• austrijanac
    14.1k

Kak je krenulo, bit ce da su mu radili i nadgrobni.

Dajte se ostavite prica.
  • Tranzicijski Napad
    1.6k
    Gomila debosa kaj ces.

Vjeko Ivanišević je inace bio zaduzen za vilu.
  • ElDorado
    15.2k
    Da li moderatori mogu reagirati na ovo navodno navodno navodno i onda vrijeđanja na temelju navodno. Zanimljivo kak su izvirili nickovi koji do sad nisu uopce pisali na forumu
  • JakovK6
    326
    vrlo lako kliknes na profil i vidis od kad sam na forumu. i napisao sam da osobno ne vjerujem u to, pa di je problem?
    Sori kaj ne pisem vise po forumu nego kaj sam umjesto toga bio i pred sheratonom i zaokruzio ovu listu i uclanio u klub i staru i starog i tak da budu 2 glasa vise za Dinamovo proljeće.. pa jebiga ako sam malo previse frustiran zbog ove cijele situacije, oprostit ces mi
  • Laugreano
    6.1k
    Pa cemu onda prenasanje laznih informacija. Stadion je ionako uzas, ne treba nam jos raznih teorija zavjere i izmisljenih sukoba interesa.
    Mislim opcenito, ne direktno na tebe.
  • emilperska
    18.8k
    Dobro sad je krenula neka lavina pa ce botovi pisat da su mu crtali i slastičarnu u Zagrebu i da mu rođak u petom koljenu odrzava servere ovoj dvojici nobelovaca. Laži i nonsense.. i ne smije doći do toga da se od šume ne vidi zeca.

To je teža debilana i samo nam šteti u ovim nastojanjima da se stopira sve što ima veze s ovim ruglom.

Činjenica je da su na natječaju pobjedila 2 arhitektonska mulca iz Milana koji imaju veze sa Zagrebom i stadionima kao Hajduk s pobjedničkim mentalitetom i odjednom njihovo rješenje objedinjuje nacionalni duh Franje Tuđmana, bespoštednu borbu BBBa i povijest zagrebačkog asfalta.

Rad je loš, to je jedina suština. Rad predstavlja SSSR 70ih, a ne Zagreb kakav želimo. Boban ne smije biti tvrdoglav i sebičan nego slušati bilo naroda i članova, nema mandat za samovolju oko nečeg što utječe na živote nas, naše djece, naših unuka itd.
  • fakin
    6.6k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/gnk-boban/2838660.aspx

Vice je sve rekao, nemam sto nadodati.

Nitko nikada ne smije biti iznad Dinama.
    Interesi Dinama, njegovih navijača i građana Zagreba moraju biti na prvome mjestu. Ovakav stadion to definitivno nije.
  • JakovK6
    326
    Evo obrisan komentar, nije mi namjera bila niti počet svađu niti unijet još neku dodatnu tenziju ovdje.
    Jednostavno sam frustriran vjerojatno kao i svi vi cijelom situacijom i zanemarivanjem/podcjenjivanjem mišljenja navijača zbog kojih se i gradi stadion
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Sve je to krenulo od onog autističnog HDZ-ovog potrčka Alpeze sa Bobanovim nećakom koji radi u pobjedničkom studiju, što nije istina, na što se gomila njegovih poluretardiranih pratitelja nakačila sa vilom i ostalim retardacijama.

Ljudi su u ovom cijelom ludilu počeli udarati ad hominem i to jadno, nisko i lažno. Nacrtala se meta Bobanu na čelo i traži se krivac za sve.
  • mali M
    10.8k
    tako je, ne smijemo dopustiti da priglupi troleri sad skrenu pozornost kao da se bune nekakvi teoretičari zavjere.
    Zato se treba biti jako elokventan i pametan na tribini kad ćemo postavljat pitanja Bobanu da se ne dopusti da se krene izvlačiti kako mu je teško jer ga se napada ad hominem i slično.
  • DiddyGuela
    7.1k
    Izgled stadiona je razocaravajuc a Boban se nasao u nezavidnoj situaciji branjenja politicke odluke gradonacelnika i vlade RH u vezi novog Maksimira dok istovremeno mora razmisljati o reakciji javnosti i razocaranju svojih navijaca.

Zbilja nezavidna pozicija i ne bi mu bio u kozi iducih par tjedana dok se prasina ne slegne a Dinamova PR sluzba malo olabavi ovaj pocetni sok. (Metelko u niskom startu)
  • cibona
    8.4k
    Dinamova PR sluzba malo olabavi ovaj pocetni sok. (Metelko u niskom startu) — DiddyGuela

PR služba još od jučer radi punom parom i mora se priznati da dobro rade svoj posao. Zaposlili su prave ljude. Evo samo nekoliko epiteta i sintagmi kojim su opisali izgled novog stadiona.

- monumentalan
    -bezvremenski
    -nepogrešivo naš
    -neraskidivo povezan s Dinamom
    -veličanstven
    -brutalan, urban, ambiciozan
    -nepogrešivo drugačiji

Mislim da ni sami arhutekti ne bi bolje opisali svoj rad.
  • MarK
    1.5k
    zanimljiv naslov Vicinog članka. Rekao bih da se ime Boban zadnjih godinu dana više spominje i od imena Dinamo dok se imena ostalih klupskih djelatnika više i ne spominju. Kako se ono zove SD? Žabac, Dabac, Vrabac? Je li uopće važno? Ionako o svemu odlučuje jedan čovjek koji se istovremeno razumije u financije, skauting, transfere, rad trenera, postavke igre i formaciju, način poslovanja, odnose s javnošću, gradski mentalitet i nasljeđe, navijačke stavove, dizajn i arhitekturu, zaštitu okoliša... Nije li ipak teško moguće da netko ima takvo znanje i moć?
  • vlatkomarkovic
    4.2k
    Ne, ne i ne.

Nemojte ljudi stvarati krivi narativ jer dajete ljudima toj nekolicini koja brani ovu odvratnost protuargumente…..

Znaci Boban od ovog nema ama bas nikakvu korist, nećak mu ne radi za njih, ne poznaje ih iz Milana, sigurno nema proviziju od njih, nitko nije za njih navijao, ok ovo sa susjednim uredima je jedino čudno malo, ali mislim da je ovo bilo fair play….

Znaci NE.

Treba se znati odvojiti….

Ne mrzim izgleda stadiona zbog ljudi koji su ga odabrali, mogu i razumjeti nečiju logiku da je to arhitektonski lijepo u nekom nadnaravnom samodopadnom stilu kao ona banana zalijepljena na zid pa vrijedi ne znam koliko i remek dijelo je kao….

Ali, bolno je očito da navijači i Zagrepčani i članovi koji će najviše koristiti taj stadion, ovo ne žele… Ružan im je, izgleda nefunkcionalno, nije zatvoren…..

I to je poanta. Ono sto me živcira kod Bobana i drugih članova žirija, ali osobito Bobana jer on nas predstavlja u tom projektu je jebeno dociranje, izbjegavanje pitanja, tvrdoglavost i apsolutno nerazumijevanje najbitnije skupine ljudi za taj stadion. Čime se pokazuje velika doza manjka poštovanja prema istim onim ljudima koje on treba predstavljati. Boban je velik i legenda, ali ne tolika da moze u suprotnosti s velikom većinom ljudi koje predstavlja podržati ovaj projekt.

Ova tribina ukoliko će se svesti na razinu ovih pressica, bolje je da se ne održava, samo ću se još više naživcirati. Još samo nedostaje da postavi ultimatum svog odlaska ukoliko ne prihvatimo stadion….

U ovom trenutku najrazumniji je HDZ, sto govori jako o ovoj situaciji i svima uključenima.
  • DinamoDoKraja
    115
    Izviždan na Plavoj noći
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.