• jedan u nizu
    20.2k
    Ali ti idioti traže od države da im gradi dva stadiona, te uz to da im kompenzira gubitak koji imaju igranjem na takvom manjem stadionu. — Paggini

I kamp ako se ne varam..
    Za sada sam pohvatao da im je drzava omogucila lokaciju za kamp u Stobrecu.
    A mislim da bi oni htjeli i da im financira izgradnju kampa.
  • The Undertaker
    10.3k
    Ali ti idioti traže od države da im gradi dva stadiona, te uz to da im kompenzira gubitak koji imaju igranjem na takvom manjem stadion — Paggini

Gdje si to pročitao? Koliko ja znam, od države traže otprilike isto kao i mi, barem za sada.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.8k
    Mozda da naprave jos popis zelja za zimski prijelazni rok?
    Plus jos koji milijun da se Poljud dotjera dok se ne srusi.
  • Paggini
    101k
    Gdje si to pročitao? Koliko ja znam, od države traže otprilike isto kao i mi, barem za sada. — The Undertaker

Za kompenzaciju su sami rekli, a za stadion nisu rekli službeno, ali jasno je ako se obraćaju samo Plenkoviću, od koga traže da im gradi. Nisam nigdje vidio da se grad spominje kao financijer u njihovim zahtjevima jer i sami znaju da za biber nemaju. A i samo se Plenković očituje po pitanju stadiona, nitko iz grada ne izlazi van.
  • The Undertaker
    10.3k
    Kompenzaciju traže od grada ali to je više ovako neformalno.
    Što se stadiona tiče, jedino do sada relevantno je studija o 4 moguća modela gradnje. U svakom bi trebao sudjelovati i grad. Plenlović se izjasnio za obnovu Poljuda. Ako se ne varam, procjena je da to košta 80 mil. eur.
  • Paggini
    101k
    Što se stadiona tiče, jedino do sada relevantno je studija o 4 moguća modela gradnje. U svakom bi trebao sudjelovati i grad. Plenlović se izjasnio za obnovu Poljuda. Ako se ne varam, procjena je da to košta 80 mil. eur. — The Undertaker

U tom slučaju to je beba, nek im je sa svom srećom :hearts: :broken: :hearts:
  • Thor
    4.4k
    Iskreno ide mi na jetra sad odjednom to njihovo kmecanje ko kad mladje dijete od 3g place da i on hoce iste kopacke u ducanu kao i starije vece dijete od16g koji igra za prvu momcad U16 reprezentacije.
    Ne gubi mi se energija na to njihovo plakanje.

Dovoljno mi je ovo da nasim kopackama za koje znamo koje su im karakteristike i koje zelimo jos nema u ducanu pa trenutno guramo stopalo u dva broja manju jeftinu varijantu, a teta u ducanu nam sugerira da odrezemo dio s prstima da nam prsti izadju i da nas ne zulja i zalijepimo pik trakom okolo i da ce nam biti to odlico,top! :angry:

Tak da ovi siroti neka pricekaju jos malo pa neka papaju jos puno blitve s krumpiron pa kad ojacaju i narastu na nas rang i status po svemu nek onda razgovaraju kad ce u ducan na probu.
    :roll:
  • puxigadjurdja
    3.4k

TOMA BAŠIĆ po stoti put u zadnjih 10 prijelaznih rokova.

"brale oni su gotovi kad im ode Beljo, nama dolaze Toma Bašić i još jedna zvir i dižemo kantu konačno"
  • vjeko1701
    30.2k
    Kolko sam ja shvatio na kaj država cilja s obzirom da Split nema novac da napravi jedan manji stadion i onda sudjeluje u izgradnji drugog, Split i država bi popola napravili manji privremeni stadion poput Kranjčevićeve za nekih 40-50M, svako popola. Onda bi država financirala obnovu Poljuda za nekih 80-90M sama. Malo drugačiji deal ali trošak državi nekih 100-110M, slično kao i sa nama.
  • Thor
    4.4k
    kradedu ih i oni su gradjani drugog reda i ugnjetavaju ih svi od ajdezeja na nize i prisjednik vlade i gradonacelnik! Svi ih mrze!
    Ma cudo :roll:
  • Antisha
    911
    Nije mi đava dao mira pa sam malo povirio na njihovu Sportnet temu. Vidio sam da par intelektualaca zagovara istupanje iz HNL-a ako ne dobiju stadion.

Zona i zonaši imaju svoje momente histerije i psihoze, al ovo je nova razina. Siguran sam da bi prosječni tovar uzbuđeno dočekivao oglede s nogometnim veličinama poput Sloge Doboj i Čelika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.