• kibic
    1.3k
    Maštanje o stavljanju pleksiglasa preko stadiona, viđen u nekim fotkama ovdje, bi napravilo takav efekt staklenika da bi se cijeli komad zemljišta skuhal.

Iskreno, ne znam za niti jedan javni natječaj koji je bil poništen u žalbenom roku. Ako itko zna neki primjer, u Hrvatskoj, neka me slobodno opomene.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Boban zna šta je najbolje ? Nije bio na stadionu 20 godina kad je bilo najgore ,a i ovak dolazi ko i ja , a razlika je skoro 1800 km. Da li se zna kako ide ona peticija,koliko nas je sad ?
  • Progressive overload
    565
    A ti si stručnjak ili? Kako si došao do brojki?
  • Zagreb1992
    3.8k

Dinamo i stadion nisu poligoni za skupljanje političkih poena ..ogavno je čitati ovo kako bi dopustili da stoka koju boli kurac i za Dinamo i Maksimir skuplja na tome poene
  • dis
    223
    Sramotno je da ta “stoka” imas vise sluha za navijace nego nas predsjednik koji nas uvjerava u suprotno pored zdravih ociju.
  • fakin
    6.6k
    koliko vidim trenutno je potpisalo 23 300 ljudi. evo ako netko nije vidio: https://peticije.hr/inicijativa/0/peticija/143/stadion-maksimir
  • dinamofan
    137
    ne vidim potrebu da uopce spominjes Bernabeu s 80k mjesta pomicnim krovom travnjacima itd najbolji na svijetu.. ocemo stadion slican kao i cak manji nego u jbnom Wroclavu, radije s tim poredi
  • Zagreb1992
    3.8k

Stalo im je samo do vlastite koristi ..boli njih ona stvar za navijače
  • Masto
    2.5k
    ko djeca vise po netu satima čitajući i gledajući gluposti i jos im daj ai u ruke i dobiješ ove nerealnosti
  • Xpert1992
    1.2k

A ti si iz struke? Ako si iz struke onda bi trebao znat da prije projektiranja ne mozes znat cijenu, i to ti nijedan arhitekt nece reci. Kad krene projektiranje onda ce se znat prakticki u euro koliko ce kostat. Ovaj stadion moze kostat 150milijuna, a moze i 250 milijuna. Isto kao i svaki drugi. Po renderu ti ne znas koliko kaj kosta.
  • Denle
    897
    Iskreno, ne znam za niti jedan javni natječaj koji je bil poništen u žalbenom roku. Ako itko zna neki primjer, u Hrvatskoj, neka me slobodno opomene. — kibic

Lol svaki mjesec imas nekoliko ponistenih natjecaja zbog zalbi. Samo odi na EOJN i sortiraj si objave.

Nije pitanje ovdje jel se moze natjecaj ponistiti, vec hoce li DKOM imati osnove za ponistenje natjecaja, ukoliko bude zalbi (a uvjeren sam da hoce)
  • dis
    223
    meni je to jasno i to je zalosno, ali ako je to jedini nacin da se zaustavi ovo ruglo nek onda pokupe te jeftine policitke poena. Pa ne mogu nama par arhitekata koji uopce ne idu na stadion i tvrdoglavi predsjednik odredivat sto je najbolje za nas koji idemo na stadion.
  • don
    22.4k
    a nije ti ogavno sagradit Ruglomir? Ti bi izabra ovu betonjaru pored normalnog stadiona uz koje će neki pokupit političke poene i za misec dana svi zaboravit na to?

svašta, 100 ljudi, 100 ćudi.

Stalo im je samo do vlastite koristi ..boli njih ona stvar za navijače — Zagreb1992

pa ako ćemo mi profitirat iz toga, šta me zaboli jel ih briga za navijače? Evo "briga je" TT pa nam želi sagradit ovo Ruglo.
  • Sesvećanin
    684
    Tolko sam istraumatiziran ovim "plohama" maksimirskog stadiona,

da sam upravo spasio smrdljivog martina koji mi se na ravnoj plohi poda balkona prevrnuo na leđa i nije mogao ustati.

Reko ako nas moraju jebat "ravne plohe", e pa neka tebe mali stvore ne jebu.
  • Zagreb1992
    3.8k

Ne bi izabrao kao što ne želim kao navijač Dinama da neka govna politička za svoju korist skupljaju poene na Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet