• Brusa
    4.4k
    meni nije normalno raditi kip ikojoj živoj osobi.
  • Paggini
    100k
    meni nije normalno raditi kip ikojoj živoj osobi. — Brusa

Slažem se, nikad ne znaš kad će gostovat u podcast inkubatoru
  • Mali dioničar
    21k
    meni nije normalno raditi kip ikojoj živoj osobi. — Brusa

Pa Arsenal ima kipove invinciblesa nekoliko ispred stadiona.
  • db-izbjeglica
    22.3k
    I onda ovaj render gdje tribina prelazi dobrih 5-10 metara preko. Teška smijurija i amaterizam. — markoli

da, to je bilo jučer i u onom članku na sportskim novostima, uz totalno promašen kapacitet, sprdačina, sramota, lakrdija
  • DinamoZagreBBB
    96
    Bravo plenki. Boli me k zasto on tako reagira. Meni je dinamo na prvom mijestu!
  • Mali dioničar
    21k
    Slažem se, nikad ne znaš kad će gostovat u podcast inkubatoru — Paggini

:rofl: :rofl: :rofl:
  • CISCO
    1.5k
    Ja mislim da su rokovi z apodnošenje žalbi negdje do 5.10., pa ako bude koja (u kaj sumnjam) treba vidjeti kaj će DKOM napraviti, ako ne bude žalbi, mogu poništiti natječaj 6.10.
  • NitkoBitan
    39.8k
    Jedna rijec - DKOM. Bez ponistenja, na finjaka. Potrazite njihov kontakt mail i zatrpajte ih ARGUMENTIMA.
  • Unodinoii
    337
    Kako su se stvari brzo okrenule u dobrom smjeru , sad je jasno da od ovog projekta ne bude ništa
    Samo se nadam da to ne znači da bumo ostali bez svega haha
  • Denle
    987
    Dinu Drpića — dragošlapa

d09af7dd-530e-426b-9288-d404c42a63c0.png
  • FazeN
    9.2k
    Jedna rijec - DKOM. Bez ponistenja, na finjaka. Potrazite njihov kontakt mail i zatrpajte ih ARGUMENTIMA — NitkoBitan

Ima netko sve u jednom komadu što su ova dva amatera iz Italije usrali u projektu?
    Vidim da ih forumska struka rastavlja na komade, kakvi amateri
  • IvanS
    592
    meni nije normalno raditi kip ikojoj živoj osobi.
    — Brusa

Pa Arsenal ima kipove invinciblesa nekoliko ispred stadiona.
    — Mali dioničar

Mi ne kopiramo nikoga, pa ni Arsenal.

Samo monumentalno i brutalno radimo, ostalo ne priznajemo.
  • skener
    9.7k
    "Poštujem struku, ali mislim da treba vidjeti što je prije moguće postoje li pravne pretpostavke za poništavanje natječaja. Mislim da bi to, što se mene osobno tiče, a i većine ljudi u Vladi, bilo najbolje i najbrže, s ciljem da se organizira drugi, možda pozivni natječaj, kojim bi se došlo do rješenja s kojim bi ipak, dugoročno gledano, trebali biti zadovoljni i publika i nogometna struka. Stadion se ne gradi za pola godine ili godinu dana. Moramo naći rješenje koje je dobro", poručio je Plenković.
  • db-izbjeglica
    22.3k
    ispod spomenika dinu drpiću mora biti audio snimak kako ga onaj tovar pokušava razjebati sa euforijom, čak i strahom u glasu, a dino ga iskulira na najokrutniji mogući način :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet