• Hrvatski Gradjanski
    487
    Ovo je za pouku onima koji su nam govorili da nema ništa od kmečanja, da se moramo naviknuti, da je to to, nema načina da se išta promijeni.

Naravno da treba kmečati, histerizirati, prosvjedovati, galamiti kad nešto ne valja.

I kad se vidi da je to većina ljudi i da je reakcija jako negativna nema politike koja bi se htjela tako zamjeriti narodu, a za šta? Ako ne valja, mjenjaj i sve je uredu.

Negativna reakcija javnosti je promijenila mišljenje vladajućima.

Bogu hvala.
  • ElDorado
    15.4k
    Ovo treba vrlo brzo razriješiti inače će sve otići u krasan kurac i beskonacno nadjebavanje
  • Jaro
    12.9k
    polako sa slavljem - ovo bi mogao biti korak u Zg Rujevicu - ne vjerujem političarima ni da je danas ponedjeljak...
    Kako je rečeno - nakon kaj Kranjca postane upotrebljiva - Maks licencu nece dobit - pa vec 20-30 godina dobija uvjetnu jer se "radi na obnovi, novom, bla-bla).... A bez jasnog projekta - tko garantira povratak nazad ikad? Kažu potpisali su program - pa i zakoni se ukidaju, kaj košta jedan programčić ignorirat - od bilo koje političke strane...
  • K3p
    504
    Pomalo momci, dalek je put pred nama.

Nakon provedenog natječaja, na temelju obvezujuće odluke Ocjenjivačkog suda i članka 133. ZJN-a (NN 120/16, 114/22), Naručitelj će pokrenuti Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje, za dodjelu Ugovora o javnoj nabavi usluga s pobjednikom natječaja², odnosno s izrađivačem projekta i/ili plana navedenog u Izjavi o autorstvu koju dostavlja pobjednik natječaja.
  • Wallace99
    277
    Ma ovo u startu ko da je namješteno da se nikad ne realizira. Ali bolje i da se ne realizira nego bacit lovu na ovu abominaciju.
  • NitkoBitan
    39.8k
    Ako se ide na potpuno novi natjecaj obavezno maknut "anketni dio", samo komplicira stvar a tek on nikad nece doc na red. Posebno nogometni stadion a posebno ostalo.

Zagreb ceka 100 godina na posteni nogometni stadion mozemo se strpit jos godinu dvije ekstra.
  • Do kraja2023
    503

Eto onda se mi cudimo komentarima na mrezama a oni su samo posljedica a ovo je uzrok. To nije covjek to je obicna nula.
  • Thor
    4.3k
    prafrazirat cu jednog copavog masovnog ubojicu koji je nazocio otvaranju "Turininog" monumenta na Maksimiru, a ono glasi...ne treba se drzat bas zakona ko pijan plota!
    Dakle, kog boli k.kaj arhitekti imaju za rec. Oni su tu da se zakon Gazde provede u djelo i to je to.
    Ako se treba ponistit natjecaj,izmislit novi,...votever, kad ima volje (citaj:zapovjedi) ima i nacina. :cool:
  • Pacho
    21.4k
    Da su Staljin i Fidel ustali iz groba i blokirali ovu lakrdiju, jebe mi se. Jedino sto je bitno je da Dinamo i navijaci dobiju stadion kakav zasluzuju. Zvone se zajebao sto se prometnuo u glavnog branitelja odabrane kurcologije, ali uspio je uloviti zadnji camac za spasavanje na brodu koji tone. Senf i arhitekti ce biti onaj lik iz filma Titanic koji skoci pa opizdi glavom o propeler.
  • DinamoZagreBBB
    98
    Vlada i grad su investitori. Kako sportske pisu oni kao investitori mogu „rusit projekt“.
  • Borovljanin
    895
    Stadion će se izgraditi, to je moja procjena. Vide političari da s nama nema zajebancije. Oni nama moraju titrati jajca, ne mi njima.

I Plenki i Senf imaju svojih skandala, samo im još treba fijasko na ovom planu. Svakako su novce za ovo već računali dati, tako da tu sve štima. Nama kojih pola godine gore dolje i ne igra neku presudnu ulogu. Vrijedi se strpiti ako je nešto kvalitetno, nego pljusnut novce na manjkav (a ja bih dodao i nelegalan) projekt.

Isto tako, mislim da će se natječaj ponavljati. Ovo bi bio šamar za struku da se bira mimo njih (iako su si sami krivi). Samo će program morat biti puno jasniji i konkretniji (iako je i sad bio). Ni prvi ni zadnji put da se ponavlja neki arh natječaj. Bilo je tako i u Tokyu za olimpijski stadion, zašto ne bi i kod nas?
  • shameless86
    2.3k
    sad kad arhitekti prijave uefi da se politika petlja u njihov rad,pa nas izbace iz europe :lol:
  • K3p
    504

Mogu. Ali i VG13 može tužit i tražiti pare , jer su oni pobjednički rad na temelju bodovanja ocjenjivačkog suda. Nemogu tražiti svih 12 m, ali mogu nekakvu dobit od par milji.
  • pešća
    2.1k
    Taman da se namire oni i njihov korumpirani žiri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet