• CISCO
    1.5k
    Ne kužim pokušaje trolanja. Nitko mu nije poželio da crkne već je rekao da će crknuti.

Jednom. Ko svi mi.

Al neću mu ja biti odvjetnik braneći kaj je on mislio napisati.
  • don
    22.5k
    Kompa ak misliš da bu s novim stadionom došlo 10k novih ljudi na stadion počni se odmah pripremat na razočaranje. — dragošlapa

šta znači 10k novih ljudi? Misliš da sa novim, europskim stadionom ne bi prosjek navijača bia osjetno veći? Slična brojka bi bila sad kada kisneš i tad kad si natkriven? Onda nam nema nikakve pomoći i možes slobodno reć da ljude boli ona stvar za Dinamo.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Šta ovaj Juranović bljuje u ovoj povraćotini od članka. Da su otvorene tribine s bre za travu,da trava treba zrak i sunce. Pa ne uzgajalo marihuanu na stadionu bok te mazo. Šta se mene tiče neka stave i hibrid ili umjetnu što će kad tad biti budućnost svuda u svijetu. Kakva ludost i kako se traže opravdanja jbt
  • prefontaine
    11.3k
    evo ja sam glasao. yhbeed.png

prvi izbor - Mirko Marić, čovjek se potrudio
    drugi izbor - Asocira me na slovo "U". Svaki daljnji komentar je suvišan
    treći izbor - aktualni pobjednik. Struka je rekla svoje, a ja vjerujem struci.
  • Unodinoii
    319

Frende kaj trošiš bezveze energiju objašnjavat nekom ko drami radi "koji bu crknuo za koju godinu" liku koji ima skoro 8 banki
  • Masto
    2.6k
    donis ltd poslo u iz meksika, vjv je ispod terena lociran labos koji bi klubu i gradu donio neviđene prihode
  • NikiDZGbbb
    17

Bas si pametan u 3 krasne... Samo sam naveo kako je netko osmislio zanimljivu str, cisto provizore i sa pitanjima i svime vezano za novi stadion...
    A ti se odma zakacio sam svojim pametnim prijedlozima, svaka cast. Odmori se, zasluzio si.
  • dragošlapa
    432
    Precjenjuješ utjecaj kiše na prosječnu posjetu. Naglašavam prosječnu.

S novim stadionom bi bio veći prosjek, to se slažem, ali ne osjetno. Vidio bi to u brojevima, ali ne na stadionu. Ali hej, neki drugi klubovi su od toga napravili cijeli marketing :smile:

Uglavnom mislim da je posjeta fakat kompleksna priča i puno je tu više faktora od kiše i vjetra.
  • prefontaine
    11.3k
    Pa super, sviđa se i meni i pohvale autoru. A ja sam iskoristio svoje građansko pravo i glasao sam po vlastitom nahođenju. Šta se odmah ljutiš na mene?
  • Paggini
    100k

Vidim 311 tovara i @prefontaine su glasali za prvoizabrani rad!

Ali šokantno je kolika je razlika između rankinga publike i "sTrUkE"
  • db-izbjeglica
    22.2k
    da se mene pita, a ne pita, ja bi išao na projekt 3LHD-a, ne zbog toga što mi se najviše sviđa, već zato što je najbolji kompromis svega, lijepo su to izveli, ništa pretenciozno, dobro razrađeno, mislim da bi s ovim svi bili sretni i zadovoljni

da se pita samo mene, ja bi izabrao ovo, ali shvaćam da nije za svakoga

slika.png
  • puxigadjurdja
    3.4k

više mi se to sviđa nego novi Maksimir.
  • Paggini
    100k
    da se pita samo mene, ja bi izabrao ovo, ali shvaćam da nije za svakoga — db-izbjeglica

Meni je taj jako jako zanimljiv i baš izgleda kao "divlji, avangardni stadion". Nakon 3LHD koji mi ima sve pokriveno, taj mi je nekako najviše dojma ostavio.
  • Droljo
    32.3k

Lego.
    Već vidim sprdanje...
  • Masto
    2.6k
    na instagramu objavili odlicne vizuale i video, fora stvar
bold
italic
underline
strike
code