• Benedikt
    351
    Tko će platiti odštetu kad Lisicina lopta odleti pod tramvaj?
  • Xpert1992
    1.2k

Lisica, da se nauci pameti!
  • Crni86
    24.9k
    ne kuzis. Demokracija je za takve ljude da svatko radi tko sta zeli. Nema pravila, bontona, kulture. Oni imaju pravo na sve, a druga strana na nista.

Samo krkanluk i majmunsko ponasanje. Bas u skladu s demokracijom ne? Da su face mogle su uzet mikrofon i rec sta ih muci, ali lakse se sakrit u rulju nakon 3,4 pive i zvizdat kao u zoloskom vrtu. Zivjela demokracija!
  • dinamofan
    165
    Nema se smisla rasravljat s vama kojima je zvizdanje katastrofa a vrijedjanje neistomisljenika je..cak i poticanje na udaranje bravo
  • rioda
    18.7k
    Boban:

"Ja shvaćam i prihvaćam apsolutno bilo kakvo mišljenje. U konačnici, ono nas može eventualno i podsjetiti na to da možda ima grešaka u procesu, da bismo možda mogli neke stvari sagledati na drugi način. Ja vjerujem da će se, ako se dobro prostudira, ako se malo pročitaju stvari i ako se vide primjedbe žirija, sve ono što ljude brine u principu riješiti.

Ljudi su reagirali na prvu, očekivali su nešto drugo. I to je shvatljivo. Ja vjerujem u to i zato sam za to i glasao. Glas je bio unison, znači svi smo glasali za isto. Vjerujem da je ovo daleko najbolji rad, najkvalitetniji i da će dugoročno Dinamu donijeti jednu apsolutnu posebnost na svjetskoj razini. To je arhitektonsko remek-djelo prema mišljenju svih arhitekata koji su sudjelovali u natječaju.

To je struka, treba njima vjerovati. Ljudi mogu reći: 'Ma baš me briga za struku, ja želim nekakav stadion.' Ja vjerujem da su ljudi u glavi imali stadione koje viđamo zadnjih 30 godina, koji su uglavnom vrlo slični, dosta konfekcijski, generički orijentirani.

Ovaj je jedan specifikum, jedan drugačiji način, ali puno oslikava duh Maksimira, duh staroga i dušu starog arhitekta koji je bio velikan. Duh našeg stadiona na kojem smo toliko toga proživjeli. Kad se kunemo u tradiciju, onda bismo je lako pogazili. Tako da su sve stvari duboko, duboko promišljene i mjesecima smo radili na tome.

Vjerujem da će se stvari koje ljude brinu puno popraviti, da će se ispraviti, da će im se približiti. Taj jedanput kad, ako Bog da, osvane taj stadion, onda će shvatiti da je ovo jedan fenomenalan stadion, iznimno komforan i udoban iznutra, što na prvu ne izgleda tako.

I kad se budu korigirali otvori između tribina... Sigurno će arhitekt naći najbolji način da to napravi. Mislim da će to biti jedno savršeno, savršeno zdanje za naš klub", poručio je predsjednik Dinama.
  • K3p
    491
    slažem se, za takve ko ti je šamar
  • dinamofan
    165
    bravoo svaka cast ajmo demokracija
  • mosad
    3.2k
    Ali ti ne razumijes... Mi smo njega izabrali mi imamo pravo tako se ponasati...
    necemo se vise tako ponasati kad prestane raditi za sky...
  • Crni86
    24.9k
    demokracija je da svi postuju moje misljenje, a ja nemoram nicije jer samo ja sam pravu. To je moje pravo.
  • NitkoBitan
    39.6k
    onda će shvatiti da je ovo jedan fenomenalan stadion, iznimno komforan i udoban iznutra, što na prvu ne izgleda tako. — rioda

Ne izgleda tako ni na prvu ni na drugu ni na trecu.

Ovaj je jedan specifikum, jedan drugačiji način — rioda

Ja vjerujem da su ljudi u glavi imali stadione koje viđamo zadnjih 30 godina, koji su uglavnom vrlo slični, dosta konfekcijski, generički orijentirani. — rioda

Ni stadion 3lhd-a nije generican i ne vida se svaki dan, a sto puta je bolji, komforniji i akusticniji.
  • dinamofan
    165
    demokracija je da vec ima skoro 25k potpisnika peticije protiv ovog stadiona i stotine onih sto su zvizdali.. a vas tu 5 napada jednog i mislite da ste frajeri i da treba samarat ..glasna manjina
  • mosad
    3.2k
    da treba samarat — dinamofan

Borbe sa demonima, a nisu Pulski
    Onog trenutka kada shvatiš da smo u vezi stadiona vjerojatno svi istog mišljenja i da tematiziramo nešto sasvim drugo, bit će kasno. A imam osjećaj da će, prije nego što ti to shvatiš, izaći dorađena verzija novog Maksimira koja će se tebi možda na kraju više svidjeti nego nama.
    Stajem ovdje. Zid zvan manjak IQ-a ipak je neprobojan.
  • Zagreb1992
    3.9k

Klub je objavio da će biti javna tribina oko stadiona...Znači slušat će se glas članova i mišljenje ..taj dan mogu i ti koji su fućkali doći pa pitati sve što ih zanima ..Ovo kaj se radi za vrijeme govora je seljačizam na najjače
  • dinamofan
    165
    da imas imalo IQ znao bi odgovorit argumentirano al nazalost nemas pozdrav
  • mosad
    3.2k
    da riba valja onda bi i vuk ronio
bold
italic
underline
strike
code
ulist