• Carrasco
    7.3k
    Kakve normalne objave, ovo je na razini petog razreda osnovne škole i nije prvi put.
  • NitkoBitan
    39.9k
    ovo je na razini petog razreda osnovne škole i nije prvi put. — Carrasco

Zlobnici bi rekli na razini prosjecnog autora komentara ispod facebook i instagram objava kaj bi znacilo da je objavom pogodena ciljana publika.
  • prefontaine
    11.4k
    Mogli su staviti samo zadnju sliku i puno uspješnije bi bilo. Ili ovu konverzaciju u četiri čina, ali s istom pozadinskom fotografijom. Ovako je malo čudno bilo listati bez ikakvog konteksta
  • Crni86
    25k
    Bilo je puno boljih opcija kako nabrijat publiku u ovoj mini krizi. Ova mi je iskreno najlosja.
  • M94
    2.9k
    Bilo je puno boljih opcija kako nabrijat publiku u ovoj mini krizi. Ova mi je iskreno najlosja. — Crni86

ma da su stavili bilo šta ne bi privuklo nikoga, ajde što ionako nema ljudi na ovim malim utakmicama plus je igra žalosna.
    Nisu trebali ništa ni stavljat.
    Onaj ko treba će bit nabrijan kako god okreneš.
  • NORTE
    27.7k
    Jedina ozbiljna greška je u pozivu navijačima napisati da je tekma u subotu, a igra se u nedjelju.
    Takve stvari su apsolutno nedopustive.
  • modri-kibic
    2.3k
    Pohvala za novo ažuriranje aplikacije za mobitel. Puno jednostavnija i preglednija. :strong:
  • Thor
    4.4k
    Sad kad sam procitao hvala :lol: sam upalio i fakat.. bolja varijanta :clap: puno bolja! :up:
  • Šteco
    2.1k
    I ja ću pohvaliti novu verziju, preglednija i brža, općenito modernija i jednostavnija za korištenje.

Bitan plus je što klik na notifikaciju stvarno otvori članak, što mi prije nije bio slučaj.
  • prefontaine
    11.4k
    plus je što klik na notifikaciju stvarno otvori članak — Šteco

Žalosno je što u 2026.godini ovo stavljamo kao plus, ali dobro... Valja se sad naviknut da jednim klikom odmah dođem u željeni članak
  • Šteco
    2.1k
    Žalosno je što u 2026.godini ovo stavljamo kao plus, ali dobro... Valja se sad naviknut da jednim klikom odmah dođem u željeni članak — prefontaine

Žalosno je što se tek do prije par godina tehnologija općenito, webhop (i klasičan), članstvo, tv, radio, društvene mreže i hrpa toga zanemarivalo. I onda se pokušalo napast na sve odjednom, pa nije dobro ispalo, što ne čudi s obzirom na broj ljudi koji u klubu se time bave. Sad se sve to mora peglati, te i dalje dosta toga nije na razini Dinama. Ali, kako je u redu kritizirati i tražiti bolje, tako isto kad se nešto poboljša red je pohvaliti.
  • T90d
    3.3k

Stoji napisano. Ali isto tako živimo u 2026. gdje sve te opcije možeš kao gotove kupiti.
    Što je najbolje, ovdje na forumu je bio netko tko je sastavio aplikaciju/web stranicu gdje je sve bilo unutra. Klub je to mogao iskoristiti i imati odličnu stvar. Ovako imamo nešto, a za današnje vrijeme nemaš "ništa" ili polovično funkcionira. Umjesto jednog bar coda ili qr coda imaš 3-4. Pa malo funkcioniraju, pa malo ne.
  • rioda
    18.7k
    Što je najbolje, ovdje na forumu je bio netko tko je sastavio aplikaciju/web stranicu gdje je sve bilo unutra. Klub je to mogao iskoristiti i imati odličnu stvar. — T90d

U današnje vrijeme su svi programeri i sve to divno i krasno funkcionira dok radiš neku aplikacijicu za sebe i koristiš ju 12 minuta dnevno. Imamo i na Zoni primjer onih aplikacija za brojanje karata, predictor i sl. i to generalno dobro funkcionira, ali je par puta sve palo, pa dosta ljudi nije odigralo predictor i sl.

Ovdje se radi o ozbiljnom broju korisnika, visokoj razini potrebne sigurnosti, puno raznih funkcionalnosti itd. Klub za to nema ljudskih kapaciteta interno voditi nego mora angažirati nekog vanjskog, a to nije baš projekt od 15 eura kako neki misle.

Puno se uložilo u postojeće aplikacije pa je vjerojatno teško i odustati od njih i krenuti u razvoj potpuno nove priče. Prvo se pogriješilo prije sad već i dosta godina kad su se razvile istovremeno dvije (ili čak 3?) klupske aplikacije. Jedino bi logično i smisleno bilo da je sve objedinjeno u jednoj, a ako se dobro sjećam, pisalo se ovdje prije više mjeseci da je tako nešto i dugoročni plan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.