• Denle
    1k
    kak znaš? — ElDorado

Na SSC-u su vec secirali te zalbe, jedan od dvojice navodno igra za NK Zagorac (bez zajebancije, nasli su ga u arhivi, doduse moguce je da imaju samo ista imena)
  • ElDorado
    15.5k
    Onda se neće niti razmatrati.
  • vjeko1701
    30.2k
    NK Zagorac ili NK Zagorec?
  • Denle
    1k
    NK Zagorac ili NK Zagorec? — vjeko1701

U pravu si, NK Zagorec je. Hvala na ispravku
  • Xpert1992
    1.3k
    Nazalost sam pogledao "Otvoreno". Ovaj Plejic je izgubio svaki dodir sa stvarnoscu, ako ga je ikad imao. Ja brijem da on, a i ostali iz zirija uopce nisu uzeli u obzir da sudjeluju u natjecaju za za izgradnju stadiona. Sama cinjenica da je tebi od 88 radova na petom mjestu zavrsio stadion koji je crvene boje, a biras stadion za Dinamo, je bizarno.
    Preporuka je bila da stadion bude sa spojenim tribinama i spojenim krovom, i 90 posto radova je takvo, ti si odabrao suprotno od toga.
    Cijela emisija nije dala nikakve odgovor, nego jos istih pitanja koje imamo i sad, a to je kako je moguce da se ovaj rad unisono odabrao?
    U pravilu Plejic opravdava ovak, odnosno ja sam to shvatio. "Sad vam se ne svidja, ali svidjet ce vam se jednog dana, a ako i ne, svidjet ce se onim ljudima kojima se treba svidjet, a vas ostale ko jebe."
  • jedan u nizu
    20.2k
    Toliko mi je zao sto u emisiji nije bio neki predstavnik navijaca, netko tko bi rekao zasto se svima taj stadion ne svida i da moze smisleno poklopiti tog kretena.

Lik prica o operama, Eifellovom tornju i Sagrada Familiji.

I nitko, NITKO da mu kontrira nesto.
    Opera je iznutra funkcionalna kako i treba biti, izvana neka bude spomenik arhitekturi ili nesto vrijedno divljenja.
    Eifell je imao funkciju samo da se gleda. Napravljen za svjetsku izlozbu, planiran da se rusi. Ali fuinkcija mu je da bude nesto wow na svjetskoj izlozbi.
    Sagrada Familia je katedrala kojoj je cilj da bude tamo dok god bude mogla stajati, i 1000 godina ako treba.
    Maksimir nije nesto sto se radi da se gleda u njega. To je nesto da budes unutra i da ti gledas nesto.

Uostalom, oni bi napravili to smece, i totalno ignoriraju cinjenicu da stadioni imaju rok trajanja. I da ce se za 50 godina razmatrati o novom stadionu.
    I onda ce oni isti ti tuliti kako je to spomenik kulture i kako se ne smije dirati, pa cemo imati scenarij Poljuda.
    Na kraju ce se za 50 godina graditi potpuno novi stadion, moderniji, a ovaj ce tamo stajati da se gleda u njega.

Samo ga je trebalo priupitati, po njegovom misljenju, sta treba napraviti sa tim stadionom za 50 godina kada ga vrijeme i trendovi pojedu.
  • badjibadara
    10.8k
    Samo ga je trebalo priupitati, po njegovom misljenju, sta treba napraviti sa tim stadionom za 50 godina kada ga vrijeme i trendovi pojedu. — jedan u nizu

Vrijeme i trendovi pojeli su ga prije 50 godina.
  • The Undertaker
    10.3k
    Poanta je u tomu da je nešto dočekano na nož a kasnije se ispostavilo kao landmark.

Ali dobro, to je prežvakana tema.
    Moje je pitanje, u slučaju poništenja natječaja (što Plenki zagovara), koliko bi bilo kašnjenje u projektiranju (realni scenario)?
  • Xpert1992
    1.3k
    Samo ga je trebalo priupitati, po njegovom misljenju, sta treba napraviti sa tim stadionom za 50 godina kada ga vrijeme i trendovi pojedu. — jedan u nizu

Ma rekao bi lik da je ovaj stadion bezvremenski, futuristicki, spektakularan.
    Ja bi ga pital koliko se utakmica odigralo u toj operi u Sidneyu i na Eifellovom tornju?

Mi tu radimo jebeni stadion, ne radimo spomenik nit Turini, komunizmu ili ko zna cemu.

To ko da ja idem na pjesacenje po sljemenu i obucem odijelo za tu setnju, jer realno zakaj bi ruzno izgledal? To kaj ostali jadnici izgledaju ko rugobe, ja cu im poslat poruku koja ce odjeknuti cijelim Zagrebom i okolicom.
  • Droljo
    32.4k
    Sagrada Familia — jedan u nizu

Imam osjećaj da se nešto slično u Maksimiru i radi. Cijeli moj život. Bar po dužini gradnje...
  • Denle
    1k
    DKOM tu igra neke opake igre

Screenshot-20260930-110153-Brave.jpg

rearea.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image