• Droljo
    32.4k

Ne pametuj.
  • NORTE
    27.8k
    Tko su oni da išta uvjetuju?

Vlada ionako već ulaže ekstremna sredstva u Split kao u nijedan drugi dio Hrvatske!
    Tu smo naveli sve projekte.

Uostalom, lova koju će vlada dati za Maksimir (50%) ionako sigurno pokriva iznos ulaganja u Poljud i novi Park mladeži.

Samo njima to treba i nacrtat valjda.
  • Marc
    1.4k
    Zato ih mrzim. Postali su najveća gamad. Fuj!
  • prefontaine
    11.5k
    Evo im od mene idejno rješenje gratis
    Whats-App-Image-2026-10-02-at-15-10-13.jpg
  • Pacho
    21.6k
    Oni za pocetak imaju problem da je lako moguce da vecina gradana jadranskog Bejruta uopce nije za gradenje novog stadiona.
  • crophantom
    8.8k
    Isuse, sad kad se ta gamad umiješala i krenula lajati, sad će tek krenuti komplikacije.

Glasao bi za Tomaševića, Možemo, Radu Borić, istetovirao Daliju Orešković preka lica ko Mike Tyson, samo da se dogodi scenarij u kojem Plenki kaže: "e ,sad si jebite mater, nitko neće dobiti ništa", a Grad Zagreb nađe način da sami financiraju stadion od bar 25 tisuća i mirni smo.

a oni nek si skupljaju od članova donacije za koju kantu Jupola, ovaj njihov bankrotirani nazovi grad može eventualno valjke za bojanje kupiti pa da si malo opituraju tu wc školjku.
    ionako da im sutra izgradiš Bernabeu, za 10 godina bi izgledao onako kako danas izgleda Spaladium i još štošta u toj zabiti.
  • Boycie
    4.4k
    Kaj se mene tice odmah potpisujem trazenja iz ovog strucnog priopcenja. Dakle po trenutnim projekcijama 102mil € neka im da vlada. U cent. Nek Split doda jos za 3 stadiona ako im treba. Pored Dugopolja i 2-3 prvoligasa. Na Poljudu nek ostave muzej za Titeka...
  • Crni86
    25.1k
    A nis cekamo onda da se jave iz Rijeke, pa mozda iz Osijeka da zatraze refundaciju sredstava za Opus arenu. Pa tako onda dalje redom Varazdin, Istru itd

Jer je Dinamo dobio, moramo i mi dobit.

Faze molim te kao boga. Daj izvuci u zadnjih 20 godina koliko je koeficijenta donio Dinamo, koliko igraca je Dinamo donio reprezentaciji koja je druga i treca na svijetu. Koliko novca je Dinamo nastupima u europi donio drugim klubovima. A koliko svi ostali klubovi iz lige, a pogotovo raspali hajduk. Dosta je vise da se sami stavljaju u isti kos s nama. Mozda jesmo sportski rivali, ali izmedu nas je 3,4 stepenice razlike u zadnjih 20 godina. Samim time je i tolika razlika u utjecaju na hrvatski nogomet, sport i drzavu opcenito.

Kaj je iduce? Dinamo je osvojio trofej- morate i nama onda jedan dat. Dinamo je pobjedio - upisite i nama tri boda. Zasto sam uopce procitao te idiote. Ovo je napisano na razini ljubomornog derista kad vidi da mu je frend dobio neku kul igracku, a on to ne moze ni pod razno imat. Ali sta drugo ocekivati od kraljeva kmecanja.
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Šaljem apel Plenkoviću da posluša akademike iz Splita i točno onoliko novca koliko država daje za projekte stadion Kranjčevićeva i stadion Maksimir uloži i u stadione u Splitu. Znači točno u cent, niti centa više ni manje nego Zagrebu.

Zanima me gdje će nabaviti ostatak kad shvate tko financira u Zagrebu uz Vladu stadione.
  • FrodoJePurger
    838
    Nakon ovakvih izjava ne bi im ništa dao
    Apsolutno ništa
    Cigani
  • Pacho
    21.6k
    Fascinantno je koliko su bahati. Nakon sto su par desetljeca imali jedini smislen stadion pristojne velicine u Hrvatskoj sada misle da im svemir duguje novi zato sto ce ga Zagreb napokon dobiti. Nema veze sto si ga jadranski Bejrut ne moze priustiti - neka netko uskoci. Pa nek se onda gradi po dva u svakome gradu dok ne dodemo od onih sa 3k stanovnika.

Al odlicne su te prijetnje. Sto ce se tocno dogoditi ako ne dobiju sto talibani zele? Uostalom, neka se prvo dogovore sa svojim sugradanima, jer je dotjeravanje Poljuda lako moguce i najpopularnija opcija.
  • Laugreano
    6.1k
    Kaj je ovo frende? Upravo priznali da su ono protiv cega tvrde da se bore.

[img]http://Screenshot-20261002-155156-com-facebook-katana-Immersive-Portrait-Activity.jpg
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    e ovo si rekao pravo, neka da svojima ovaj projekt. E onda bi bilo da ne valja , da to nije to,nije pravilno po arhitekturi, jako puno nepravilnosti. Nego zna li iko jel promj bio šulju, ili je i dalje hooligan:rofl: onaj ko ju mu je dao prokleo je dan taj kad mu je dao
  • Fabercaster
    1.3k
    Kakve god spinove glupa magarad pokušavala zavrtiti, par činjenica je neprikosnoveno, a to je da su građani grada Zagreba sami financirali stadion u Kranjčevićevoj, da je vlasnik HNK Rijeke sam izgradio vlastiti stadion, da je vlasnik NK Osijeka sam izgradio vlastiti stadion, da je (iako ovo nisam 100% siguran) grad Pula sama obnovila Alda Drosinu. Pa evo čak i Varaždin radi nešto po pitanju svog stadiona. U praktički svim većim gradovima, gdje se značajnije i kvalitetnije valja nogometna lopta netko je privatnim kapitalom ili novcem lokalne vlasti izgradio, obnovio, uredio stadion bez neke velike pompe.

Osim grada Splita.

10 godina, cijelo jedno desetljeće, osim korona godina svake godine se trubi kako pada rekord za rekordom po broju turista, noćenja, trošenja, posjeta itd. i posljedično grad Split nema prebijenog centa u blagajni? Da nije možda zato što od uprihođenog centa grad Split kao jedinica lokalne samouprave vidi možda svaki 6i, eventualno svaki 5i cent? Znači, s jedne strane će zarađivati na crno,neće plaćati poreze, doprinose, namete, izdavati i fiskalizirati račune, puniti proračun kao ostatak Hrvatske ali će zato uredno kmečati za javnim novcem kada u nešto treba uložiti.

U Zagrebu su stope poreza na dohodak najviše u državi, 23%/33%, u odnosu na Splitskih 21.5%/32%. Postotno ta razlika djeluje minorno, u stvarnim iznosima razlika je ogromna. Baš me zanima da li je grad koji "živi za Hajduga" spreman povisiti porez na dohodak u svrhu rješavanja dotrajale sportske infrastrukture? Naravno da nije, lakše je pisati neka dramatična priopćenja i prijetnje nego se primiti novčanika. Ono što me jako veseli u ovome kmečanju nakon dana depresije po pitanju stadiona i manjka Dinamovih utakmica je to da su idioti od cca 5 mogućih pristupa rješavanju problema, tradicionalno tovarski odabrali ono najgore.
  • Mlađi referent
    16.3k
    Hajduk i narkomani su kao Xavi i Iniesta spamanja retardiranih priopćenja koja nikog ne zanimaju. Svaka čast :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.