• Noel
    25.5k
    Ljudi moji mene su 33 leta — Facke

Jezušove lete.
  • Paggini
    100k
    Boban je kriv, Tomica je kriv, arhitekti su krivi, ali je zato tovarcina od ministra i premijera nisu krivi i spasili su nas. Da vratimo HDZ u Srcu zbog ovoga? — flajšmašina

Dobro, nitko ovdje nije cmoljio o HDZ u srcu kad su keširali 100 milja eura za projekt :lol:
  • CISCO
    1.5k
    To ti je da bude 999 999.
  • Nine9
    506
    Popucao projekt pod pritiskom. Pa rekli smo vam da nema dobru statiku a vi docirali…
  • FazeN
    9.2k
    ali je zato tovarcina od ministra i premijera nisu krivi i spasili su nas. Da vratimo HDZ u Srcu zbog ovoga? — flajšmašina

Od Plenkovićeve izjave ne prestaješ pričati o HDZ-u i politici, kako je sve ovo politička igranka. Možda si u pravu.
    Ali iskreno, boli nas kurac tko je desni, tko je lijevi, tko je čiji i tko će na tome skupiti političke poene.
    (Makar mene a vjerujem i dobar dio ljudi)

Nas zanima jedna jedina stvar: da se ovaj kurton od stadiona ne izgradi.

I sviđalo se to tebi ili ne, Plenković je trenutno jedan od najbitnijih ljudi u cijeloj toj priči.
    (Neki kažu i najbitniji)
    Ako je odlučio stati na stranu onih koji se protive ovakvom rješenju, normalno da ćemo to proslaviti. Naravno da se nećemo lagati, čovjek je time sigurno skupio i političke poene i ispao svojevrsni heroj/spasitelj u očima dijela ljudi.
    Ali to apsolutno ne znači da ćemo sutra zbog toga glasati za HDZ, Plenkovića ili bilo koga drugoga.

Trenutno me iskreno bole jaja za HDZ, Možemo i ostatak političke ekipe.
    Zanima me samo jedna stvar: da se ovo ruglo ne pojavi izgrađeno u Zagrebu.
    A ako do toga možemo doći tako da će pritisak doći i s političke strane, neka dođe.
  • flajšmašina
    580

Sve pet, ali i oni su sudjelovali u izboru, pa ih ne abolira krivice oko shitshowa koji je nastao.
  • Paggini
    100k

Nitko nije aboliran krivice - ni Boban još uvijek, ni HDZ, ni Tomica, a najmanje ovi jebeni arhitekti i njihive ezoterije. E sad, kad smo svi skupa sjebali i kad smo svi skupa krivi, vrijeme je da vidimo tko će pokušati ispraviti monumentalan zajeb.

Boban se prvi izjasnio kontra, Plenki danas, Tomica uči vozit tramvaje s drugovima pa ne stiže, a jedino će arhitekti vjerujem ostati pri svome, a njih ko jebe - nit plaćaju stadion, nit će radit na njemu, nit će ići na utakmice svaki tjedan, samo sjede i seru kak bi trebalo biti, a imaju 6 jebenih glasova.
  • Mali dioničar
    21k
    Boban je kriv, Tomica je kriv, arhitekti su krivi, ali je zato tovarcina od ministra i premijera nisu krivi i spasili su nas. Da vratimo HDZ u Srcu zbog ovoga? — flajšmašina

Malo ga pretjeruješ.

Senfu je svatko od nas normalnih dinamovaca odao priznanje zbog inicijative za oba stadiona.

Paradoks situacije je da je Senf pa praktički direktno u kombinaciji sa faksom za projekt, dupli pas sa katastrom za okolno zemljišta da se susjedi ne mogu žaliti i direktnim angažiranjem Siraha nakon reference osječkog stadiona nimalo demokratično nametnuo Kranjču.

Ima tamo čak i grafit da je Senf fašist jer je maknuo velodrom, a prebacili su i budžet za Kranjču i nitko od nas za to neće reći A.

Isto tako, odali smo mu priznanje da je odjebo sve priče o Blatu, Sesvetama, Rugvici i napravio preduvjet da se stadioni naprave gdje pripadaju - u centru grada Zagreba u skladu s nogometnom tradicijom.

Maknuli su nas iz Koturaške, ne moraju i iz Maksimira, a takve ideje su bile jake. Posebno za Kranjču iako će stanovnicima stadion dići kvart, a utakmice svaka dva tjedna sigurno raditi značajno manji pritisak na kvart nego što bi bilo da je tamo niknulo stambeno naselje.

Isto to sve mislim i za Maksimir i to na entu potenciju jer je to još ljepši kvart i prostor može biti san snova.

Kao što je Plenković rekao, za Maksimir se pita i državu i treba tako biti. Četnici rade stadion na kojem će se igrati finale Europa lige, a nas je žiri osudio na spomenik njegovom veličanstvu betonu.

Nemaš bojazni od HDZ-a u srcu samo jer se veselimo da se javlja nada u normalan projekt kao što ni HDZ-ovci nemaju bojazni da ćemo nositi dugine boje na Kranjči jer su Možemosi pred njenom realizacijom.
  • Pacho
    21.4k
    Ako nas Plenki spasi idem ako treba pjesice do konzulata po prvi put glasat na HR izborima. I natjerat cu Baduna da skine pjesmu "Politićari Gnjide" s YouTubea.
  • crophantom
    8.6k
    Ljudi moji mene su 33 leta — Facke
    %D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5.gif
  • flajšmašina
    580

Nemam ja problem s tim da premijer ispravlja sto je i on zakuhao. Fala kurcu da kuzi moment, nije retardiran. Ali bome ne bi ni mi trebali bit pa mu se klanjat.
  • Nolifer
    15.8k

Pa dobro da, ne treba se nikom klanjat, pa tako ni tom tzv. tetejcu, kaj je imao prilike poentirat, al nije htio
  • Keyser Soze
    21.3k
    I što sad? Koliko će se čekati da se ovo poništi i kako će se poništiti? Koliko će se čekati drugi natječaj?
  • db-izbjeglica
    22.3k
    TTejac se mogao mudro izjasniti, struka je donijela svoje mišljenje, izabrano je osnovno rješenje, vidjet ćemo reakcije, promisliti i odlučiti kako dalje.

međutim ne, TTejac je pljuvao po allianz areni i rekao da izabrano rješenje bolje za zagreb :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet