. Bas me zanima hoce li i za Rijeku biti tako.
  • don
    22.6k
    AI mi kaže da ima samo 1.172 mista?
  • recikaj86
    777
    Jbg ostatak je grupa uzela pretpostavljam za sebe.
  • Alkmar1312
    284
    Samo kaj sam postavio pitanje eto karata u prodaji haha
  • Benx1312
    18
    Ma kaj ste ludi da ce tovari kupovat nas sektor pa onda bi i osjecani kupili nas jug pa nisu ako i budu bit ce ih par takvih al nece ni to
  • Dinamo iznad svih
    729
    osjecani nisu mogli svoje sektore napunit kamoli da kupuju za druge, ako bi tovari kupovali to bi islo vise zbog shithouserya
  • ZG plavi 01
    650
    onda bi i nasi kupovali jug kad oni gostuju jer je ista shema, ali nisu ljudi ludi, zakaj bi to itko radio, em kaj je procedura takva da moras cekati na tribini jos 2 sata, em kaj batina mos popit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.