• ElDorado
    15.4k
    Ne znam čemu su potrebna vrijeđanja Fabijanića, koji je naš akademik i ugledan arhitekt. Uopće ne ulazim u ovaj prijepor oko stadiona. A i sin mu je znamo što i kako.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Koliko utakmica godisnje igras u ljetnom terminu?
  • Zg123
    4.8k
    Strašno kaj si za pravo daje stari fikus koji bu crknuo za koju godinu — Unodinoii

Stvarno treba ici na psiho test prije koristenja interneta, dajte ljudi dragi pazite kakve pizdarije pisete. Mozemo se neslagati o necemu i imati razmjenu misljenja al pisati ovakve morbidnosti stvarno je van svake pameti
  • db-izbjeglica
    22.2k
    Strašno kaj si za pravo daje stari fikus koji bu crknuo za koju godinu — Unodinoii

Davno je to bilo, al koliko se sjećam neki prof sa arhitekture je imao rezervirani parking za svoj bmw doslovno na stražnjem ulazu u zgradu fakulteta (arh/građ/geod). Ne mogu dat ruku u vatru, al mislim da je on bio u pitanju... i znam da su svi govorili o ogromnom egu.
  • Frizura Robija M
    1.1k
    mislim da bi trebalo povećati donji prsten, a smanjiti gornji.
  • CISCO
    1.4k
    A šta morbidnosti? Pa nije mu poželio smrt niti išta sličnog.

Referirao se na godine koje "ugledni arhitekt" ima - 75 godina i sasvim je logično pretpostaviti na dob da je pitanje hoće li uopće vidjeti gotovo sranje koje gura svim silama.

I tak ne bu bio na njemu s obzirom na godine, a nama gura nakaradu.
  • Markelo
    4.1k
    sin me ne zanima pišem za ćaću koji očito drži dva najveća stadiona u šahu jer se grčevito drži nekih bivših vremena i odbija prihvatit novitete. Neće vjerujem zamjerit za usporedbu sa likom iz jednog filma pa ionako smo mi samo "diletanti"
  • ElDorado
    15.4k
    pa zato treba čovjeka vrijeđati?
  • CISCO
    1.4k
    Kada se one koji preispituju njegov velebni izbor naziva dokoličarima i diletantima onda je sasvim jasna povratna mjera.
  • Markelo
    4.1k
    što je najgore u svemu, spustio sam razgovor na Fabijanićev nivo(bar vezano za novi stadion), to inače ne treba radit, slažem se
  • Unodinoii
    307

Jel uvreda kad taj uvaženi arhitekt naziva diletantima sve navijače koji ne dijele njegov stav?
  • ElDorado
    15.4k
    "Diletant (iz talijanskoga jezika dilettare iz latinskoga delectare „ uživati “) je ne-stručnjak, amater ili laik."

Jel to baš neka uvreda?
  • Droljo
    32.3k
    Kako je moguće da neki tamo deda drži u šahu hajdukov i dinamov stadion? Zona sumraka, paralelni svemiri ili koji k?
  • scooniepenn
    7.5k

Da, ta ovojnica je na središnjem dijelu sjeverne tribine već dobrim dijelom postavljena. Vidi se na najnovijem prikazu iz zraka na temi Kranjča.
  • don
    22.5k
    izaša mi video od onog Tapirla kojeg ne podnosin o stadionu i čak i on priča činjenice. Stvarno nevjerovatno da smo planirali dat 200milijuna samo da imamo iste probleme ka i sad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet