• dinamofan
    163
    u demokraciji je koliko znam dozvoljeno izrazit neslaganje i zvizdat to nije za zatvor..a bgmi fizicko nasilje je..ko ne zna istrpit zvizdanje ajmo na nasilje i to na svoje
  • Crni86
    24.9k
    iskazivanje nezadovoljstva i zvizdanje nisu ista stvar. Toliko o definiranju demokracije i necijih prava.
  • mosad
    3.2k
    malo si skrenuo ali ok dogodi se. Predsjednik vam je odgovorio točno onako kako ste zaslužili. Niste zadovoljni? Na idućim izborima izaberete drugu opciju i mirna Bosna
  • Maki85
    291
    Osobno bih bio zadovoljan kad bi netko objasnio:
    1. Zašto je provjetravanje, otvorenost šumi, prostoru i cvrkutu ptica, postalo jači faktor odlučivanja od komfora gledatelja
    2. Tko je odlučio da je to najbitniji faktor i zašto nikad do sad nije komuniciran prema javnosti
  • dinamofan
    163
    a ok ti je high kick i udaranje pivama? zvizdi se i politicarima i sucima i svima
  • Masto
    2.5k
    Jedva čekam čut gospodina kvasinu na ovu temu, da čujem sta on misli
  • dinamofan
    163
    legendo ti si skrenuo kao dinamovac pozivas na fizicko nasilje drugih dinamovaca bravo..a to je sve jer ne znate istrpit kritiku ego puca u visine al jbga takvi brzo i spadnu pa zivi bili pa vidili
  • Crni86
    24.9k
    Zvonimir Boban nije niti politicar, niti sudac niti nas suparnik.

Tuzno je da vlastiti navijaci zvizde svojem predsjedniku nakon jedne stvari. Ali to je vase poimanje demokracije. To se vidi i na ovom forumu. Svi drvite o nekoj demokraciji, a pojma nemate sta je to.

Cim se netko ne slaze s necim odmah se traze glave, zvizdanje i uvrede. Odlicna je ta vasa demokracija.
  • dinamofan
    163
    ovo nije jedna stvar..ovo nije neki transfer il izgubljena utakmica ovdje se radi o necemu sto ce biti generacijski i ako si na bilo kakvoj poziciji ne moras bit politicar al evo predsjednik najeveceg hrv kluba i ako ti velika masa ljudi izrazava nezadovoljstvo u najmanju ruku bi trebao biti kulturan i smirivat situaciju a ne sarkastican i provocirat jer se radi o tvojim ljudima a ne tovarima il nekom trecem
  • K3p
    491
    Otužno sve skupa... svašta si neki dopuštaju.
  • hardek
    13.3k
    20 istih papagaja vrište po cijeli dan ovdje. U krug iste diskusije, a kad dođe netko i napiše da mu se stadion sviđa, skaču mu za vrat i ne puštaju dok ta osoba ne otiđe s foruma.
  • Crni86
    24.9k
    majstore ne skreci sa teme. Ja nisam reko da se nezadovoljstvo nesmije izraziti.

Ja sam napiso kako vecina to nezadovoljstvo izrazava i ne kuzi koji k je demokracija. Svi definirate da je demokracija ono sta upravo vi tvrdite. Ja sam nezadovoljan pa mi ne pada na pamet zvizdat nasem predsjendiku koji je u ovom periodu napravio xy dobrih stvari.

Doma isto svoje nezadovoljstvo iskazujes tak da zvzdis doma zeni? Pa kad te pogodi tanjurim u glavu se isto cudis ko pura dreku? Neki jebene manire ponasanja bi trebale postojat da.

Stvarno smo odvratni. Realno ni ne zasluzujemo bolje.
  • dinamofan
    163
    l bas ste mi demokraticni i kulturni s udaranjem i vrijedjanjem a prigovarate na zvizdanje i iskazuvanje nezadovoljstva
  • dinamofan
    163
    nemam ja sta s tobom se raspravljat kad je tebi isto zvizdanje i udaranje tanjurom u glavu ti nisi sav svoj..imas ti pravo kolko oces zvizdat al za ovo drugo mozes zavrsit u zatvoru
  • hardek
    13.3k
    kao prvo ne razumijem zašto dinamove navijače dijeliš na "mi" i "vi". Kao drugo ne znam zasto diskusiju sa prethodnim forumašem prebacuješ na mene?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet