• laznokretanje
    38
    Da skrene pozornost javnosti i zone sa stadiona možda Zvone dovede neko zvučno ime za trenera.
  • prefontaine
    11.5k
    up!

Treneru, nismo te zaboravili!
    giphy.gif
  • Thor
    4.4k
    :rofl: :rofl:
  • NitkoBitan
    39.9k
    Trener nam je dobio sav mir ovog svijeta da pripremi momcad za ono kaj dolazi, nema apsolutno nikakvog opravdanja za neuspjeh.
  • Lighttt
    34
    „Kovačevićeva momčad ne operira unutar fiksnog sustava, nego uspostavlja promjenjivu topologiju odnosa. Spuštanjem zadnjeg veznog, diferencijacijom visina bočnih igrača i zaposjedanjem međuprostora, ona provodi taktičku dislokaciju protivničkih referentnih točaka. Prostor pritom nije neutralna kategorija: njegova se uporabna vrijednost konstituira tek kroz vremensku raspoloživost i mogućnost progresije.

Presing zato nije reakcija na loptu, nego anticipacijski mehanizam kojim se sužava horizont protivnikovih odluka. Nakon osvajanja posjeda, početno dodavanje ne označava samo prijelaz u napad, već redistribuciju prostorne ravnoteže.

Kovačevićev sustav tako objedinjuje strukturnu stabilnost i dinamičku neizvjesnost: osiguranje iza lopte omogućuje napadačku inicijativu, dok se svaka promjena težišta pretvara u novu mogućnost taktičke artikulacije. Utakmica postaje proces neprekidnog pregovaranja između prostora, vremena i namjere — a u završnoj trećini ta se relacijska konfiguracija, gotovo
    nužno, materijalizira u pršteću energiju.“

„U tom se smislu ni ishod sljedeće utakmice na Poljudu ne bi trebao dovoditi u pitanje: ako se uspostavljena taktička konfiguracija potvrdi na terenu, pobjeda postaje gotovo logična posljedica pravilno raspoređenih odnosa prostora i vremena. Činjenica da sam Hajdukovac uvodi određenu emocionalnu asimetriju, ali ne mijenja analitičku osnovu procjene — premda će mi, priznajem, njezina realizacija proizvesti stanovitu unutarnju disonancu.“

TP
  • Sajla
    24.8k
    tko je TP? — Dendle71

HN20260924967354-scaled.jpg
  • jp23
    4.8k
    Sprda se na račun Tome Plejića stručLJaka arhitekta
  • vjeko1701
    30.2k
    Bi bilo dosta spama foruma sa time? Mislim da je fora debelo izlizana.
  • fakin
    6.8k
    obicno kad trener ima vremena da sve pripremi zavrsi lose
  • dumitrumitu
    2.2k
    Gledam protiv Segeste kako Kovačević viče Fuziju i Rodriguezu na hrvatskom što trebaju raditi i mislim si kako nema šanse da ga išta razumiju.
  • SAS1987
    20.9k
    Gledam protiv Segeste kako Kovačević viče Fuziju i Rodriguezu na hrvatskom što trebaju raditi i mislim si kako nema šanse da ga išta razumiju. — dumitrumitu

To smatras pozitivnim ili negativnim? :lol:
  • striko
    4k
    To nam je adut za Poljud :lol:
  • FazeN
    9.5k
    obicno kad trener ima vremena da sve pripremi zavrsi lose — fakin

A gle, Kova ostaje i to je to.
    Ni ja mu ne vjerujem i meni osobno nije trener za Dinamo, ali sad kad krenu uskoro tekme, mislim da bi ga svi trebali podržati, makar i protiv sebe, jer dolaze jebene utakmice.
    Utakmice u kojima nam stvarno treba mir, jer on očito ne funkcionira najbolje u atmosferi kakva je bila nedavno, (što je i sam rekao da previše negativnosti i svega oko momčadi utječe na sve)

Ne vjerujem, al dabog izvukao i dobio sve do kraja da ga opet slavimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.