• Brusa
    4.4k
    najbolje bi bilo da pod pritiskom javnosti jednostavno se povuku iz natjecaja — shameless86

Misliš da će tipovi koji su do sada napravili štalu i garažu za traktore odustati od pobjede na natječaju za stadion u glavnom gradu države i 400k eura?
  • shameless86
    2.3k
    ne vjerujem niti ja..ovo im je sjekira u med pala..35 min škrabanja po papiru za finu lovu
  • ElDorado
    15.4k
    Ako se politika doista uplete mislim da je potpuno izvjestan Bobanov odlazak
  • Efes Pilsen
    17.1k
    I? Mozemo li onda reci da mu je modus operandi odlazak cim se mora za nesto izborit? Iz UEFA je otisao jer se nije slagao s Ceferinom, bez borbe, a iz Milana je napucan jer se nije slagao s vizijom uprave.
    Ako on ne vidi razlog za kompromis u ovoj situaciji onda ja ne znam zasto bi plakao za njim?
    Da se razumijemo, ja Bobana zelim na celu kluba, ali ako ce se hodat po jajima oko njega da se ne uvrijedi onda to nema bas nikakvog smisla
  • FazeN
    9.1k
    Ako se politika doista uplete mislim da je potpuno izvjestan Bobanov odlazak — ElDorado

Kak misliš "ako se politika doista uplete"?
    Pa politika je u ovom projektu od samog početka. Grad i država ga praktički grade, javni novac je u cijeloj priči, tako da mi je malo teško razdvojiti "politiku" od samog projekta.

I zakaj bi Zvone zbog toga išao?
    Nije ovo situacija gdje je on Kovačeviću odlučio dati pedalu, pa se netko misteriozno ako je to i moguće umiješao i spriječio ga u tome, nakon čega bi on onda možda i imao pravo otići jer nije bilo po njegovom.
    Zvone je jedan od devet članova tog tijela. Niti on sam bira stadion, niti ga on gradi, niti je on taj koji donosi konačnu odluku o cijelom projektu.

Ako se projekt zaustavi ili se odluči da se s ovakvim rješenjem neće ići dalje, ne vidim zašto bi to automatski značilo bilo kakvo ponižavanje, omalovažavanje ili umanjivanje Zvone Bobana i njegovih ovlasti u Dinamu.
  • Ace Rimmer
    256
    S tim da meni nije jasno niti dio "ako se politika uplete" kao da sada politika nije upletena. Pa republika Hrvatska i Grad Zagreb financiraju stadion i u njihovom vlasništvu će biti stadion. To je njihova imovina i oni mogu raspisati još osamsto natječaja i ne odabrati niti jedno rješenje. I Boban može dubiti na glavi i nakon 801. natječaja i mi zajedno s njim. Politika ne da je upletena, nego ono.
  • Noel
    25.5k
    Ako se pokupi i otiđe zbog mišljenja 95% navijača onda je teški luđak. To se naravno neće dogodit i te senzicionalističke gluposti koje pišu novinari su sa ciljem da se razjebe Dinamo a ne Zvonimir Boban.
  • ElDorado
    15.4k
    ne znam. Samo neki moj feeling. Politika ce se uplesti tak da ce okinuti reset i reći ovo do sad bila je zajebancija. Destrukcija koja nece donjeti nista dobro, a naivni vjeruju da hoce. A onda cemo se nacekati.
    Boban je stao iza ovoga iako sigurno nije najsretniji s izborom. Da je bio u spiki nismo bas presretni ali je ok to je druga prica. Izlozio se i to ce shvatiti osobnim porazom. Pitanje principa.
    To je samo moje razmisljanje.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Destrukcija koja nece donjeti nista dobro, a naivni vjeruju da hoce. A onda cemo se nacekati.
    Boban je stao iza ovoga iako sigurno nije najsretniji s izborom. Da je bio u spiki nismo bas presretni ali je ok to je druga prica. Izlozio se i to ce shvatiti osobnim porazom. Pitanje principa.
    — ElDorado

Apsolutno se slažem od A do Ž. Jednom kad ovaj projekt padne, očekujem odlazak Bobana i mislim da ćemo završit kao Rijeka s Rujevicom.
  • ElDorado
    15.4k
    Cijeli ovaj natjecaj s arhitektima koji biraju stadion je meni naivna farsa. Dosta je vidjeti danasnji Zagreb kojeg su unakazili upravo arhitekti. I cvjetni je gradio neki poznati arhitekt a Barić projektirao Ban centar. To je trebao biti pozivni natjecaj sa strogim kriterijima i uvjetima i u proces odlucivanja trebalo je ukljuciti puno vise sportske komponente.
  • ElDorado
    15.4k
    nema to veze s jajima i vredjanjem nego s principima. Jos nije objavljen termin tribine. Znaci nekaj se kuha.
    Ajd sad zamisli da lik obavi tribinu tam objasnjava sve zivo i mrtvo i drugi dan Vlada objavi populisticki pamflet?
  • Karlo Banic
    17
    Ako mu je princip bitniji od kluba onda ga nije vrijedan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.