• d-Zg
    121
    A koliki broj dinamovaca (uključujući i koji su nekada igrali u dinamu) je sada trenutno na listi repke?

D. D. Beljo
    Josip Mišić
    Dominik Kotarski
    Dominik Livaković
    Joško Gvardiol
    Josip Šutalo
    Petar Sučić
    Martin Baturina
    Mateo Kovačić
    Lovro Majer
    Martin Erlić

(valjda nisam nekoga zaboravio ovako iz glave)
  • rakurs
    3.4k
    Martin Erlić — d-Zg

Znam da je bio u mlađim kategorijama, ali ne bih ga uključivao ovdje. Dečko je nekoliko puta isticao da ne bi došao u Dinamo, a i nije ostavio ni 0,1% traga kao ostali na listi.
  • d-Zg
    121

Pa da, uzeo sam ga iz tog vremena.
    Da, znam da je to izjavio, ali jbga, bio je u dinamu.
    Ali i bez njega, vrlo lijepa brojka što se tiče sada aktivnih i na popisu repke.
    A popis ide i još više ako bi dodali i one koji više ne igraju.

Uglavnom, repka nemre bez dinama.
  • ZG plavi 01
    647
    Na kraju cijele ove price sa Cityjem, opet su navijaci nazalost oni koji ce najvise patiti kao sto to obicno biva u nogometu, a ekipa koja je kriva za situaciju ce samo prodati klub i otici dalje. Tuzna prica sa navijacke strane, ali pokazatelj u kojem smjeru nogomet ide. Nadam se dok je nas i dok je Dinamo da bumo bili clanski klub, a ne privatni tako da ako kaj useremo znamo da smo sami usrali.
  • vjeko1701
    30.2k
    A jbg, budu, da. Al ne možeš radi navijača ne kažnjavati ovakve malverzacije i zaobilaženje pravila. Da se razumijemo, kazna sigurno ne bude rigorozna kolko bi trebala biti. Ne bi se čudio da butu u pitanju samo neki minus bodovi kao neki minimum i deri dalje. A realno. ne bi bilo bez temelja da ih se izbaci u 3. ligu i da im se da zabranu promocije u Premiership na 5 godina. O oduzimanju trofeja u tom periodu da ne pričam. Samo, malo tko od drugih konkurenata će tražiti tako nešto jer svi oni mute sa svojim financijama.
  • jedan u nizu
    20.2k

Negdje sam proletio clanak da postoji opcija da ih se izbaci u 5 rang. tj non league football.
    S obzirom da su prva 4 ranga tzv ligaski nogomet i spadaju pod njihovu organizaciju i da oni imaju legit pravo odbit ih.
    Kao recimo naredi se izbacivanje u nizi rang, ali championship to odbije, pa se proba u league one, i oni odbiju i tako sve do 5 ranga gdje ih ''ne mogu'' odbiti.

Sad koliko sam dobro shvatio clanak nisam siguran :D

Ali ako su zbog financija mogli izbaciti Fiorentinu i Glasgow Rangers u 4 , veliki Juventus u 2 ligu,
    Onda i ove mogu i trebaju izbaciti sto nize mogu.

Ako im popuste nekako, to daje svim ostalim klubovima poruku da mogu varati kako god hoce, i da ce im kazna biti samo oduzimanje bodova ili nesto.
  • NKDZ86
    10.1k
    što siješ, to ćeš i žeti. tako i oni, ajmo laganini dolje.
  • miro
    10.2k
    (valjda nisam nekoga zaboravio ovako iz glave) — d-Zg

samo Modrića :grin:
  • ZG plavi 01
    647
    ma sve je tu jasno. Varao si, bit ces kaznjen. Ali kazem, nisu varali John i Lisa koji imaju sezonsku kartu vec 35 godina, nego su varali seici i uprava, a na kraju cijele price oni ce klub samo prodati i netko drugi ce morati zapoceti rebuilding. Nece oni voditi klub kad ih se izbaci u nize lige.
  • vjeko1701
    30.2k
    Samo je problem da oni i izbačeni su marketinški jaki boost za svaku ligu, sumnjam da bi ih Championship odbio. League One da ne pričam.

Super, ali kad član neke obitelji počini zločin, nisu taj zločin napravila djeca ili roditelji ili supružnik a nakon kazna trpe svi nabrojani. Jbg, ne možeš ne kažnjavati jer radi te kazne trpe i odgovorni i nevini.
  • Dendle71
    609
    John i Lisa — ZG plavi 01

Samo kaj su John i Lisa kupili sezonsku zbog toga jer su seici i uprava varali. John i Lisa se do sada ali ni sada nisu bunili protiv uprave i vlasnika. Nek se pomire sad sa situacijom.
  • Tom Hanks
    5.8k
    Tako i mi svi ispaštamo zbog adama i eve jer su pojeli jabuku
  • ZG plavi 01
    647
    City je imao u trecoj ligi 1999. prosjek od 30k. Sumnjam da su ljudi pratili klub samo zbog seika i uspjeha. Ta prica da za City nitko nije navijao do dolaska seika je jedna od vecih gluposti koja se vrti. Nije to RB Leipzig. I uopce ne kazem da ih ne treba kazniti. Mislilm da ih treba kazniti maksimalno koliko se moze. Samo da ono koji su najvise zasluzni ce se izvuci bez poslijedica.
  • Dendle71
    609
    naravno, to nitko ne dvoji. Ja nisam napisao da City prije dolaska ovih vlasnika nije imao navijace. City ih je uvijek imao. Maine Road (bio sam na njemu vise puta u 90ima) je ipak manji stadion nego ovaj novi. Nakon selidbe prosjek raste. Nezakonita ulaganja u klub su ipak pridonijela tome da si kao klub uspjesniji pa vezes lakse navijace plus tu pomaze i veci kapacitet stadiona. S time da su pod sadasnjim vlasnicima jos i povecali kapacitet. Tako da se ne moze reci da John i Lisa nisu tu zbog ilegalnih ulaganja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.