• javolimtebejako
    6.4k
    Ruglomir — don

jel mos prestat s ovim tovarskim forama barem
  • Jaro
    12.8k
    Ok. Nemojte onda očekivati nekakve prolaske u LP, prolaske grupe i borbu s jačim ekipama jer to neće biti realno, kao što neće biti realno da kupujemo za jače cifre. Onda kad tovari dobiju novi stadion nemojte se čuditi što uzimaju sve jer samo od stadiona godišnje uzmu 20 milja dok se mi brinemo kako ćemo zakrpat budžet. — Keyser Soze

opa...

Ne bih htjela biti preokrutna, ali ako ne uđemo u Uniju, nećete dobiti mirovinu. Mogu vam ja biti antipatična, ali nemojte da vam bude antipatičan vlastiti život. O tome se radi! O glavu nam je, ljudi! Glasajte za budućnost ove zemlje
    VP, sijecanj 2012.
  • CISCO
    930
    Ovaj prijedlog stadiona je napravljen da se Dinamo baš do kraja zgadi svome gradu i svojim stanovnicima.
  • don
    22.2k
    zašto bi? "Fora" je univerzalna od objavljivanja novog Maksimira.
  • Mulec86
    564
    Strucna osoba govori o opisima konstrukcije stadiona ko placinkama i krafnama ko da ne postoje neki sluzbeniji i profesionalniji izrazi. Tragikomedija.
  • reziser
    8.3k
    trenutno me jedino cini sretnim nova Kranjča......nadajuci se (iako je nemoguca misija) da ce natjecaj biti ponisten, makar vjecno ostali na kranjci....
  • NitkoBitan
    39.3k
    Ova banda stvarno nije prihvatila 3lhd jer nije dovoljno dobro uklopljen u okolicu i nema dovoljno dobar "kontekstualni odnos"?!?!

Kaj je betonsko sivo otuzno ruglo bolje uklopljeno u okolici, to je Zagreb kakav zelimo?

Pa jebem vam i okolicu i konstektualni odnos, zbog vasih izmisljenih umisljenih perverzija ostajemo zakinuti za odlican stadion.
  • Alkmar1312
    265
    Znate kakva je situacija kad nas i Bauhaus sprda...
  • MarK
    1.5k
    Mislim da većina ljudi nema ništa protiv pravokutnog oblika, ne mora biti palačinka kako kaže taj lik fabijanić ali mora biti kompaktno, zatvoreno, ostakljeno, simetrično... Ovo izgleda kao da je na poljud pala atomska. Ah da, kad zelena sekta gradi onda su bitna i stabla preko ceste, ptice koje nadlijeću, i vjetar da oprašiva... Sve bitnije od smrzavanja, prokišnjavanja, upale pluća i bronhitisa.
  • prefontaine
    11.2k
    to sam odmah primjetio

Meni ovo liči kao malčice veća Kranjčevićeva
    ibs7jp.jpg
  • Keyser Soze
    21.2k
    Stadion nakon ovakvog pritiska javnosti sigurno neće ovako izgledati, bit će kompromisa i napravit će se nekakve korekcije. Kažem ti, ako ostanemo na Kranjči mi Hajduku nećemo moć prismrdit za 10 godina, samo zato jer nećemo dobiti estetski dobar stadion.
  • db-izbjeglica
    21.9k
    ako uhvatim vremena danas, probat ću provrtiti jedan okvir ove čelične konstrukcije krova koja se vidi iz presjeka, nisam to ni skužio do sad, zanimljivo u svakom slučaju
  • scooniepenn
    7.4k

Mislis da ce se tovarima prodati ovakva slicna nebuloza od projekta. Budi siguran da nece. Da se i pokusa ovako nesto letili bi svi od reda u more. No, mi smo gospoda, a ocito se gospodu moze guziti bez one stvari, bez da ta ista gospoda reagira.
  • Bernard
    1.5k
    "Srušila bih crkvu sv. Donata i sagradila neku još stariju", izjavila je svojevremeno poznata starleta Ava Karabatić.
    ee Ava vizionarka,samo je Maksimirski stadion u pitanju,2031 godine će definitivno izgledati kao najstariji stadion na svijetu.
    isprike na spamu,nije mi dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube