• Tresnjevka sjever
    39
    Pozz svima, evo moje prvo javljanje, pa mali ispravak podataka oz tablice (2021.), pogreska je u broju stanovnika Istarske i Primorsko goranske potrebno je zamijeniti brojeve tih županija Istarska je imala 199 000, PG je imala 264000, a time i podatak za udio članstva. Za koji dan izlaze podaci DZSa za stanovništvo Hrvatske 2025. godinu, a s obzirom na trendove Brodskoj i Požeška će biti još plavije. Slavonija je naša i onaj tko je bio na finalu kupa u Osijeku (mislim da nam je to jedno od najbrojnijih navijačkih gostovanja) mogao je to lijepo vidjet, pogotovo ove dvije županije. Trenutno smo u Slavoniji preko 7.5 tisuća članova, a tovari sa svojim DPH oko 6, a njihovi DPH postoje već jako dugo i rade na članstvu već 15tak godina.
  • Morgan
    94
    10 tisuća članova iz inozemstva..
  • gledatelj
    1.5k
    Reko idem malo vidjet kako stojimo i taman otvorim na 69000 clanova
  • prefontaine
    11.4k
    Imam čudan "problem" pa možda netko može pomoći.

Zadnje dvije godine, prilikom učlanjenja istu e-poštu unosim i za sebe i za dvojicu maloljetnih sinova. Međutim, na tu prijavljenu e-poštu, ilitiga mail, mi dolaze obavijesti, promocije, reklame samo za jednog od dvojice sinova, a mene i ovog drugog nema ni na vidiku. Nije da nešto patim od newslettera, ali pričali ste kako je fora ta rođendanska čestitka koja je zaobišla i mene i jednog sina. Drugom će ubrzo rođendan, i to ovome na čije ime stižu sve obavijesti, pa me živo zanima hoće li njemu stići čestitka.

Ako je bitno, za ovu godinu smo učlanjeni direktno preko povjerenika, za prošlu smo učlanjeni na akciji učlanjenja u Čitluku
  • miro
    10.2k
    isto i kod mene, dolazi samo na najmlađeg sina i samo on dobiva rođendansku čestitku
  • nkdz
    1.4k
    Tak i meni dolazi sve na ime nećaka
  • Georg Koch
    8.3k
    Javite se pa pokusamo nesto sutra.
    Takodjer za cijelu mi obitelj, od brata takodjer, ista stvar se dogodila a sve uredno navedeno.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ako imate profil, provjerite si u aplikaciji Newsletter, isto tako ima ta sekcija i na ulaznicama pod Clanstvo

Screenshot-20261001-073009.png
  • Brusa
    4.4k
    i meni isto dolazi samo na sinove, al mijenjaju, malo na jednog malo na drugog :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.