• Denle
    911

Ja razumijem da se vama svidja stadion i to je ok. Ne trebaju svi imati isto misljenje.

Al nemojte nas praviti budalama.

"Sunčanje za vrijeme ljeta, smrzavanje, grudanje za vrijeme zime i prokišnjavanje su čari i draži istinskog i pravog nogometa"

Daj me naj jebat
  • Kujtim Shalla
    12k
    Da li se zna kako će se novi stadion zvati , isto Maksimir ili će dobiti novo ime
  • Masto
    2.5k
    sivi stadion plave boje
  • Xpert1992
    1.2k

images-2.jpg

Mislis ovak nekaj kaj ima njemacki treceligas?
  • Hnlovac
    8k
    ah da, imati komfor i okruglu arenu je pederluk. Vjerojatno je pederluk i voziti bicikl, nosit kišobran, koristiti parfem/kolonjsku prije izlaska, po ljeti koristiti kremu za sunčanje, kuhati i vezati se za vrijeme vožnje
  • Kujtim Shalla
    12k
    Italijanski arhitekti su najavili dolazak u Zagreb i vjerojatno prezentaciju stadiona na neki drugi način iz drugih kutova . Jako me interesira da li će se dojam popraviti,i čuti to od vas kolega iz prve ruke ,vaše mišljenje . Kad budete imali više informacija , i na to onda nadodati promjene neke . Možda to i ne ispadne tako bez veze . Spominje se svjetlo ,koje će se moći paliti na dan utakmice ,vjerojatno u plavu boju. A kad igra repka i boje zastave Predpostavljam. Zar je grijeh da stadion bude plavi od početka? Ako se već pravi Dinamu
  • Xpert1992
    1.2k

Kad se izgradi stadion imal bum 4 banke. Jedva bum cekal da se idem grudat na tribinu. :rofl:
  • Kujtim Shalla
    12k
    hahaha za sad si ti najbliže tome. Da se bira ime tvoj prijedlog bi bio najbolji:lol:
  • Denle
    911
    Da li se zna kako će se novi stadion zvati , isto Maksimir ili će dobiti novo ime — Kujtim Shalla

MaksZvonimir
  • Masto
    2.5k
    kad sam prvi put vidio stadion podsjetilo me na film sivi kamion crvene boje pa zato
  • Nikaj
    15

Različita mišljenja… Po meni, nama treba stadion iz 20. stoljeća bez pretjerane udobnosti uz eventualni krov i bolju konstrukciju. Brutalistički stadion na kojem bi se protivnici ukakili kad bi ga vidjeli i izlazili van. Pod svaku cijenu izvbjeći sakupljanje influencera i ostalih nepotrebnih posjetitelja.
  • Xpert1992
    1.2k

Ma da, ja sa svojom curicom koja ce imat tada oko 9 godina najbolje da ni ne dolazim. :roll:
  • CISCO
    1.2k
    A kako se u to uklapa godišnja zarada od 10-15 milijuna eura?
  • NitkoBitan
    39.6k
    Btw. tko ce cistit pleksiglas ili staklo svako malo kad bude zaprljano i mutno? Prelijepo ce to izgledat!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet