• Neron53
    2.8k

Vjerujem da je postotak clanova nezadovoljnih projektom jos veci nego sto pokazuju ankete navedenih portala jer tamo moze glasati bilo tko. Jedino bi se trebao uzeti u obzir stav clanova kluba i Dinamo je vec trebao odraditi takvu anketu, a ne dozvoliti da prolaze dani koji neminovno negativno sve vise utjecu na odnos navijaca i Bobana
  • ZgDLions
    2k
    Uprava je dobro odlučila kaj ne doljeva ulje na vatru.
    Sad da daju neku anketu koja ne bi nikaj promijenila samo da se borba prenese i na taj front nema smisla.
    Svi smo, naravno i ja učlanili familiju koja nije baš da gine za pitanja oko Dinama i sad kako je njima svejedno mi u anketi glasamo i za njih ovisno ko koju stranu podržava.
    Klub je dao želje i pozdrave kakav bi stadion htio, a investitori će na svom zemljištu i za svoju lovu očito preko struke izgraditi kaj su odlučili.
    Treba naći neki kompromis, smirti strasti, izvući najbolje kaj se može i uživati u stvaranju još većeg Dinama, bez sramoćenja na ovom potumpanom starom stadionu.
    Glasali smo za ljude i Zvonu i ajmo prvo vidjeti na tribini i kad ekipa dođe iz Milana kaj je na stvari i gdje to vodi.
    Nismo djeca da sad porušimo kockice i prestanemo se igrati.
  • BiP1MD
    137

Uprava Dinama ionako nema na temelju nikakvih ankete šta mijenjati ni poduzimati.
    A INVESTITORI su svjesni da što vrijeme bude više odmicalo, od onih npr. 5 opcija iz ankete u podforumu "Kaj ti misliš?" vezano za najbolje rješenje obzirom na trenutnu situaciju, najviše bi ljudi (u sebi naravno) bilo baš za opciju 4! (jebe mi se, daj više krenite s gradnjom tog novog stadiona, nije tak loše kak mi se činilo na prvu).
    A kroz par tjedana će masa ljudi ionako reći "a ok je ajde", kad nabace sliku s plavima stolicama i još osvjetle plavim božićnim lampicama.
    To garantiram.

Dok od masovne histerije mi nema gorega. Kad krene sav onaj otrov izlazitii iz ljudi pa nešto za što im se živo jebe postane pitanje života i smrti. Još sva ona padanja pod utjecaj zlonamjernika koji to očito rade ciljano jer ne prestaje nego se samo ponavlja i ponavlja.
    Bog te mazo odjednom je milijun ljudi kisnulo svaki drugi tjedan i ginulo za Dinamo cijeli život. Samo još čekam Jelenu Veljaču, Šerbedžiju i Sandru Benčić da se oglase o "našem Maksimiru".
    A grupa koliko me pamćenje služi odavno je prestala davati neka službena priopćenja dok traju javne masovne histerije u rangu Nereda na Malti ili Argentine na SP-u. A i ne kužim koji bi to jedinstveni stav vodstva grupe trebao biti oko teme "sviđa li se nekome ili ne sviđa kako izgleda projekt novog stadiona" (?!?).

Bit će javna tribina ovih dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.