• criticus
    9.5k
    Mi danas neznamo kako izgleda prvonagrađeno rješenje. Sve što je žiri rekao (uključujući gradonačelnika i Bobana, Glavina nije ali imam indicije da je on gleda u mobitel dok se gkedali radove) je da je ovo genijalno i puno pridjeva, vjerujte nam majke mi. Ništa nije rečeno ni pokazano o nijednom funkcionalnom aspektu koje traženi nogometni stadion treba imati.
  • Frizura Robija M
    1.1k
    al nek mi izradimo betonsko sranje koje nitko ziv nece htjeti vidjeti. — Jurki

Evo meni frend gore u Švedskoj kolegama na poslu di radi ekipa sa svih strana svijeta pokazao ovaj stadion bez nekog prethodnog konteksta i veli da im je svima od reda top i nije im jasno čemu drama. Pogotovo kad su nakon toga vidli trenutno stanje. Tak da tako nešto tvrdit samo zato jer se tebi osobno ne sviđa nema smisla. Tko zna možda bi zbog unikatnosti/prepoznatljivosti generirao još više posjeta.
  • criticus
    9.5k

Znači da na utakmicama očekujemo arhitekte i Švede. Da ne kažem što će Švedski arhitekti nahrlit. Nek stoji ovaj stadion trpit ću sveznalice sa zapada radije i pit razvodnjenu pivu.
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Ovo je najveći ragebait u povijesti ragebaitova
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Zašto? Iskreno nije namjera.
  • CISCO
    1.7k
    Nekako mi se čini da se žiri (čitaj plejić i fabijanić) namjerno posrao i popišao po bariću (75.) i polaku (79.).

Nisu baš ti radovi takva katastrofa da završe na tim mjestima, dok su recimo visoko plasirani radovi 18.-20., 24., 47.,48., 68.
  • Antee
    148
    Ma nakraju ja se nadam da bude plenki reko mi nedamo pare i jebite se. Niko sretniji od mene ako tak bude
  • dumitrumitu
    2.2k
    Nek si ga onda rade u Švedskoj.
  • Renato
    521
    Robi jebo ga ti, pa svim arhitektima svijeta će se taj rad svidjeti jer su svi oni odcijepljeni od stvarnosti, oni to gledaju na drugi način i to je u redu, ne bunimo se protiv toga, ali oni moraju i uzet u obzir mišljenja onih koji dolaze tamo i taj stadion koriste, čisto sumnjam da puno arhitekata dolazi na tekme
  • Thor
    4.4k
    dakle kolega im je j.m.! Sve ono kaj smo mi tu trubimo ovaj im kolega zamotal u celofan, nauljio i metno im ga straga!
    Dajte covjeku ak se zrusi natjecaj ime jednog od pomocnih buducih terena! :strong:
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Pa nisam rekao da mi je frend arhitekt ili da radi s njima :grin: normalan posao, većinom muška ekipa koja prati i komentira nogomet. Al opet nebtino i to, poanta je da se nemre tak kategorički generalizirati. Nama emocije previše rade, neko sa strane doživljava to skroz drugim očima.
  • Thor
    4.4k
    ajde posalji i frendu u norvesku, dansku i finsku...pa da vidimo kaj tamo frendovi imaju za rec.
    Javi kad skupis misljenja iz zemalja sjevera ko pokemone pa nam dostavi izvjesce na razmatranje. :lol:
  • San Lorenzo
    24.5k
    Robijevi frendovi iz Švedske:
    attachment-Village-People.jpg
  • SanctaSanctorum
    619
    Za koga se radi stadion? Jesu ti arhitekti, Šveđani, cijeli svijet bili na Maksimiru zadnjih 20, 30 godina. Jesu bili na Istrama, Monacima, Goricama? Na kišama, vjetrovima, snježnim mečavama? Puno nas ovdje je bilo i zato tražimo kaj tražimo. Zatvoreni stadion sa spojenim tribinama. Mogu razumjeti da je arhitektonski lijep stadion i čak mogu razumjeti da ti se sviđa, ima svakakvih mišljenja, ali 90 posto nas koji idemo na tekme je dosta ovoga i nije nam do odavanja počasti ovome. Jedino kaj želim je da novi stadion nema ništa slično ovom starom. U odnosu na sad sve je bolje, istina, ali zašto bi napravili nešto kaj bu nam ostavilo slične probleme u nešto manjem opsegu kad možemo sve rješiti novim i modernim stadionom. Zašto bi napravili nešto slično onome što sanjamo da se promijeni i da nebude više ovako? Razumijem da ovi kreteni arhitekti koji neidu na tekme odaberu nešto ovakvo jer su egoistična smeća i vjerojatno nisu ni razmislili o navijačima pri odabiru, ali da ti koji vjerojatno i dođeš na tekme podržavaš ovo meni je neshvatljivo. Graniči s mazohizmom. Dosta mi je propuha, kiše, pogleda na park Maksimir, razdvojenih tribina, Turine i svega kaj slušam kao opravdanja za ovo. Bit ćemo prepoznatljiviji sa normalnim stadionom nego sa ovom lošom forom, siguran sam u to.
  • Jurki
    27.9k
    ma da u cijelom svijetu zive debili koji rade iste genericne stadione i generiraju milijune dolara/eura.
    Ono sto dokazano donosi novac se ne mijenja jer fail moze biti jako skup.
    Kad ce Šveđani poceti graditi takve stadione i to se pokaze kao top potez.. tad cu vjerovati u tu tvrdnju.
    Ah gle vraga.. i u Realu rade debilcine koje su spičkale milijardu eura na krafnu. Mogli su nakrkati hrpu betona i nebi potrosili ni blizu tolko love... a zaradili bi vise... koje amatercine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet