• Fatos Beqiraj
    3.5k
    Koji retardi, pa dat ce drzava i njima 185 miliona nije problem vjerovatno i sta ce onda? Oni za dodat jos bar toliko nemaju a treba sigurno vise. Opet ce pare nestat i to je to jer se ne moze nista napravit sa 185 a oni vise nemaju. A ako im drzava dadne 300 e onda se mi svi tribamo pobunit zasto se nama nije dalo 300 da napravimo nesto jos mocnije
  • hardek
    13.5k
    Plenković će zasigurno dobro reagirati na ovo. Inače dobro prima kritike i ucjene
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Kako debilima objasnit da je grad Zagreb sam radi Kranjčevićevu! Nek pitaju gradsku vlast da ima napravi zamjenski pa onda nek pregovaraju za novi, al naravno da od toga nema ništa
  • FazeN
    9.5k
    Pozdrav za sve one naše navijače
    "Treba nam jak Hajduk"
    "Navijat ću za njih u Europi"
  • Paggini
    101k
    Evo Plenković će dati 100 milja za zamjenski njima, a dat će i 200 milijuna za Poljud novi.

Hoće hoće, da.
  • Dudu
    3.7k
    Hajduk ima dostupan stadion u Dugopolju kao zamjenski, tako da nemaju nikakvih problema
  • mlinchica
    7.5k
    do zadnjeg centa kojeg ćete usmjeriti Dinamu i Zagrebu, uložit ćete u Hajduk i Split.
    Ako se Zagrebu i Dinamu (kao najljućem rivalu) grade dva NOVA stadiona financirana isključivo javnim novcem, dva NOVA će se graditi Splitu i Hajduku, sve ostalo je izdaja nacionalnih interesa.
    — Klenx

Ovo je smjer u kojem će ići propaganda.
    Jučer sam ulovila izjavu jednog novinara, deklariranog kao tovara, koji je ovome još dodao - u slučaju da se ne osigura njima isto kaj i Dinamu, da bi to bio udar na splitski klub u sportskom smislu. Udar države kojim će oslabiti njihove šanse u sportskom smislu.
    I podsjetio na neka starija vremena kad se “zagrebački klub zvao, kako ono već”.
    Tak da možemo očekivati PR mašineriju u kojoj će koristiti ime našeg kluba da bi dobili nekaj kaj njima treba, a usput će svaki put malo popljuckati i Dinamo.

Te njihove komplekse treba počet znanstveno proučavati.
  • Noel
    25.6k
    Pozdrav za sve one naše jazavce — FazeN
  • Danko
    3.5k

Ae brale a naši šoldi od turizma idedu u taj Zagreb, e lako tako gradit ae
  • FazeN
    9.5k
    Evo Plenković će dati 100 milja za zamjenski njima, a dat će i 200 milijuna za Poljud novi — Paggini

Nemoj tako, mislim da treba, jer država ipak ne radi ništa za Split, samo nekoliko konkretnih velikih projekata koji su već u realizaciji i prelaze 300milja eura, KBC neću ni ubrajati tu ni spominjati uvijek sam za to.
    Jbg nije novo besplatno zemljište dovoljno, opet ne valja.
    Da im i idu graditi stadion oni bi od kompleksa tražili 500milja neku stadiončinu kao iz Premier Lige, malo bi im bilo 200 milja
  • Dzoni
    8.3k
    Zašto bi klub 21 godinu bez titule i klub koji je prvi put nakon 16 godina upao kao padobranac u 3.razredno natjecanje trebao imati stadion jednake vrijednosti kao Dinamo? Mitomanijaci debilni, i ova wc školjka im je previše za to što zaslužuju
  • Paggini
    101k
    Zašto bi klub 21 godinu bez titule i klub koji je prvi put nakon 16 godina upao kao padobranac u 3.razredno natjecanje trebao imati stadion jednake vrijednosti kao Dinamo? — Dzoni

Na stranu titule, ali kao klub koji ima veći broj članova i skoro duplo veći prosjek gledatelja od nas bi zaslužio stadion takve veličine, te iskreno mislim da bi isti deal koji mi imamo (Grad manji, Grad + Vlada glavni) trebali i oni dobiti. Ali otkud Splitu 200 milijuna eura sve skupa?
  • Markelo
    4.2k
    Ok, nek vlada da njima kolika daje i nama. Problem je što Split ne može ispratit koliko daje Zagreb. Šta mogu s tim parama, ne znam. Možda da im proslijedimo rad Talijana? Betonjara bi bolje izgledala na toplom jugu nego da tmurnom sjeveru
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Ali otkud Splitu 200 milijuna eura sve skupa? — Paggini

Evo citam neki kazu skupit ce kroz donacije, kredite i sl.

Ko da se skuplja 2 miliona, a ne 200 miliona. Kakvi debili...
  • Paggini
    101k
    Evo citam neki kazu skupit ce kroz donacije, kredite i sl. — Fatos Beqiraj

Svaki član da donira 2000 eura i tu smo, ali smo je problem gdje pas, mačka, rasvjetni stup, ograda, lijeva prednja guma od auta mogu skupiti 2000 eura....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.