• Sajla
    24.5k
    hahahah pa predsjednik ne trpi da drugi imaju drukcije misljenje — dinamofan

prestani!
    predsjednik kluba će te saslušati na tribini o stadionu. zbog tvog drugačijeg mišljenja ti neće oduzeti članstvo u klubu, neće te izbaciti sa stadiona, neće ti poslati policiju doma!
    jesi li ti normalan s ovim svojim izjavama? Boban trpi, dozvoljava i sluša tuđa i drugačija mišljenja - ali postupa onako kako on misli da je ispravno. baš zato smo ga i izabrali. trebao bi biti "predsjednik na daljinski" da bi trpio tuđa mišljenja? ne slažemo se svi s njim oko svega, to je tako. onaj tko misli da će bilo koji predsjednik bilo čega uvijek postupati baš onako kako on želi je idiot.

a zbog "20 papagaja", koji ne znaju komunicirati i ne znaju artikulirano izraziti svoje mišljenje, ovaj forum, kao i gotovo sve ostalo što čitamo, izgledaju kao najgora birtija. raspravu o ovom vrlo upitnom rješenju ste sveli na razinu onih debila koji su kao krunski "argument" protiv ulaska u EU jahali po priči o siru i vrhjnu i rashladnim vitrinama na Dolcu.
  • Lighttt
    27
    Screenshot-20260926-191023-Chat-GPT.jpg

Bili ovo zadovoljilo i navijace , komfor, , Zg štih, neobrutalizam , futurizam , omaž Maksimiru , prepametne arihtekte da se mogu diviti djelu i satima razgovarati o frazama koje 90 % normalnih ljudi ne razumije, unikatnost,prepoznatljivost,sirovost ,turiste itd
    Samo ne bi cvrkuta ptica bilo
  • dinamofan
    166
    20 pardon 5 papagaja ste vas tu 5 koji vrtite sami sve u krug i ne prihvacate drugo misljenje a drugih 20 tisuca je na peticiji i izrazavat ce misljenje sljedece tjedin i uzivo.. s forum postoji da ljudi iskazuju svoja misljenja pa ako ti se ne svidja lako napustis al neces govorit nekome da prestane, prestat mogu samo ovi sto vrijedjaju i trebali bi bit banirani
  • Kermit
    1k
    Talijani kazu da su razmisljali o udobnosti i zastiti od vremenskih uvjeta pa ih pozivam da dodu na bilo koju utakmicu Dinama u studenom ili prosincu i sami osjete efekt "provjetravanja". — NitkoBitan

Budi pošten pa prenesi i ostalo što su talijani rekli, između ostaloga: Promišljena kritika, osobito ona koja dolazi od ljudi koji će koristiti stadion, kao i razgovori s Gradom, klubom, konzultantima i širom zajednicom, bit će ključni za daljnji razvoj našeg projekta s najvećom mogućom pažnjom te za osiguravanje da njegove arhitektonske ambicije budu praćene i kvalitetom iskustva koje će pružati.

Osim toga i žiri tijekom procesa napisao primjedbe. Plus, Boban je sinoć rekao: I kad se budu korigirali otvori između tribina... Sigurno će arhitekt naći najbolji način da to napravi. Mislim da će to biti jedno savršeno, savršeno zdanje za naš klub.
  • Xpert1992
    1.2k

Ali ti otvori se nece u potpunosti zatvoriti, niti ce tribine biti spojene.
  • San Lorenzo
    24.4k
    : I kad se budu korigirali otvori između tribina... Sigurno će arhitekt naći najbolji način da to napravi. Mislim da će to biti jedno savršeno, savršeno zdanje za naš klub — Kermit

Ali zašto se odabralo rješenje sa otvorima između tribina ako se odmah nakon natječaja počelo pričati o korekcijama i pleksiglasima?
    Među ostalih 80+ projekata nije bilo niti jednog koji je to rješenje ukomponirao u prvotni projekt?
  • Sajla
    24.5k
    sad je 19:31 - imaš do 20:31
    u sljedećih sat vremena ćeš naći i citirati moje riječi gdje ne dozvoljavam drugo mišljenje.
    također, pronađi i gdje pišem o ovom rješenju kao nečem dobrom.

ako to ne učiniš, dobijaš ban zbog laganja, spama i paljenja teme.
  • dinamofan
    166
    oo cao predsjednice nisam te prepoznao :D zamisli demokracije ti prijetis jer ne znas primit kritiku.. ne moram ja nista citirat samim time da meni prijetis banom jer iskazujem svoje misljanje a nigdje nikog nisam vrijedjao a podrzavas ovog sto kaze da treba samarat znaci meni ne das da pisem a ovo je forum.. ovo vise lici na komunizam.. ili da budem blag mozda na Tomicu i Thompsona vjerojatno i tu znam na kojoj ste strani..slobodno baniraj i misli da si frajer al samo si pokazao kolko si slab i pi… ne znas se izborit argumentima i ne das nekome na forumu da pise a ne vrijedja pozdrav!
  • Sesvećanin
    706
    Vi ljudi, stvarno bez zle krvi vam kažem,

vjerujte ako oćete u izmjene, dorade, zatvaranje čoškova i pleksiglase i što god će ovi talijančići, arhitekti, Tomašević, Tonći ili Boban uspjet izmislit. Možda ćete bit i u pravu.

Ali ako ne budete odnosno ako vam podvale trojanskog konja, budućnost Dinama neće biti kakva je mogla biti. Radi se o jednoj od najbitnijih stvari za budućnost Dinama i zato treba biti 100% siguran da je "to to" a ne "vidjet ćemo kad se napravi". Kad se napravi nema nazad idućih 50 60 godina.

Likovima (Talijanima) prošo "the projekt" prvi put u životu, naravno da će ga braniti i uvjeravati nas da će to bit dobro.

Ja im ne vjerujem.
  • CISCO
    1.2k
    Ljudi dolaze kao da je 5.10. (kada bi po prilici istekao rok za žalbu) već prošao.

A ni Ugovor još nisu potpisali za ništa.

I oni će objasniti sve. :lol:
  • Masto
    2.5k
    Sljedećih tjedana piše
  • Ivanmtk
    2.1k
    zato treba biti 100% siguran da je "to to" — Sesvećanin

Nikad nećeš bit 100% siguran da je to, to
  • Sajla
    24.5k
    zamisli demokracije — dinamofan

dečko, ti si ograničen. ovo nije GNK Dinamo koji će te pozvati na tribinu da izraziš svoje mišljenje i organizirati izbore na kojima možeš birati i biti biran. ovo je forum u privatnom vlasništvu i ovdje ne vlada demokracija. i ti mu neko vrijeme nećeš imati pristup.
  • Xpert1992
    1.2k

Ja se iskreno nadam da ce zalbe biti. Jedina mana je kaj zalba kosta arhitektonski ured koji to pokrece izmedju 50k do 70k eura, koji se ne vracaju ako zalba ne prodje.

A kaj se tice talijana, jbg njima ovo prvi ovakav projekt. A na natjecaj se javilo nekoliko zbilja jakih i ozbiljnih firmi koje vec imaju iskustva sa gradnjom stadiona.

Postoji sansa da ce talijani outsourcat neku firmu koja ima iskustva s tim da im odradi projekt do kraja.
  • Jaro
    12.9k
    Ja im ne vjerujem — Sesvećanin

E jebga, ja recimo Bobanu vjerujem - mozda sam gluo, slijep, ali mu vjerujem. Ostalima u procesu ne, arhitekte (ove iz zirija) ne jebem ni pol posto nakon onakvih epiteta prema svima nama kriticarima, Talijanima nemam razlog ni vjerovat ni ne vjerovat, vladi i gradskoj vlasti pak najmanje vjerujem. Osobno, stadion ce mi bit ruzan, al nek bude funkcionalan, udoban, glasan - jbg - to je sve kaj smo evo vec skoro 30 godina i trazili...
    Ako ostane ovako kako je sad - srusit cim se izgradi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet